menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Sítě, Modemy & VoIP

Register

KILLER NIC karty

Reply

Thread Nástroje
Old 4. ledna 2008, 14:14
Člen Skupina

Default KILLER NIC karty

Má někdo použít jeden z nich? Vždy jsem viděl inzerát s nimi spojené na této stránce, ale opravdu nikdy nic o nich slyšeli.

Mají velký rozdíl oproti zaostávání v hraní atd.
Myslíte si, že každá konkrétní specifikace kromě volný PCI místě?
Old 4. ledna 2008, 14:45
Dárce Skupina

Default KILLER NIC karty

Ne, jsou k ničemu - je to z toho důvodu, že "KILLERNIC" je satirický Meme asi PC hráči. Byly tun recenze které ukazují, že nejvíce se dostanete k poklesu jednoho až dvou ping.

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 4 ledna 2008, 15:43
Dárce Skupina

Default KILLER NIC karty

Jsem rád, že jste požádal před uvažujícím o koupi Mac.

Carbon je zcela na místě. Neztrácejte peníze.

Infact jsem si nejste jisti, které by co nejvíce-ničemu cena: Tato nebo PhysX karty.

-Kanoakavirus

Můj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základní deska:
Asus P5K Premium
Paměť RAM:
2GB vládce 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladování. 2TB int skladování
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chlazení:
AC7
Síť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operační systém (y):
Vista 32P
Old 4 ledna 2008, 15:58
Člen Skupina

Default KILLER NIC karty

Nebyl jsem vážně uvažuje, že je upřímný byl jen zvědavý. Myslela, že to byla asi hodně humbuk kolem ničeho.

Každý, kdo se pokouší vytvořit myšlenku samostatného zpracování jednotek pro různé pracovní příležitosti (PPUs NPUs). Není žertoval, že jste na TCF s jejich marketingové triky
Old 1. dubna 2008, 06:14
Dárce Skupina

Default KILLER NIC karty

Četl jsem hezkých pár recenzí na této kartě. Tým běžel v-hra testů s použitím NIC a bez ní. Při vstupu vysoce obydlených oblastech na hry jako je WoW a Lotr byl znatelný rozdíl ve výkonu. Při použití NIC fps byl konzistentní a za rozumnou LVL bez karty hráč se zkušenostmi fps mezi 10 a 20 lety. Karta také chlubí, že je schopen provádět další operace, jako je stahování / etc streamovacímu bez jakýchkoliv vliv na herní výkon. Opět platí, že toto zkoušejí bez karty a současně stahovat a 5 minutové video z bittorrent došlo při rušení nepoužíváte kartu. Podle recenze a testy, které jsem viděl na internetu, tato karta se vyplatí těm, kteří hru hodně.
Old 1. dubna 2008, 08:10
Dárce Skupina

Default KILLER NIC karty

odkaz vaše recenze.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Old 1. dubna 2008, 08:20
Dárce Skupina

Default KILLER NIC karty

Tento přezkoumání informací zkoušky dělali. Tento přezkum je o něco více do hloubky. V druhé recenzi se uvádí, že byla karta je platná do nižší-end stroj, je trochu rozdíl zaznamenali v high-end herní stroj. Nejvyspělejších NIC na den, dobrý nápad, který bude bezpochyby lepší v příštích letech.
Old 1. dubna 2008, 08:35
Dárce Skupina

Default KILLER NIC karty

CustomPC neví, co jsou to mluvíš - například tvrdí, že bez NIC "bylo zřejmé, pomalu-down jako Bit Torrent údajů zasahuje naše hra balíčcích" - v obou směrech je to problém z pásma, které nejsou nějaký svévolný paketovými rušení.

Integrované propojení je v pořádku. Sítě nenese mnohem CPU moci vůbec, a to iv případě, že jste se zvýšil výkon a vykládka GPU fyziky etc dat na GPU samostatnou kartu. $ 180 můžete koupit vám jiný 9600GT - že se zlepší váš snímek sazba mnohem více než hloupé síťové karty by.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Old 1. dubna 2008, 08:38
Dárce Skupina

Default KILLER NIC karty

hej, jen co jsem slyšel preposílání není třeba se tak defenzivní nad ním!

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Pomoc s R4 Karty pro DS vinni PC a herní konzole 5 28. června 2009 04:17
Killer síťová karta. Eltocliousus Sítě, Modemy & VoIP 7 24. května 2008 00:37
SD karty / čtečky haysey9 Drives & Removable Media 5 25. března 2008 17:05
Nejlepší AGP karty SamerKrazer Graphics Cards & Monitory 1 8. února 2008 04:55
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.