![]() |
|
| |||
| |||
| Υπάρχει κάποιος που χρησιμοποιεί ένα από αυτά; Πάντα δείτε μια διαφήμιση που συνδέονται με αυτά σε αυτή τη σελίδα, αλλά ποτέ δεν πραγματικά ακούσει πολλά γι 'αυτούς. Να κάνουν μια μεγάλη διαφορά με υστέρηση σε παιχνίδια κλπ. Να απαιτούν κάθε ειδικό specs εκτός από μια ελεύθερη PCI τόπου; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Οχι, ότι είναι άχρηστοι - υπάρχει ένας λόγος που "KILLERNIC" είναι ένα σατιρικό ίδια περίπου PC gamers. Υπήρξαν τόνους σχόλια που δείχνουν ότι το πολύ θα έχετε μια πτώση του ενός έως δύο ping.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Χαίρομαι που σας ζητήθηκε πριν από το ενδεχόμενο η αγορά Mac. Ο άνθρακας είναι απολύτως σχετικά με επιτόπου. Μη χάνετε χρήματα. Infact είμαι σίγουρος που θα λάβουν το πλέον άχρηστο βραβείο: Αυτή ή μια κάρτα PhysX.
|
| |||
| |||
| Δεν ήμουν σοβαρά το ενδεχόμενο αυτό για να είμαστε ειλικρινείς ήταν απλά περίεργοι. Νόμιζα ότι ήταν πιθανότατα πολύ δημοσιότητα με τίποτα δεν περίπου. Ο καθένας προσπαθεί να δημιουργήσει την ιδέα των χωριστών μονάδων επεξεργασίας για διάφορες θέσεις εργασίας (PPUs NPUs). Theres εσείς δεν κοροϊδεύουμε για TCF με την εμπορία τους κόλπα |
|
| |||
| |||
| Διάβασα αρκετά σχόλια για αυτή την κάρτα. Η ομάδα έτρεξε στο παιχνίδι τις δοκιμές με χρήση της NIC και χωρίς αυτήν. Όταν η είσοδος σε πυκνοκατοικημένες περιοχές για παιχνίδια όπως το WoW και LOTR υπήρχε μια αισθητή διαφορά στην απόδοση. Κατά τη χρήση του NIC fps ήταν σύμφωνη και με λογικό LVL, χωρίς την κάρτα, ο παίκτης με εμπειρία fps μεταξύ 10 και 20. Η κάρτα επίσης μπορεί να υπερηφανεύεται ότι είναι σε θέση να προβεί σε άλλες ενέργειες όπως η λήψη / streaming κλπ. χωρίς επηρεάσει για το παιχνίδι των επιδόσεων. Και πάλι θα δοκιμαστεί και αυτό με την κάρτα και χωρίς τη λήψη, ενώ ένα 5 λεπτά από την ταινία BitTorrent υπάρχει παρέμβαση όταν δεν χρησιμοποιείτε την κάρτα. Σύμφωνα με τα σχόλια και τις δοκιμές που έχω δει σε απευθείας σύνδεση, αυτή η κάρτα αξίζει τον κόπο για όσους παιχνίδι πολύ.
__________________ Χθες το βράδυ στο κρεβάτι μου να αναζητούν μετά από αστέρια στον ουρανό και πίστευα στον εαυτό μου, όταν το καλό είναι το ανώτατο όριο. ![]() |
|
| |||
| |||
| σύνδεση σας σχόλια.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Αυτό επανεξετάζει τις λεπτομέρειες των δοκιμών που έκαναν. Αυτό επανεξέταση είναι λίγο περισσότερο σε βάθος. Η δεύτερη δηλώνει ότι ήταν η κάρτα έχει ισχύ σε χαμηλότερα τέλη μηχανή, υπάρχει μικρή διαφορά παρατήρησα σε μια high-end gaming μηχάνημα. Τα πιο προηγμένα NIC μέχρι σήμερα, μια καλή ιδέα ότι δεν θα αμφιβολία να βελτιωθεί τα επόμενα χρόνια.
__________________ Χθες το βράδυ στο κρεβάτι μου να αναζητούν μετά από αστέρια στον ουρανό και πίστευα στον εαυτό μου, όταν το καλό είναι το ανώτατο όριο. ![]() |
|
| |||
| |||
| CustomPC δεν γνωρίζουν από όπου και αν μιλάμε για - για παράδειγμα, υποστηρίζουν ότι εάν δεν NIC "υπήρχε εμφανής επιβράδυνση ως Bit Torrent δεδομένα ανακατεύτηκαν με το παιχνίδι μας πακέτα" - είτε με τον τρόπο αυτό είναι ένα πρόβλημα του εύρους ζώνης, δεν κάποιου είδους αυθαίρετες παρεμβάσεις πακέτων. Ολοκληρωμένη δικτύωση είναι μια χαρά. Δικτύωση δεν λαμβάνει πολύ δύναμη σε όλα τα CPU, και ακόμη και αν το έκανε με αυξημένη ισχύ και την εκφόρτωση GPU της φυσικής κλπ δεδομένα στην GPU μια ξεχωριστή κάρτα. $ 180 μπορείτε να αγοράσετε ένα άλλο 9600GT - ότι θα βελτιώσει το πλαίσιο ποσοστό πολύ πάνω από μια ανόητη κάρτα θα δικτύωσης.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, μόνο τη διαβίβαση τι άκουσα, δεν χρειάζεται να είναι τόσο αμυντικά πάνω!