![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Se bilo tko koristiti jedan od njih? Ja uvijek vidjeti oglas povezan s njima na toj stranici, ali nikad zaista mnogo čuo o njima. Li oni čine veliku razliku sa lag u igrama itd. Da li su bilo koja zahtijevaju specifične naočale osim slobodan PCI spot? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne, oni su beskorisni - ima razloga da se "KILLERNIC" je satiričan meme oko PC igračima. Bilo je tona recenzije prikazuje da se u većini dobivate pad od jednog do dva ping.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Glad vas pita prije kupnje contemplating Mac. Carbon je apsolutno na mjestu. Ne otpada novac. Infact I'm sigurni što bi izvukli maksimum-beskorisnih nagrada: Ovo ili Physx kartice.
|
| |||
| |||
| Nisam bio ozbiljno contemplating da budem iskren bio pravedan znatiželjan. Mislio to je vjerojatno bila puno hype oko ničega. Svatko pokušava izgraditi ideju zasebne jedinice za obradu različitih radnih mjesta (PPUs NPUs). Theres no šalio te momački na TCF sa svojim marketinškim trikovima |
|
| |||
| |||
| Pročitala sam dosta recenzija na ovoj kartici. Tim ran in-game testove koristeći NIC i bez njega. Prilikom unosa visoko naseljena područja na igre poput WOW i LOTR je primjetna razlika u performansama. Kada koristite NIC fps je bio dosljedan i na razumnu LVL, bez kartice igrač iskusne FPS između 10 i 20. Kartica se diči da je u mogućnosti poduzimati druge radnje poput preuzimanja / etc strujeću bez utjecaja na igru performanse. Opet su testirani ovog sa i bez kartice, a dok preuzimate 5 minuta iz filma BitTorrent je bilo smetnji kada ga ne koristite karticu. Prema recenzije i testove da sam vidio online, ova kartica se isplati za one koji igra puno.
__________________ Sinoć sam ležala u krevetu gledajući gore u zvijezde na nebu, a ja mislio da se ja, gdje je pakao je strop. ![]() |
|
| |||
| |||
| link Vaše recenzije.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Ovo pregled detalja testova njih. Ovo pregled je malo više u dubinu. Na drugom pregledu se navodi da su bili na snazi kartica je u donjem kraju stroj, ima malo primjetili razliku u high-end gaming stroj. Najnaprednijih NIC do sada, dobra ideja, koji će bez sumnje biti poboljšana na u nadolazećim godinama.
__________________ Sinoć sam ležala u krevetu gledajući gore u zvijezde na nebu, a ja mislio da se ja, gdje je pakao je strop. ![]() |
|
| |||
| |||
| CustomPC ne zna što oni pričaju - na primjer, oni tvrde da bez NIC "postoji očigledna je spor-dolje kao bitnu Bujica podataka interfered s našim igra pakete" - put ili je to problem propusnost, a ne neku vrstu paketa proizvoljne smetnje. Integrirana mrežna je u redu. Umrežavanje ne zauzima puno CPU vlast na sve, pa čak i ako to učini s povećanim GPU snage i offloading fizike etc podataka za GPU zasebna kartica. 180 $ može kupiti Vam još jednu 9600GT - koja će poboljšati vaše frame rate puno više od mrežne kartice bi blesav.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| hej, samo što sam čuo špedicije nema potrebe da se tako obrambeni nad njim!
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pomoć s R4 karte za DS | kriv | PC & konzole Igre | 5 | 28. lipnja 2009 04:17 |
| Killer mrežnom karticom. | Eltocliousus | Networking, Modemi & VoIP | 7 | 24. svibanj 2008 00:37 |
| SD kartice i čitači | haysey9 | Drives & Izmjenjivi mediji | 5 | 25. ožujak 2008 17:05 |
| Najbolja AGP kartice | SamerKrazer | Graphics Cards & Monitors | 1 | 8. veljača 2008 04:55 |
| Thread Tools | |
| |