kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hálózatépítés, Modems & VoIP

Register

KILLER NIC Cards

Reply

Téma eszközök
Old Január 4 2008, 14:14
Csoport tagja

Default KILLER NIC Cards

Csinál akárki használja őket? Én mindig a hirdetésben, az azokhoz kapcsolódó ezen az oldalon, de soha nem sokat hallottam róla.

Azt, hogy egy nagy különbség lemaradásra szerencsejáték stb
Van szükség semmilyen különleges specs eltekintve szabad PCI hely?
Old Január 4 2008, 14:45
Donor Group

Default KILLER NIC Cards

Nem, õk haszontalan - Nincs oka, hogy "KILLERNIC" egy szatirikus Meme körüli PC gamers. Voltak tonna véleménye, hogy a legtöbb kapsz egy csepp egy-két ping.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Január 4, 2008, 15:43
Donor Group

Default KILLER NIC Cards

Örülök, kérdezte a vásárlás előtt járulnia Mac.

Carbon feltétlenül helyet. Ne pazarolja a pénzt.

Infact vagyok bizonytalan, ami a lehető legtöbb használhatatlan-díj: Ez vagy a Physx kártyát.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old Január 4, 2008, 15:58
Csoport tagja

Default KILLER NIC Cards

Én nem komolyan járulnia, hogy őszinte legyek, csak kíváncsi vagyok. Úgy gondolta, hogy ez valószínűleg a sok hype semmiben.

Mindenki arra törekszik, hogy építsék ki a gondolattal, hogy különálló feldolgozó egységek különböző munkákat (PPUs NPUs). Ott nem vicceltem, srácok a TCF saját marketing trükkök
Old Április 1 2008, 06:14
Donor Group

Default KILLER NIC Cards

Elolvastam jó néhány véleménye erről a kártyát. A csapat futott a játék tesztek segítségével NIC és nélküle is. Amikor nagy népsűrűségű területeken a játékok, mint a WoW és a LOTR nem volt érzékelhető különbség a teljesítmény. Ha a NIC fps volt és ésszerű lvl, anélkül, hogy a kártya a játékos tapasztalt fps 10 és 20 között. A kártya is büszkélkedhet arra, hogy más műveletek, mint a letöltés / streaming stb nélkül befolyásolhatják a játék teljesítményét. Megint azt vizsgálni, és ezt a kártyát, és míg a letöltés egy 5 perces filmet a BitTorrent volt interferencia, ha nem használjuk a kártyát. A felülvizsgálatok és vizsgálatok, hogy láttam az interneten, ez a kártya nem éri meg, hogy azok, akik a játék nagyon.
Old Április 1 2008, 08:10
Donor Group

Default KILLER NIC Cards

link a véleménye.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
Old Április 1 2008, 08:20
Donor Group

Default KILLER NIC Cards

Ez felülvizsgálja adatait a tesztek csináltak. Ez felülvizsgálat valamivel több mély. A második felülvizsgálat megállapítja, hogy a kártya nem volt hatásos, kisebb-end gép, kevés a különbség észre egy high-end gaming machine. A legtöbb fejlett NIC eddig egy jó ötlet, hogy nem lesz kétséges lehet javítani az elkövetkező években.
Old Április 1 2008, 08:35
Donor Group

Default KILLER NIC Cards

CustomPC nem tudja, amit beszélünk - például azt állítja, hogy anélkül NIC "nem volt egyértelmű lassulást a Bit Torrent adatok beavatkozni a játék csomagok" - vagy ahogy van probléma sávszélesség, nem valamiféle önkényes csomag beavatkozástól.

Integrált hálózat rendben. Hálózat nem sokkal CPU teljesítményt minden, és még ha meg is fokozott GPU teljesítmény és offloading fizika stb adatokat a GPU egy külön kártya. $ 180 vásárolhatnak egy másik 9600GT -, amelyek javítják a frame arány jóval több, mint egy buta hálózati kártya is.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
Old Április 1 2008, 08:38
Donor Group

Default KILLER NIC Cards

Hé, csak továbbítása, amit még nem kell arra, hogy úgy védekezik rajta!

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Segítség a R4 kártyák DS bűnös PC és konzol játékok 5 28. június 2009 04:17
Killer hálózati kártyán. Eltocliousus Hálózatépítés, Modems & VoIP 7 24. május 2008 00:37
SD kártyák / olvasók haysey9 Drives & Removable Media 5 25. március 2008 17:05
Legjobb AGP kártyák SamerKrazer Grafikus kártyák és monitorok 1 8. február 2008 04:55
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.