![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Csinál akárki használja őket? Én mindig a hirdetésben, az azokhoz kapcsolódó ezen az oldalon, de soha nem sokat hallottam róla. Azt, hogy egy nagy különbség lemaradásra szerencsejáték stb Van szükség semmilyen különleges specs eltekintve szabad PCI hely? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem, õk haszontalan - Nincs oka, hogy "KILLERNIC" egy szatirikus Meme körüli PC gamers. Voltak tonna véleménye, hogy a legtöbb kapsz egy csepp egy-két ping.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Örülök, kérdezte a vásárlás előtt járulnia Mac. Carbon feltétlenül helyet. Ne pazarolja a pénzt. Infact vagyok bizonytalan, ami a lehető legtöbb használhatatlan-díj: Ez vagy a Physx kártyát.
|
| |||
| |||
| Én nem komolyan járulnia, hogy őszinte legyek, csak kíváncsi vagyok. Úgy gondolta, hogy ez valószínűleg a sok hype semmiben. Mindenki arra törekszik, hogy építsék ki a gondolattal, hogy különálló feldolgozó egységek különböző munkákat (PPUs NPUs). Ott nem vicceltem, srácok a TCF saját marketing trükkök |
|
| |||
| |||
| Elolvastam jó néhány véleménye erről a kártyát. A csapat futott a játék tesztek segítségével NIC és nélküle is. Amikor nagy népsűrűségű területeken a játékok, mint a WoW és a LOTR nem volt érzékelhető különbség a teljesítmény. Ha a NIC fps volt és ésszerű lvl, anélkül, hogy a kártya a játékos tapasztalt fps 10 és 20 között. A kártya is büszkélkedhet arra, hogy más műveletek, mint a letöltés / streaming stb nélkül befolyásolhatják a játék teljesítményét. Megint azt vizsgálni, és ezt a kártyát, és míg a letöltés egy 5 perces filmet a BitTorrent volt interferencia, ha nem használjuk a kártyát. A felülvizsgálatok és vizsgálatok, hogy láttam az interneten, ez a kártya nem éri meg, hogy azok, akik a játék nagyon.
__________________ Tegnap este feküdtem az ágyban keresi fel a csillagok az égen, és azt gondoltam magamban, ha a fene az a felső határt. ![]() |
|
| |||
| |||
| link a véleménye.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Ez felülvizsgálja adatait a tesztek csináltak. Ez felülvizsgálat valamivel több mély. A második felülvizsgálat megállapítja, hogy a kártya nem volt hatásos, kisebb-end gép, kevés a különbség észre egy high-end gaming machine. A legtöbb fejlett NIC eddig egy jó ötlet, hogy nem lesz kétséges lehet javítani az elkövetkező években.
__________________ Tegnap este feküdtem az ágyban keresi fel a csillagok az égen, és azt gondoltam magamban, ha a fene az a felső határt. ![]() |
|
| |||
| |||
| CustomPC nem tudja, amit beszélünk - például azt állítja, hogy anélkül NIC "nem volt egyértelmű lassulást a Bit Torrent adatok beavatkozni a játék csomagok" - vagy ahogy van probléma sávszélesség, nem valamiféle önkényes csomag beavatkozástól. Integrált hálózat rendben. Hálózat nem sokkal CPU teljesítményt minden, és még ha meg is fokozott GPU teljesítmény és offloading fizika stb adatokat a GPU egy külön kártya. $ 180 vásárolhatnak egy másik 9600GT -, amelyek javítják a frame arány jóval több, mint egy buta hálózati kártya is.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Hé, csak továbbítása, amit még nem kell arra, hogy úgy védekezik rajta!
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Segítség a R4 kártyák DS | bűnös | PC és konzol játékok | 5 | 28. június 2009 04:17 |
| Killer hálózati kártyán. | Eltocliousus | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 7 | 24. május 2008 00:37 |
| SD kártyák / olvasók | haysey9 | Drives & Removable Media | 5 | 25. március 2008 17:05 |
| Legjobb AGP kártyák | SamerKrazer | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 8. február 2008 04:55 |
| Téma eszközök | |
| |