![]() |
|
| |||
| |||
| האם מישהו השתמש באחת מהן? אני תמיד רואה advert לקשר אותם בדף זה אבל אף פעם לא באמת שמעתי הרבה עליהם. האם הם עושים הבדל גדול עם מכסה על המשחקים וכו ' האם הם דורשים מפרט ספציפי כלשהו מלבד חינם PCI כתם? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא, הם חסרי תועלת - אין סיבה כי "KILLERNIC" הוא satirical meme סביב Gamers PC. נעשו טונות של ביקורות מראה כי לכל היותר תקבל ירידה של פינג אחד לשני.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שמח שאל לפני כל רכישה contemplating מאק. Carbon הוא בהחלט מקום על. האם לא לבזבז את הכסף שלך. Infact אני בטוח אילו היה מקבל את הפרס ביותר חסר תועלת: זה או Physx אשראי.
|
| |||
| |||
| הייתי contemplating זה לא קשה להיות כנים היה רק סקרנות. חשבתי שזה היה כנראה הרבה hype לגבי כלום. כל אדם מנסה לבנות את הרעיון של עיבוד יחידות נפרדות של עבודות שונות (PPUs NPUs). Theres No fooling אתכם על TCF עם שיווק טריקים |
|
| |||
| |||
| אני די לקרוא כמה ביקורות על הכרטיס. הצוות רץ ב-Game בדיקות באמצעות NIC ובלי זה. כאשר נכנסים לאזורים מאוכלסים ביותר על משחקים כמו WOW ו LOTR היה בולט ההבדל בביצועים. בעת שימוש NIC fps היה עקבי ו בשעה סבירה lvl, ללא כרטיס השחקן fps מנוסים בין 10 ל 20. הכרטיס גם boasts הוא יכול ליטול על עצמו פעולות נוספות כמו הורדת / נהירה וכו 'ללא כל השפעה על ביצועי המשחק. שוב זה הם נבחנה עם וללא וכרטיס בעת הורדת הסרט מ 5 דקות BitTorrent שם כאשר לא היתה התערבות באמצעות כרטיס. לדברי סוקר את הבדיקות ואת זה ראיתי באינטרנט, כרטיס זה שווה את זה לכל מי משחק הרבה.
__________________ אתמול בלילה שכבתי במיטה להסתכל למעלה לעבר הכוכבים של השמים ואני חשבתי לעצמי, איפה לעזאזל הוא התקרה. ![]() |
|
| |||
| |||
| לקשר את ביקורות.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| זה סקור את פרטי בדיקות הם עשו. זה הבדיקה מעט יותר לעומק. השני קובע כי הם בודקים את כרטיס אפקטיבית נמוכה יותר ב-End המכונה, יש הבדל קטן לב ב-high-end של מכונת המשחקים. NIC מתקדם ביותר עד היום, רעיון טוב, כי לא יהיה ספק להשתכלל עם השנים ב הקרובים.
__________________ אתמול בלילה שכבתי במיטה להסתכל למעלה לעבר הכוכבים של השמים ואני חשבתי לעצמי, איפה לעזאזל הוא התקרה. ![]() |
|
| |||
| |||
| CustomPC אינו יודע על מה הם מדברים על - כך, למשל, הם טוענים, כי ללא NIC "היה ברור איטי-Bit למטה כמו שטף נתוני התערבה עם המשחק שלנו מנות" - כך או כך היא בעיה של רוחב פס, לא כלשהי של מנות התערבות שרירותית. משולב ברשת בסדר. רישות אינו לוקח הרבה CPU כוח בכלל, ואפילו אם עשה את זה עם כוח גדל GPU ו offloading של פיזיקה וכו נתונים על GPU כרטיס נפרד. $ 180 אתה יכול לקנות עוד 9600GT - שישפרו את המסגרת הדולר הרבה יותר מאשר כרטיס ברשת היה טיפשי.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| היי, רק שמעתי מה העברה לא צריך להגיע כל כך הגנתי על זה!