mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Networking, Modems & VoIP

Register

KILLER NIC Card

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 4, 2008, 14:14
Narys

Ar kas nors naudoti vieną iš jų? Aš visada pamatyti skelbimo su jais šiame puslapyje, bet niekada išgirsti daug apie juos.

Ar jie būtų didelis skirtumas su atsilikimu žaidimus ir tt
Ar jie reikalauja specialių Specifikacijos be free PCI vietoje?
Old Sausis 4, 2008, 14:45
Donorų grupės

Ne, jie nenaudingas - Nėra priežasties, kad "KILLERNIC" yra satyrinis meme apie PC žaidėjai. Buvo tonų atsiliepimai rodo, kad labiausiai jums nuo vienos iki dviejų Ping lašas.

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 620 W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Sausis 4, 2008, 15:43
Donorų grupės

Glad you asked prieš ketina pirkti Mac.

Anglies yra absoliučiai dėmė. Don't waste your pinigus.

Infact Esu tikras, kuri gaus labiausiai nenaudingas prizas: Šis ar PhysX kortelė.

-Kanoakavirus

Mano sistema: Zoomy

Procesorius (-iai):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K Premium
RAM atmintis:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GT
Garso plokštė:
Xfi Extremegamer
Kietasis diskas (-ai):
3.35TB ext saugykla. 2TB LC saugykla
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720W
Aušinimas:
AC7
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
245B, 931B (LG)
Operacinė sistema (-os):
Vista 32P
Old Sausis 4, 2008, 15:58
Narys

Aš ne rimtai galvoja kad jis būtų sąžiningas, buvo tiesiog įdomu. Pagalvojau, kad tikriausiai buvo reklaminio šlamšto apie nieką aikštelė.

Kiekvienas bando sukurti atskiras apdorojimo vienetų įvairių darbo vietų (PPUs NPUs) idėja. Theres No fooling jus vaikinai apie TCF su savo rinkodaros gudrybės
Old Balandis 1, 2008, 06:14
Donorų grupės

Aš perskaičiau nemažai atsiliepimus apie šią kortelę. Komanda vyko žaidimo bandymai naudojant NIC ir be jo. Įvesdami tankiai apgyvendintose vietovėse apie žaidimus kaip WoW ir LOTR buvo pastebimas skirtumas efektyvumą. Naudodami NIC fps buvo nuosekliai ir pagrįstai Lt, be kortelės žaidėjas patyręs fps nuo 10 iki 20. Kortelės taip pat gali pasigirti tai galėtų atlikti kitas operacijas, kaip atsisiųsti / transliacijos tt be jokios įtakos dėl žaidimo našumą. Vėl jie išbandyti šią ir be kortelės ir, nors parsisiuntimo 5 minučių filmą iš Aktyvūs buvo trukdžių, kai nesinaudojate kortele. Pagal atsiliepimus ir bandymus, kad aš mačiau internete, ši kortelė yra verta tiems, kurie žaidimo aikštelė.
Old Balandis 1, 2008, 08:10
Donorų grupės

susieti savo atsiliepimus.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Old Balandis 1, 2008, 08:20
Donorų grupės

Šitas peržiūrėti duomenis bandymus jie padarė. Šitas peržiūra yra šiek tiek daugiau gylio. Antrasis patikrinimas buvo teigiama, kad kortelė yra veiksminga žemesnės klasės mašina, nėra didelių skirtumų pastebima aukštos klasės lošimų automatų. Moderniausių niekam iki šiol, gera idėja, kad be abejonės, bus tobulinami ateinančiais metais.
Old Balandis 1, 2008, 08:35
Donorų grupės

CustomPC nežino, ką jie kalba apie - pavyzdžiui, jie teigia, kad be NIC "buvo akivaizdžiai sulėtėjo, nes Bit Torrent duomenų kišosi į mūsų žaidimą paketus" - Bet kuriuo atveju tai yra srautas, ne problema kai savavališkai paketinis trukdžių rūšiuoti.

Integruotas tinklas yra gerai. Tinklo nesiima daug procesoriaus galios ne visiems, ir net jei ji su didesne GPU ir iškraunant fizikos ir tt duomenis GPU atskirą kortelę. 180 $ galima nusipirkti jums kitą 9600GT - kad pagerins jūsų kadravimo dažnis yra daug daugiau nei kvailas tinklų kortelė būtų.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Old Balandis 1, 2008, 08:38
Donorų grupės

Ei, tik siuntimo, ką aš girdėjau, nebereikia gauti tiek gynybinės per jį!

Register

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Pagalba R4 kortelės DS kaltas PC & konsolės Žaidimai 5 Birželis 28, 2009 04:17
Killer tinklo plokštė. Eltocliousus Networking, Modems & VoIP 7 Gegužė 24, 2008 00:37
SD kortelių skaitytuvų haysey9 Drives & Removable Media 5 Kovas 25, 2008 17:05
Geriausia AGP kortelės SamerKrazer Graphics Cards & Monitoriai 1 8 vasaris 2008 04:55
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.