![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ar kas nors naudoti vieną iš jų? Aš visada pamatyti skelbimo su jais šiame puslapyje, bet niekada išgirsti daug apie juos. Ar jie būtų didelis skirtumas su atsilikimu žaidimus ir tt Ar jie reikalauja specialių Specifikacijos be free PCI vietoje? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne, jie nenaudingas - Nėra priežasties, kad "KILLERNIC" yra satyrinis meme apie PC žaidėjai. Buvo tonų atsiliepimai rodo, kad labiausiai jums nuo vienos iki dviejų Ping lašas.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Glad you asked prieš ketina pirkti Mac. Anglies yra absoliučiai dėmė. Don't waste your pinigus. Infact Esu tikras, kuri gaus labiausiai nenaudingas prizas: Šis ar PhysX kortelė.
|
| |||
| |||
| Aš ne rimtai galvoja kad jis būtų sąžiningas, buvo tiesiog įdomu. Pagalvojau, kad tikriausiai buvo reklaminio šlamšto apie nieką aikštelė. Kiekvienas bando sukurti atskiras apdorojimo vienetų įvairių darbo vietų (PPUs NPUs) idėja. Theres No fooling jus vaikinai apie TCF su savo rinkodaros gudrybės |
|
| |||
| |||
| Aš perskaičiau nemažai atsiliepimus apie šią kortelę. Komanda vyko žaidimo bandymai naudojant NIC ir be jo. Įvesdami tankiai apgyvendintose vietovėse apie žaidimus kaip WoW ir LOTR buvo pastebimas skirtumas efektyvumą. Naudodami NIC fps buvo nuosekliai ir pagrįstai Lt, be kortelės žaidėjas patyręs fps nuo 10 iki 20. Kortelės taip pat gali pasigirti tai galėtų atlikti kitas operacijas, kaip atsisiųsti / transliacijos tt be jokios įtakos dėl žaidimo našumą. Vėl jie išbandyti šią ir be kortelės ir, nors parsisiuntimo 5 minučių filmą iš Aktyvūs buvo trukdžių, kai nesinaudojate kortele. Pagal atsiliepimus ir bandymus, kad aš mačiau internete, ši kortelė yra verta tiems, kurie žaidimo aikštelė.
__________________ Praėjusią naktį aš melas žiūrint į visų dangaus žvaigždžių ir aš maniau, kad aš, kur gi yra riba. ![]() |
|
| |||
| |||
| susieti savo atsiliepimus.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Šitas peržiūrėti duomenis bandymus jie padarė. Šitas peržiūra yra šiek tiek daugiau gylio. Antrasis patikrinimas buvo teigiama, kad kortelė yra veiksminga žemesnės klasės mašina, nėra didelių skirtumų pastebima aukštos klasės lošimų automatų. Moderniausių niekam iki šiol, gera idėja, kad be abejonės, bus tobulinami ateinančiais metais.
__________________ Praėjusią naktį aš melas žiūrint į visų dangaus žvaigždžių ir aš maniau, kad aš, kur gi yra riba. ![]() |
|
| |||
| |||
| CustomPC nežino, ką jie kalba apie - pavyzdžiui, jie teigia, kad be NIC "buvo akivaizdžiai sulėtėjo, nes Bit Torrent duomenų kišosi į mūsų žaidimą paketus" - Bet kuriuo atveju tai yra srautas, ne problema kai savavališkai paketinis trukdžių rūšiuoti. Integruotas tinklas yra gerai. Tinklo nesiima daug procesoriaus galios ne visiems, ir net jei ji su didesne GPU ir iškraunant fizikos ir tt duomenis GPU atskirą kortelę. 180 $ galima nusipirkti jums kitą 9600GT - kad pagerins jūsų kadravimo dažnis yra daug daugiau nei kvailas tinklų kortelė būtų.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Ei, tik siuntimo, ką aš girdėjau, nebereikia gauti tiek gynybinės per jį!
![]() |
|
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Pagalba R4 kortelės DS | kaltas | PC & konsolės Žaidimai | 5 | Birželis 28, 2009 04:17 |
| Killer tinklo plokštė. | Eltocliousus | Networking, Modems & VoIP | 7 | Gegužė 24, 2008 00:37 |
| SD kortelių skaitytuvų | haysey9 | Drives & Removable Media | 5 | Kovas 25, 2008 17:05 |
| Geriausia AGP kortelės | SamerKrazer | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 8 vasaris 2008 04:55 |
| Temos įrankiai | |
| |