mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

KILLER NIC Cards

Reply

Thread Tools
Old Janvāris 4, 2008, 14:14
Loceklis

Default KILLER NIC Cards

Vai kāds izmanto vienu no tiem? Es vienmēr redzēsi sludinājumu saistīta ar viņiem šajā lapā, bet nekad īsti dzirdējis daudz par tiem.

Vai viņi dara liela atšķirība ar kavēšanās, spēles uc
Vai viņi vajadzīgi īpaši specs izņemot bezmaksas PCI vietas?
Old Janvāris 4, 2008, 14:45
Donors Group

Default KILLER NIC Cards

Nē, viņi bezjēdzīgi - tur ir iemesls, ka "KILLERNIC" ir satīrisks même ap PC spēlmaņiem. Ir bijuši t pārskati liecina, ka lielākā daļa jums piliens vienu līdz divus ping.

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Janvāris 4, 2008, 15:43
Donors Group

Default KILLER NIC Cards

Priecīgi Jūs esat lūdzis pirms nolēmis iegādāties Mac.

Ogleklis ir absolūti spot on. Netērējiet savu naudu.

Infact Es esmu pārliecināts, kas varētu iegūt visvairāk bezjēdzīgi vieta: Šī vai PhysX karti.

-Kanoakavirus

Mana sistēma: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Motherboard:
Asus P5K Premium
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (s):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB ext uzglabāšanai. 2TB int uzglabāšana
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Dzesēšana:
AC7
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
245.b, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old Janvāris 4, 2008, 15:58
Loceklis

Default KILLER NIC Cards

Man netika nopietni domā, ka tas ir godīgs bija vienkārši ziņkārīgs. Domāja, ka tas droši vien bija daudz hype par neko.

Ikvienam mēģina veidot priekšstatu par atsevišķam apstrādes vienību dažādu darbavietu (PPUs NPUs). Theres no fooling you guys par TCF ar to mārketinga triku
Old Aprīlis 1, 2008, 06:14
Donors Group

Default KILLER NIC Cards

Es izlasīju diezgan maz pārskatus par šo karti. Komanda skrēja in-game testos izmantojot NIC un bez tās. Ievadot ļoti apdzīvotās vietās uz spēlēm kā WoW, un LOTR bija manāms atšķirība sniegumu. Lietojot NIC fps bija konsekventi un saprātīgi LVL, bez kartes spēlētājs pieredzējis fps no 10 līdz 20. Karti var lepoties arī ar ko tas var veikt citas darbības, piemēram, lejupielādējot / streaming utt bez ietekmēt uz spēļu rezultātiem. Atkal tie testēts šis ar un bez kartes un kaut lejupielādēt 5 minūšu filmas no BitTorrent nebija iejaukšanās Ja neizmantojat karti. Saskaņā ar pārbaudes un testi, ko esmu redzējis online, šī karte ir vērts tiem, kuri spēlē daudz.
Old Aprīlis 1, 2008, 08:10
Donors Group

Default KILLER NIC Cards

saite jūsu atsauksmēm.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Old Aprīlis 1, 2008, 08:20
Donors Group

Default KILLER NIC Cards

Šis pārskats ziņas ko viņi darīja. Šis pārskats ir nedaudz dziļāk. Otrajā pārskatā teikts, ka bija karte ir efektīvi apakšējā mašīna ir maza atšķirība pamanīja in high-end spēļu automātu. Visprogresīvāko NIC līdz šim, laba ideja, kas būs, bez šaubām, jāmazina kas turpmākajos gados.
Old Aprīlis 1, 2008, 08:35
Donors Group

Default KILLER NIC Cards

CustomPC nezina, ko viņi runā, - piemēram, kā viņi apgalvo, ka bez NIC "Bija skaidrs, palēnināšanās, kā Bit Torrent datu traucēja ar savu spēli paciņām" - vai nu tā ir problēma joslas platumu, kas nav kaut kāda veida patvaļīgas pakešu traucējumiem.

Integrēto tīklu ir labi. Networking neņem daudz CPU jauda pie visiem, un pat ja tas ar paaugstinātu GPU jaudu un izkraušanu fizikas utt datu GPU atsevišķu karti. 180 $ var iegādāties jums citu 9600GT - tas uzlabos jūsu kadru nomaiņas ātrums ir daudz vairāk, nekā muļķīgs tīkla karti būtu.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Old Aprīlis 1, 2008, 08:38
Donors Group

Default KILLER NIC Cards

hey, vienkārši nosūtot ko es dzirdēju, nav nepieciešams saņemt tik aizsardzības pār to!

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.