![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Czy ktoś z nich korzystać? Zawsze patrz ogłoszenie powiązane z nimi na tej stronie, ale nigdy nie słyszał o nich dużo. Czy one duże różnice z opóźnieniem w grach itp. Czy wymagają one żadnych konkretnych specyfikacji oprócz bezpłatnego PCI miejscu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie, są one bezużyteczne - nie ma powodu, że "KILLERNIC" jest satyrycznym meme wokół komputera graczy. Nie zostały ton opinii wskazujących na to, że co najwyżej pojawi się kropla jednego do dwóch ping.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cieszę się, że zadawane przed rozważających zakup Mac. Węgla jest całkowicie na miejscu. Don't waste your money. Infact jestem pewien, które otrzymują najbardziej bezużyteczne nagroda: Ten lub karty PhysX.
|
| |||
| |||
| I nie było poważnie, że jest uczciwy was just curious. Myśl była prawdopodobnie dużo hype about nothing. Każdy próbuje zbudować ideę odrębne jednostki do różnych zadań (PPUs NPUs). Theres no oszukiwanie Was na TCF z obrotu sztuczki |
|
| |||
| |||
| Czytałem kilka opinii na temat tej karty. Zespół prowadził badania w grze za pomocą karty sieciowej i bez niego. Przy wjeździe na wysoce zaludnionych gier jak WoW i LOTR istnieje wyraźna różnica w wydajności. Podczas korzystania z karty sieciowej fps był spójny i rozsądny lvl bez karty gracz doświadczony fps pomiędzy 10 i 20. Karta oferuje także jest zdolne do podejmowania innych działań, takich jak pobieranie / streaming itp bez wpływu na wydajność gry. Również one testowane z tym i bez karty SIM i przy pobieraniu 5 minut z filmu BitTorrent było ingerencji, gdy nie korzystasz z karty. Zgodnie z opinii i testów, które widziałem w internecie, ta karta jest warta tych, którzy dużo gier.
__________________ Ostatnia noc I świeckich w łóżku patrząc się w gwiazdy na niebie i pomyślałem sobie, gdzie jest heck pułapu. ![]() |
|
| |||
| |||
| link Twoich opinii.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| To szczegóły przeglądu badań uczynili. To przeglądu jest nieco bardziej w głębi. Drugi przegląd państw, które były skuteczne w karty niższej klasy maszyny, jest niewiele zauważyliśmy różnicy w wysokiej klasy maszyny do gier. Najbardziej zaawansowane NIC do tej pory, to dobry pomysł, który bez wątpienia należy poprawić w najbliższych latach.
__________________ Ostatnia noc I świeckich w łóżku patrząc się w gwiazdy na niebie i pomyślałem sobie, gdzie jest heck pułapu. ![]() |
|
| |||
| |||
| CustomPC nie wiedzą, co to mówisz - na przykład, że bez NIC "nie była oczywista spowolnienie jak Bit Torrent danych zakłócać naszej gry pakietów" - albo że jest problem z pasma, a nie pewnego rodzaju arbitralnej ingerencji pakietowych. Zintegrowane sieci jest w porządku. Sieci nie mają dużo mocy procesora na wszystkich, a nawet jeśli nie ze zwiększeniem mocy GPU i wyładowywanie fizyki itp danych do GPU oddzielnej karcie. 180 dolarów można kupić kolejną 9600GT - że poprawi swój klatek o wiele bardziej niż głupie sieci karta będzie.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Hej, tylko przekazywanie co usłyszałem nie trzeba się tak obronnych nad nim!
![]() |
|
| Zakładki |