![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Are cineva folosi unul dintre ei? Intotdeauna mi-am vedea un anunţ legat de ei pe această pagină, dar niciodată cu adevărat auzit multe despre ei. Să le fac o mare diferenta cu ape de jocuri, etc Fă-au nevoie de nici un specific aparte specs PCI liber de la un loc? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu, ele sunt inutile - nu e un motiv că "KILLERNIC" este un satiric meme jurul PC joc. Au fost de tone de revizuiri, care arată că cel mai aveţi o picătură de la unul la doi ping.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mă bucur că ai întrebat, înainte de contemplam o achiziţie Mac. De carbon la faţa locului, este absolut. Nu pierdeţi bani. Sunt sigur fapt care ar obţine cel mai mare premiu-inutil: Acest Physx sau o carte.
|
| |||
| |||
| Nu am fost grav contemplam ca acesta să fie cinstit a fost doar curios. Crezut ca a fost, probabil, o multime de hype despre nimic. Toată lumea este încercarea de a construi ideea de a separa unitatile de procesare pentru diferite locuri de muncă (PPUs NPUs). Theres nu fooling voi pe TCF cu comercializarea lor trucuri |
|
| |||
| |||
| Am citit destul de multe comentarii pe această carte. Echipa a fugit in-game teste folosind CNI şi fără el. Când introduceţi foarte populate zone de pe jocuri, precum şi de WoW LOTR a existat o observa diferenţa de performanţă. Când utilizaţi CNI fps a fost consecvent şi la un nivel rezonabil LVL, fără carte de jucător cu experienţă fps între 10 şi 20. Cardul de asemenea mandreste este capabil să efectueze alte operaţiuni ca descărcarea / streaming etc, fără a afecta pe orice joc de performanţă. Din nou, au testat acest lucru cu şi fără de carte şi în acelaşi timp a descărca un film de la 5 minute BitTorrent a fost interferenţe atunci când nu folosiţi un astfel de card. În conformitate cu revizuiri şi încercările pe care le-am vazut online, aceasta carte este în valoare de la cei care-l joc foarte mult.
__________________ Ultima noapte o să căutaţi în pat până la stele de pe cer şi m-am gândit la mine, unde naiba este plafonul. ![]() |
|
| |||
| |||
| link-ul dumneavoastră.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| Acesta revizuire detalii testele au făcut. Acesta revizuire este puţin mai în profunzime. Cea de-a doua revizuire afirmă că au fost de carte este eficient într-o mai mică maşină de-end, este puţin diferenţa observat într-un scop de mare de jocuri, maşină. Cele mai avansate pentru a CNI data, o idee bună, care va fi, fără îndoială, la îmbunătăţirea în următorii ani.
__________________ Ultima noapte o să căutaţi în pat până la stele de pe cer şi m-am gândit la mine, unde naiba este plafonul. ![]() |
|
| |||
| |||
| CustomPC nu ştie ceea ce vorbesc despre - de exemplu, ei susţin că, fără a CNI "nu a fost evident în jos lent ca Bit Torrent date a intervenit cu pachetele noastre de joc" - fie modul în care acesta este o problemă de lăţime de bandă, nu un fel de arbitrare pachete de interferenţă. Integrat în reţea este în regulă. Networking nu de mult, procesorul de putere, la toate, şi chiar şi în cazul în care acesta a făcut cu creşterea puterii şi a GPU offloading de fizica etc date la GPU-o carte. 180 dolari vă puteţi cumpăra un alt 9600GT - care vă va îmbunătăţi rata cadru mult mai mult decât o carte ar fi o prostie de reţea.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| Hei, doar ce am auzit de expediere nu sunt necesare pentru a obţine astfel defensivă peste asta!!!
![]() |
|
| Marcaje |