![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Má niekto použiť jeden z nich? Vždy som videl inzerát s nimi spojené na tejto stránke, ale naozaj nikdy nič o nich počuli. Majú veľký rozdiel oproti zaostávanie v hraní atď Myslíte si, že každá konkrétna špecifikácia okrem voľný PCI mieste? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie, sú k ničomu - je to z toho dôvodu, že "KILLERNIC" je satirický Meme asi PC hráči. Boli ton recenzia ktoré ukazujú, že najviac sa dostanete k poklesu jedného až dvoch ping.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Som rád, že ste požiadal pred zvažujúcich kúpu Mac. Carbon je úplne na mieste. Nestrácajte peniaze. Infact som si nie ste istí, ktoré by čo najviac-ničemu cena: Táto alebo PhysX karty.
|
| |||
| |||
| Nebol som vážne uvažuje, že je úprimný bol len zvedavý. Myslela, že to bola asi veľa humbuk okolo ničoho. Každý, kto sa pokúša vytvoriť myšlienku samostatného spracovania jednotiek pre rôzne pracovné príležitosti (PPUs NPUs). Nie je žartoval, že ste na TCF s ich marketingové triky |
|
| |||
| |||
| Četl jsem pekných pár recenzií na tejto karte. Tím běžel v-hra testov s použitím NIC a bez nej. Pri vstupe vysoko zaľudnených oblastiach na hry ako je WoW a lotr bol citeľný rozdiel vo výkone. Pri použití NIC fps bol konzistentný a za rozumnú LVL bez karty hráč so skúsenosťami fps medzi 10 a 20 rokmi. Karta tiež pýši, že je schopný vykonávať ďalšie operácie, ako je sťahovanie / etc streamovacímu bez akýchkoľvek vplyv na herný výkon. Opäť platí, že toto testované bez karty a súčasne sťahovať a 5 minútové video z bittorrent došlo pri rušení nepoužívate kartu. Podľa recenze a testy, ktoré som videl na internete, táto karta sa oplatí tým, ktorí hru hodně.
__________________ Minulú noc som ležal v posteli hľadali až na hviezdy na oblohe a myslel som, že pre seba, kde je sakra je strop. ![]() |
|
| |||
| |||
| odkaz vaše recenzia.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Tento preskúmaní informácií testy robili. Tento preskúmanie je o niečo viac do hĺbky. V druhej recenzi sa uvádza, že bola karta je platná do nižšej-end stroj, je trochu rozdiel zaznamenali v high-end herné stroj. Najvyspelejších NIC na deň, dobrý nápad, ktorý bude nepochybne lepšie v nasledujúcich rokoch.
__________________ Minulú noc som ležal v posteli hľadali až na hviezdy na oblohe a myslel som, že pre seba, kde je sakra je strop. ![]() |
|
| |||
| |||
| CustomPC nevie, čo sú to hovoríš - napríklad tvrdí, že bez NIC "bolo zrejmé, pomaly-down ako Bit Torrent údajov zasahuje naša hra balíčkoch" - v oboch smeroch je to problém z pásma, ktoré nie sú nejaký svojvoľný paketovými rušenia. Integrované prepojenie je v poriadku. Siete nenesie oveľa CPU môcť vôbec, a to iv prípade, že ste sa zvýšil výkon a vykladanie GPU fyziky etc dát na GPU samostatnú kartu. $ 180 môžete kúpiť vám iný 9600GT - že sa zlepší váš snímku sadzba oveľa viac ako hlúpe sieťovej karty by.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| hej, len čo som počul preposielanie nie je potrebné sa tak defenzívne nad ním!