мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

Киллер НИЦ Цардс

Reply

Тхреад Тоолс
Old 4 јан 2008, 14:14
Мембер Гроуп

Default Киллер НИЦ Цардс

Се било ко да користи један од њих? Ја увек видети оглас повезан са њима на тој страници, али никад заиста много чуо о њима.

Ли они чине велику разлику са лаг у играма итд
Да ли су било која захтевају специфичне наочаре осим слободан ПЦИ спот?
Old 4 јан 2008, 14:45
Донаторска Група

Default Киллер НИЦ Цардс

Не, они су бескорисни - има разлога да се "КИЛЛЕРНИЦ" је сатиричан меме око ПЦ играчима. Било је тона рецензије показује да се у већини добијате пад од једног до два пинг.

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 4. Мар 2008, 15:43
Донаторска Група

Default Киллер НИЦ Цардс

Глад вас пита пре куповине цонтемплатинг Мац.

Царбон је апсолутно на месту. Не отпада новац.

Инфацт И'м сигурни шта би извукли максимум-бескорисних награда: Ово или Пхыскс картице.

-Каноакавирус

Мы Сыстем: Зоомы

Процесор (и):
Е8400@3.6гхз (400кс9) @ 1.15в
Матичне плоче:
Асус П5К Премиум
РАМ меморија:
2ГБ Доминатор 8500
Графичка картица (е):
БФГ 8800ГТ
Соунд Цард:
Ксфи Екстремегамер
Тврди диск (и):
3.35ТБ екст чувања. 2ТБ инт складиштење
Оптички погон (е):
ЛГ ГГЦ Х20Л
Цасе / псу:
Енермакс 720у
Хлађење:
АЦ7
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
245Б, 931Б (Самсунг)
Оперативни систем (е):
Виста 32П
Old 4. Мар 2008, 15:58
Мембер Гроуп

Default Киллер НИЦ Цардс

Нисам био озбиљно цонтемплатинг да будем искрен био праведан знатижељан. Мислио то је вероватно била пуно хыпе око ничега.

Свако покушава изградити идеју засебне јединице за обраду различитих радних места (ППУс НПУс). Тхереса но шали те момачки на ТЦФ са својим маркетиншким триковима
Old 1. април 2008, 06:14
Донаторска Група

Default Киллер НИЦ Цардс

Прочитала сам доста рецензија на овој картици. Тим еарлы ин-гаме тестове помоћу НИЦ и без њега. Приликом уноса високо насељена подручја на игре попут УОУ и ЛОТР је примјетна разлика у перформансама. Када користите НИЦ фпс је био доследан и на разумну ЛВЛ, без картице играч искусне ФПС између 10 и 20. Картица се дићи да је у могућности предузимати друге радње попут преузимања / етц струјећу без утицаја на игру перформансе. Опет су тестирани овог са и без картице, а док преузимате 5 минута из филма БитТоррент је било сметњи када га не користите картицу. Према рецензије и тестове да сам видео онлине, ова картица се исплати за оне који игра пуно.
Old 1. април 2008, 08:10
Донаторска Група

Default Киллер НИЦ Цардс

линк ваше рецензије.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Old 1. април 2008, 08:20
Донаторска Група

Default Киллер НИЦ Цардс

Ово преглед детаља тестова њих. Ово преглед је мало више у дубину. На другом прегледу се наводи да су били на снази картица је у доњем крају машина, има мало приметили разлику у хигх-енд гаминг машина. Најнапреднијих НИЦ до сада, добра идеја, који ће без сумње бити побољшана на у надолазећим годинама.
Old 1. април 2008, 08:35
Донаторска Група

Default Киллер НИЦ Цардс

ЦустомПЦ не зна шта они причају - на пример, они тврде да без НИЦ "постоји очигледна је спор-доле као битну Бујица података интерферед са нашим игра пакете" - пут или је то проблем пропусност, а не неку врсту пакета произвољне сметње.

Интегрисана мрежна је у реду. Умрежавање не заузима пуно ЦПУ власт на све, па чак и ако то учини са повећаним ГПУ снаге и оффлоадинг физике етц података за ГПУ одвојена картица. $ 180 може купити вам још једну 9600ГТ - која ће побољшати ваше фраме рате пуно више од мрежне картице би блесав.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Old 1. април 2008, 08:38
Донаторска Група

Default Киллер НИЦ Цардс

хеј, само што сам чуо шпедиције нема потребе да се тако одбрамбени над њим!

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Помоћ са Р4 карте за ДС крив ПЦ & конзоле Игре 5 28. јуна 2009 04:17
Киллер мрежном картицом. Елтоцлиоусус Нетуоркинг, Модем & ВоИП 7 24 мај 2008 00:37
СД картице и читачи хаысеы9 Дривес & Измјењиви медији 5 25 март 2008 17:05
Најбоља АГП картице СамерКразер Грапхицс Цардс & Мониторс 1 8 фебруар 2008 04:55
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц