az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Ağ, Modemler & VoIP

Register

Killer NIC Kartlar

Reply

Konu Araçları
Old 4 Ocak 2008, 14:14
Üye Grubu

Default Killer NIC Kartlar

Onları herkes kullanın mu? Hep ama bir reklam onlar için bu sayfadaki bağlantılı görmek gerçekten çok onları duymadım.

Bu oyun içinde gecikme gibi büyük bir fark yaratmak mı
Onlar mı gerektiren bir PCI nokta dışında herhangi bir özel özellikleri?
Old 4 Ocak 2008, 14:45
Bağış Grubu

Hayır, onlar işe yaramaz - bu bir sebep "KILLERNIC" PC oyun etrafında bir hiciv Meme yoktur. İşte bu değerlendirme en fazla bir iki masa bir düşüş elde gösteren ton olmuştur.

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old 4 Ocak 2008, 15:43
Bağış Grubu

Bir satın alma Mac geçiş önce sorulan sevindim.

Karbon kesinlikle üzerinde yer olduğunu. Paranı israf etmeyin.

Infact olan en-yararsız ödül almak da emin oldum: Bu veya bir PhysX kartı.

-Kanoakavirus

Benim Sistemi: Zoomy

İşlemci (ler):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Anakart:
Asus P5K Premium
RAM hafıza:
2GB Dominator 8500
Grafik Kartı (ler):
BFG 8800GT
Ses Kartı:
Xfi Extremegamer
Sabit Disk (ler):
3.35TB dahili depolama. 2TB int depolama
Optik Sürücü (ler):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Soğutma:
AC7
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
245B, 931B (Samsung)
İşletim Sistemi (ler):
Vista 32P
Old 4 Ocak 2008, 15:58
Üye Grubu

Ben ciddiye dürüst olmaya geçiş değil sadece merak oldu. Düşünce muhtemelen hiçbir şey hakkında yutturmaca bir sürü oldu.

Herkes farklı işleri (PPUs NPUs) için ayrı işlem birimlerinin fikir oluşturmak için çalışıyor. Theres hayır sen TCF kendi pazarlama hileler ile çocuklar yaramazlık
Old 1 Nisan 2008, 06:14
Bağış Grubu

Bu karta oldukça birkaç değerlendirmeleri okuyun. In the team koştum oyun testleri NIC ve olmadan kullanarak. Ne zaman WoW ve LOTR var gibi oyunlar üzerinde yüksek nüfuslu alanlar girerken performans farkedilir bir fark oldu. Ne zaman tutarlı ve makul bir LVL da, oyuncu 10 ve 20 kare / sn arasında deneyimli kart olmadan olan NIC kullanarak kare / sn. Bu kart ayrıca indirme gibi işlemleri taahhüt etmektedir sahip / herhangi olmadan oyun performansını etkiler vb akış. Yine onlar ile ve kart olmadan ve bu test sırasında BitTorrent oradan 5 dakikalık film indirme girişimi bir kart kullanarak değildi. Değerinde bu o olan oyun bir çok değerlendirme ve testler Çevrimiçiyim gördük göre, bu kart.
Old 1 Nisan 2008, 08:10
Bağış Grubu

incelemelerinizin bağlantısını tıklayın.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
Old 1 Nisan 2008, 08:20
Bağış Grubu

Bu inceleme ayrıntıları değil mi testleri. Bu inceleme biraz derinlemesine fazla. İkinci inceleme devletler bu kartın bir alt uç makine etkili olduğunu, çok az fark bir high-end oyun makinede fark olduğunu. En güncel ileri NIC, bu iyi bir fikir olacaktır şüphesiz önümüzdeki yıllarda üzerine geliştirilebilir.
Old 1 Nisan 2008, 08:35
Bağış Grubu

CustomPC onlar hakkında neler konuştuğunu bilmek değil - örneğin, bu iddiasını da NIC "vardı yavaş açık aşağı Torrent veri bizim oyun paketleri" ile müdahale bit - bu bant genişliği değil, bir sorun var ya yolu olarak keyfi paket girişim bir tür.

Entegre ağ iyi. Ağ at all, ve çok CPU gücü olmaz bile artış GPU güç ve fiziğin offloading vb veri GPU için ayrı bir kart ile yaptım. 180 $ başka bir 9600GT alabilirsiniz - bu çerçeve oranı kadar aptal ağ kartı daha da fazla artıracak.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
Old 1 Nisan 2008, 08:38
Bağış Grubu

hey, sadece yönlendirme ne gerek bitti böylece savunma için duydum!

Register

Bookmarks