менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

KILLER NIC Карти

Reply

Різьба Інструменти
Old 4 січня 2008, 14:14
Член групи

Default KILLER NIC Карти

Хто-небудь використовувати одну з них? Я завжди бачу оголошення, пов'язані з ними на цій сторінці, але ніколи не чув про них.

Вони роблять велику різницю з лагом в ігрових т.д.
Чи повинні вони які-небудь конкретні специфікації крім вільного місця PCI?
Old 4 січня 2008, 14:45
Донор групи

Default KILLER NIC Карти

Ні, це марно - ось в чому причина, що "KILLERNIC" є сатиричним мем навколо геймерам. Там було тонни відгуків, що показують, що в саме ви отримаєте краплі від одного до двох Ping.

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 4 січня 2008, 15:43
Донор групи

Default KILLER NIC Карти

Радий, що ви просили лише потім переходити до купівлі Mac.

Вуглець є абсолютно крапку. Не витрачайте гроші.

Infact Я впевнений яка б отримати самий непотрібний приз: Це або карта PhysX.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 4 січня 2008, 15:58
Член групи

Default KILLER NIC Карти

Я не був серйозно розглядають так, щоб бути чесним було просто цікаво. Здається, ймовірно, було багато галасу з нічого ".

Усі намагаються створити ідею окремого підрозділу з обробки різних робіт (PPUs ЯЕУ). Theres не обманює вас, хлопці на TCF свої маркетингові трюки
Old 1 квітня 2008, 06:14
Донор групи

Default KILLER NIC Карти

Я читала досить багато оглядів з цієї карти. Команда побігла в грі випробувань з використанням мережевої карти і без неї. При вході в густонаселених районах на ігри, як WoW і LOTR існує помітна різниця в продуктивності. При використанні NIC кадрів була послідовною і розумною LVL, без картки гравців досвідчених кадрів між 10 і 20. Карта також володіє, він здатний здійснювати інші операції, такі як завантаження / Streaming тощо без яких-небудь впливу на продуктивність гри. Знову вони перевірили це з урахуванням і без карти і при завантаженні в 5 хвилинах від завантаження фільму було втручання, коли не використовуєте карту. Згідно огляди і тести, які я бачив у мережі, ця карта стоїть перед тими, хто грі багато.
Old 1 квітня 2008, 08:10
Донор групи

Default KILLER NIC Карти

посилання Ваші відгуки.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Old 1 квітня 2008, 08:20
Донор групи

Default KILLER NIC Карти

Цей Огляд подробиці випробувань вони й зробили. Цей Огляд трохи більше глибини. Друге розгляд державами, які були карт є ефективним в нижній кінець машина, є невелике розходження помітив у високій ігровий автомат кінця. Найбільш передові Виконавця на сьогоднішній день, гарна ідея, що, безсумнівно, будуть покращені в найближчі роки.
Old 1 квітня 2008, 08:35
Донор групи

Default KILLER NIC Карти

CustomPC НЕ знає, що вони говорять - наприклад, вони стверджують, що без Виконавця "було очевидно уповільнення як Bit Torrent дані заважали нашій грі пакетах" - в будь-якому випадку це проблема пропускної здатності, а не якесь довільне втручання пакет.

Комплексна мережу в порядку. Мережа не займає багато живлення процесора на всіх, і навіть якщо це він робив з підвищеної потужності GPU і розвантаження фізики і т.д. дані в ГПУ окрему картку. $ 180 ви можете купити іншу 9600GT - що суттєво підвищить вашу частоту кадрів набагато більше, ніж дурним мережеву карту буде.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Old 1 квітня 2008, 08:38
Донор групи

Default KILLER NIC Карти

Ей, тільки експедиторські, що я чув немає необхідності отримати такі оборонні над ним!

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Допомога з R4 карти для DS винним PC & консоль Gaming 5 28 червня 2009 04:17
Карта Killer мережі. Eltocliousus Мережа, Модеми & VoIP 7 24 травня 2008 00:37
Карти SD / читачів haysey9 Знімні накопичувачі І ЗМІ 5 25 березня 2008 17:05
Краще AGP карт SamerKrazer Графічні карти & Монітори 1 8 лютого 2008 04:55
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.