![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Хто-небудь використовувати одну з них? Я завжди бачу оголошення, пов'язані з ними на цій сторінці, але ніколи не чув про них. Вони роблять велику різницю з лагом в ігрових т.д. Чи повинні вони які-небудь конкретні специфікації крім вільного місця PCI? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ні, це марно - ось в чому причина, що "KILLERNIC" є сатиричним мем навколо геймерам. Там було тонни відгуків, що показують, що в саме ви отримаєте краплі від одного до двох Ping.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Радий, що ви просили лише потім переходити до купівлі Mac. Вуглець є абсолютно крапку. Не витрачайте гроші. Infact Я впевнений яка б отримати самий непотрібний приз: Це або карта PhysX.
|
| |||
| |||
| Я не був серйозно розглядають так, щоб бути чесним було просто цікаво. Здається, ймовірно, було багато галасу з нічого ". Усі намагаються створити ідею окремого підрозділу з обробки різних робіт (PPUs ЯЕУ). Theres не обманює вас, хлопці на TCF свої маркетингові трюки |
|
| |||
| |||
| Я читала досить багато оглядів з цієї карти. Команда побігла в грі випробувань з використанням мережевої карти і без неї. При вході в густонаселених районах на ігри, як WoW і LOTR існує помітна різниця в продуктивності. При використанні NIC кадрів була послідовною і розумною LVL, без картки гравців досвідчених кадрів між 10 і 20. Карта також володіє, він здатний здійснювати інші операції, такі як завантаження / Streaming тощо без яких-небудь впливу на продуктивність гри. Знову вони перевірили це з урахуванням і без карти і при завантаженні в 5 хвилинах від завантаження фільму було втручання, коли не використовуєте карту. Згідно огляди і тести, які я бачив у мережі, ця карта стоїть перед тими, хто грі багато.
__________________ Минулої ночі я лежала в ліжку, дивлячись на зірки в небі, і я подумав, чорт візьми, де це стелю. ![]() |
|
| |||
| |||
| посилання Ваші відгуки.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Цей Огляд подробиці випробувань вони й зробили. Цей Огляд трохи більше глибини. Друге розгляд державами, які були карт є ефективним в нижній кінець машина, є невелике розходження помітив у високій ігровий автомат кінця. Найбільш передові Виконавця на сьогоднішній день, гарна ідея, що, безсумнівно, будуть покращені в найближчі роки.
__________________ Минулої ночі я лежала в ліжку, дивлячись на зірки в небі, і я подумав, чорт візьми, де це стелю. ![]() |
|
| |||
| |||
| CustomPC НЕ знає, що вони говорять - наприклад, вони стверджують, що без Виконавця "було очевидно уповільнення як Bit Torrent дані заважали нашій грі пакетах" - в будь-якому випадку це проблема пропускної здатності, а не якесь довільне втручання пакет. Комплексна мережу в порядку. Мережа не займає багато живлення процесора на всіх, і навіть якщо це він робив з підвищеної потужності GPU і розвантаження фізики і т.д. дані в ГПУ окрему картку. $ 180 ви можете купити іншу 9600GT - що суттєво підвищить вашу частоту кадрів набагато більше, ніж дурним мережеву карту буде.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Ей, тільки експедиторські, що я чув немає необхідності отримати такі оборонні над ним!
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Допомога з R4 карти для DS | винним | PC & консоль Gaming | 5 | 28 червня 2009 04:17 |
| Карта Killer мережі. | Eltocliousus | Мережа, Модеми & VoIP | 7 | 24 травня 2008 00:37 |
| Карти SD / читачів | haysey9 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 5 | 25 березня 2008 17:05 |
| Краще AGP карт | SamerKrazer | Графічні карти & Монітори | 1 | 8 лютого 2008 04:55 |
| Різьба Інструменти | |
| |