![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам играта и искате да го инсталирате на два компютъра и след това, да бъде в състояние да играе, че и от двете по едно и също време, но аз само един компактдиск. Искам да знам как да се инсталира в локална мрежа
| |||
| |||
| Вие искате да имате сървър, създаден за вашата локална мрежа. Също така, шансовете са, вие искате да се чупене авторското правиш това. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Няма значение колко много различни начини, въпросът е попита той е един и същ отговор. Купи друго копие, ако искате да я инсталирате на друг компютър. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Re-инсталиране на XP | baxlobs | Windows операционни системи | 7 | 10 Jan 2009 07:45 |
| Инсталиране на нови HD | evilfantasy | Дискове & сменяемите носители | 4 | 26 Дек 2008 18:31 |
| Имате нужда от помощ при инсталирането на | Марко | Windows операционни системи | 5 | 19 Окт 2008 06:39 |
| Преди да инсталирате нови процесора | Blazing933 | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 29 Окт 2007 12:20 |
| Нишка Инструменти | |
| |