по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > В мрежа, модеми & VoIP

Register

LAN / интернет връзка проблеми

Reply

Нишка Инструменти
Old 25-ти Май 2008, 04:07
Член Група

Default LAN / интернет връзка проблеми

Да, това ще бъде доста дълъг, но е така мога да даде цялостната картина на проблема.

Интернет връзката винаги е работил добре с текущите си настройка, но по някаква причина, когато се обърнах на компютъра, на онзи ден не можех да се свържа с интернет правилно. (Това обикновено само по себе си се свързва автоматично.

Моята настройка:
Модем - Netgear
Път - Belkin
Asus M2N-E SLI борда на мрежова карта

Компютърът ми е пряко жични чрез това, но предлага безжична връзка и печат споделяне на други компютри в къщата ми.

Не мога да се свържа с интернет, но сега да направя така че трябва да се използва Belkin G + MIMO безжичен USB адаптер да го направят.

Преди да използвате адаптера за свързване аз се опитах всичко, което можех да си представя да бъде погрешно. Автоматично получаване на IP адрес, промяна на портовете на рутера и модема, всичко е включен инча В резултат на всичко това аз работа дори преинсталиран Windows като имам толкова хранят с него. Това е сега ме води да се смята, че е хардуерен проблем, и не са свързани софтуер.

Бих използвате този мрежов адаптер за свързване постоянно, но не получават същата скорост, колкото ми се, като че ли са жични.

Всякакви идеи за какъв е проблемът може да бъде? Възможно ли е, че един от кабелите на мрежата могат да бъдат увредени от топлина или нещо такова? - Не са имали такива за около една година.

Аз не мисля, че това е маршрутизатор или модем повреден, тъй като докато ми интернет връзка е надолу, на други компютри из къщата все още може да се свържете. Дъното е само за един месец, така че не трябва да бъде този, който е повреден.

Моля се от помощ, това е било ме подслушване в продължение на няколко дни и всичките ми опити са били безуспешни.

Ох, и ако се опитам да''''ремонт на Local Area Connection никога не убегне на стъпка ПР и ми казва да се свържете с инсталатора мрежа (което си е)

Един окончателен нещо, трябва да изключите локалната връзка област, в''''ми мрежови връзки за безжичен адаптер за да работят правилно.

HEL стр. .............моля
Old 25-ти Май 2008, 04:23
Номер на групата

Ако имате преинсталиран Windows и са сигурни, че имате всички Чипсет на дънната платка шофьори и мрежова карта инсталирани драйвери, то тогава е звучащ като хардуерен проблем.

Вярвам, че това дъно е двойна порта LAN, Предполагам, че са опитвали, така и също се опита нов RJ-45 кабел.

Предполагам, че едно бързо решение би било да се buya PCI мрежова карта за £ 5 и да използва това, обаче, ако системата е нова, може да искате да го върнете в гаранция вместо това.

Моята система: Начало Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Дънната платка:
Asus M2V REV 1.
RAM памет:
4GB (3.25gb видими)
Графична карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Звукова карта:
5,1 Reatek на борда
Hard Drive (и):
250 GB SATA & 400gb SATA
Оптично устройство (а):
Pioneer 110 х 2
Дело / PSU:
Акции / 550 вата Тиха
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 20MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Операционна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 25-ти май 2008 г., 04:28
Номер на групата

Една друга мисъл, нали всъщност не се каже, но ако имате кабелен модем (Богородица) връзка, със самостоятелен начин и път, опитайте да се свържете директно към модема, това може да помогне да ограничите малко.
Old 25-ти Май 2008, 04:32
Член Група

Да, тя има две мрежови портове, и двата от които аз се опитах. Аз съм все още да опитате нови кабели, както аз не разполагат с резервен, но не беше много сигурен дали това е вероятната причина.

Би ли все още да бъде приемлив за да се върнете към този Asus. Купих го чисто нов от Ebay, но нямат никаква касова бележка за това, което бих Предполагам, че вероятно ще се нуждаете. Ще се свържете с продавача, за да видите, ако го има. Очевидно е гаранция за окончателно решение.
Old 25-ти Май 2008, 04:33
Номер на групата

Опитайте да се свържете директно към модема на първо място, ако сте с Богородица.
Old 26-ти Май 2008, 00:41
Член Група

Аз съм с Tiscali. Аз се опитах да се свържете директно чрез модем, който работи, така че тогава мислех, че трябва да видите, ако рутера вече работи, така че всички включени обратно инча Това не е работа, така реши да се върне само модем, който сега се решава, че тя не искаше да работи.

Мисля, че компютърът трябва просто да се търси връзката с мрежата на грешното място.

С помощта на Windows Messenger живо проблеми с връзката ми даде грешка 8007ee7. Той също така казва, че DNS е в състояние да разреши IP адреси и е налице грешка с ключови пристанища, както изглежда.

В моята мрежа връзки''''те показват като свързани, но не получавам достъп до интернет. Сървърът е пинг с помощта на''пинг [My IP адрес]''командване и изпраща и получава пакети.

Аз се обади Tiscali и техния сървър е напълно оперативна. О, и между другото, ми защитна стена е изключена докато се опитвам да изработи този проблем, така че това не е проблем.

Някакви идеи?
Old 26-ти Май 2008, 04:06
Номер на групата

Когато се извършват по-горе промени, нали мощност всичките комплекта, т.е. модем, рутер и компютъра, преди тестовете отново? ..... ако не опитате отново .... Това е важно.
Също така, той може да е добра идея да направим нулиране на рутер .... обикновено съществува една малка дупка на гърба, който ще приеме кламер или подобни ..... с рутер захранва нагоре, задръжте това в продължение на 30 сек. Това ще го настроила на фабричните настройки, така че всички безжични securuty т.н., ще трябва да бъдат внесени отново.
Също така проверете дали е наличен нов фърмуер за рутера, особено ако използвате Vista.
Old 26-ти Май 2008, 05:38
Член Група

Добре, вече са подредени на проблема. Току-що влезе в IP адреси за нетните модем съоръжения и на рутера и след това конфигурирани настройките в браузъра си.

Аз вярвам, че проблем, че са причинени от следните този урок на младост, за да torrenting по-бързо. http://youtube.com/watch?v=jJwA0BFu17w

Предполагам, че по този начин аз трябва да са побъркани около пристанищата и с моя IP Config и по този начин компютърът не може да намери къде да се свържете.

Може ли някой да провери дали този е най-вероятната причина? Ако не мога да следва това отново, тъй като ми даде много, много по-добри скорости
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Изврял Интернет връзка - Кокс интернет доставчик grewy29 В мрежа, модеми & VoIP 0 1-во Юни 2009 15:35
Тежко Интернет и Router проблеми с връзката mrcrazie007 В мрежа, модеми & VoIP 1 10 Jan 2009 13:30
Интернет връзка проблеми opnight В мрежа, модеми & VoIP 6 21 Jan 2008 06:38
Интернет връзка проблеми jamcgee11 В мрежа, модеми & VoIP 1 1-во Nov 2007 03:13
PC Интернет проблеми с връзката tjhawg В мрежа, модеми & VoIP 6 27 Авг 2007 20:34
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc