![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dobře, to bude docela dlouho, ale je tak mohu dát celý obrázek o problému. Moje připojení k internetu vždy pracoval citlivý se svým současným nastavením, ale z nějakého důvodu, když jsem se otočil počítače na druhý den jsem nemohl připojit k internetu správně. (Je obvykle jen připojí se automaticky. My setup: Modem - Netgear Router - Belkin Asus M2N-SLI desce síťová karta Můj počítač je přímo prostřednictvím kabelové to ale nabízí bezdrátové připojení a tisk sdílení s ostatními počítači v mém domě. Nemohu se připojit k internetu, ale teď k tomu musím používat belkin wireless mimo G + USB adaptér, aby tak učinily. Před použitím adaptéru pro připojení Zkoušel jsem všechno, co bych si dovedl představit být špatný. Automatické získání IP adresy, změnilo porty na routeru a modemu, je zapojen vše palců V důsledku nic z tohoto pracovního Dokonce jsem přeinstalovat windows, když jsem byl tak otrávený s ním. To je nyní mě vede k domněnce, že to je hardwarový problém a ne software související. Chtěl bych použít tento síťový adaptér pro připojení trvale, ale nechápu stejnou rychlostí, jak bych se, jako bych byl sokl. Jakékoli myšlenky na to, co by mohl být problém? Je možné, že jeden ze síťové kabely může dojít k poškození z tepla, nebo tak něco? - Měl jsem tyto asi rok. Nemyslím si, že je router nebo modem poškozen, protože když jsem byl dole připojení na internet, ostatní PC v domě mohl ještě připojit. Základní deska je jen asi měsíc stará, takže by neměl být ten, který je poškozen. Prosím pomozte, to byl pro mě štve několik dní a všechny mé pokusy selhaly. Ach, a když se pokusím opravit''''Local Area Connection jí skoro kolem krok IP a říká mi, obrátit se na síť instalátoru (komu je sám) Jeden poslední věc, musím zakázat připojení k místní síti ve své připojení k síti''''pro bezdrátový adaptér správně fungovat. HEL S. .............prosím |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máte-li přeinstalovat systém Windows a je jisté, že máte všechny Čipová sada základní desky a ovladače síťové karty nainstalovány ovladače, pak je to znít jako hardwarový problém.
Věřím, že tento mobo má duální LAN porty, předpokládám, že jste se pokoušeli oba a také pokusila o nový RJ45 kabel. Myslím, že jedno rychlé řešení by bylo buya PCI Síťová karta pro 5 liber a použití, které, pokud se však systém nový, možná budete chtít vrátit v rámci záruky místo. Můj systém: Domů Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Jeden z dalších myslel, jste skutečně neřekl, ale máte-li kabel (Virgin) připojení, se samostatnými Modem a směrovač, zkuste se připojit přímo k modemu, může to pomoci zúžit trochu. |
|
| |||
| |||
| Ano, má dvě síťové porty, oba který jsem se snažil. Já jsem ještě vyzkoušet nové kabely, jak já nemám nazbyt, ale nebyl jsem si příliš jistý, zda to bylo pravděpodobně příčinou. Bylo by to být ještě přijatelné, vrátit to Asus. Koupil jsem ho nový na Ebay, ale nemám žádné potvrzení o to, který bych mohl předpokládat, že jste pravděpodobně potřebovat. Budu kontaktovat prodejce, aby zjistila, jestli se má. Zřejmě záruka je konečné řešení. |
|
| |||
| |||
| Zkuste se připojit přímo k modemu první, pokud jste s Virgin. |
|
| |||
| |||
| Jsem s Tiscali. Snažil jsem se připojit přímo přes modem, který pracoval, takže pak jsem myslel, že jsem měl zjistit, zda je router připojen nyní pracuje tak, že všichni zpátky dovnitř to nefungovalo tak se rozhodla vrátit se jen modem, který nyní rozhodl, že to nechtělo pracovat. Myslím si, že počítač musí být jen hledáte síťového připojení na špatném místě. Pomocí programu Windows Live Messenger problémy s připojením se mi chyba 8007ee7. To také říká, že DNS není schopen vyřešit IP adresy, a tam je chyba s hlavními přístavy zdánlivě. Ve své připojení k síti''''se ukazuje, jak je připojený, ale já si žádný přístup k internetu. Server se ping pomocí''ping [moje ip adresa]''velení a vysílá a přijímá pakety. Tiscali jsem volal a jejich server je plně funkční. Jo a mimochodem, je můj firewall zdravotně postižených a zároveň se snažím, aby vypracovali tento problém, takže to není problém. Any ideas? |
|
| |||
| |||
| Když se provádí výše uvedených změn, jsi moc se všechny sady, tj. Modem Router a PC, před zkouškou znovu? ..... pokud ne zkuste to znovu .... To je důležité. Rovněž může být dobrý nápad udělat reset na routeru .... je obvykle malý otvor na zadní straně, který bude přijímat sponku na papír nebo podobný ..... s Router napájena, držet to v dobu 30 sekund. To bude resetovat do továrního nastavení, takže jakékoli bezdrátové securuty atd., budou muset být re-vstoupil. Také zkontrolujte, zda je k dispozici nový firmware pro router, zvláště pokud používáte Windows Vista. |
|
| |||
| |||
| OK, jsem nyní řazen problém. Jen jsem vstoupil IP adresy pro síť zařízení modem a router a potom nakonfigurovat nastavení v prohlížeči. Věřím, že problém, že byly způsobeny po tutoriálu na youtube, aby torrenting rychleji. http://youtube.com/watch?v=jJwA0BFu17w Myslím, že tím, že dělá to musím mít asi zmatený s mojí porty a IP config a tak počítač nemohl najít, kde se připojit. Může někdo ověřit, že to je pravděpodobnou příčinou? Pokud se tak nestane budu sledovat to znovu, protože mi dal mnohem, mnohem lepší rychlosti |