![]() |
|
| |||
| |||
| Δικαίωμα, αυτό πρόκειται να είναι αρκετά μεγάλη, αλλά είναι έτσι μπορώ να δώσω όλη την εικόνα του προβλήματος. Σύνδεση στο internet μου έχει εργαστεί πάντα καλά με την τρέχουσα διαμόρφωση μου, αλλά για κάποιο λόγο όταν άνοιξα τον υπολογιστή από την άλλη μέρα που δεν θα μπορούσε να συνδεθεί με το internet σωστά. (Συνδέει συνήθως η ίδια ακριβώς αυτόματα. Setup μου: Modem - Netgear Router - Belkin ASUS M2N-SLI κάρτα δικτύου του πλοίου Ο υπολογιστής μου είναι ενσύρματη άμεσα με αυτό, αλλά προσφέρει μια ασύρματη σύνδεση και εκτύπωση κατανομή στα άλλους υπολογιστές στο σπίτι μου. Μπορώ να συνδεθεί με το διαδίκτυο σήμερα, αλλά να κάνω γι 'αυτό πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα Belkin Wireless G + MIMO USB adapter να το πράξουν. Πριν χρησιμοποιήσετε τον προσαρμογέα για σύνδεση έχω δοκιμάσει όλα όσα θα μπορούσα να φανταστώ να είναι λάθος. Αυτόματη απόκτηση της διεύθυνσης IP, άλλαξε τις θύρες του δρομολογητή και μόντεμ, όλα είναι βουλώνονται in Ως αποτέλεσμα τίποτα από αυτά δεν μπορώ ακόμη εργασίας επανεγκατασταθεί παράθυρα που πήρα τρέφονται τόσο με αυτό. Αυτό είναι που οδηγεί μου τώρα να πιστεύω ότι είναι ένα πρόβλημα υλικού και δεν σχετίζονται με το λογισμικό. Θα ήθελα να χρησιμοποιήσει αυτόν τον προσαρμογέα δικτύου για να συνδεθείτε σε μόνιμη βάση, αλλά δεν παίρνω την ίδια ταχύτητα όπως θα ήθελα σαν να ήμουν ενσύρματα. Κάθε ιδέες σε αυτό το πρόβλημα θα μπορούσε να είναι; Είναι πιθανό ότι ένα από τα καλώδια του δικτύου θα μπορούσε να καταστραφεί από τη φωτιά ή κάτι τέτοιο; - Είχα αυτές για περίπου ένα χρόνο. Δεν νομίζω ότι είναι το δρομολογητή ή στο μόντεμ υποστεί ζημίες, όπως σύνδεση στο internet, ενώ μου ήταν κάτω, το άλλο υπολογιστή γύρω από το σπίτι θα μπορούσε να εξακολουθεί να συνδεθείτε. Η μητρική πλακέτα είναι μόνο για ένα μήνα, ώστε δεν πρέπει να είναι εκείνη που έχει υποστεί βλάβη. Παρακαλώ βοηθήστε, αυτό έχει υποκλοπών μου για λίγες μέρες και όλες μου οι προσπάθειες έχουν αποτύχει. Ohh, και αν προσπαθώ να''''επισκευή του Local Area Connection ποτέ δεν παίρνει παρελθόν το βήμα ΠΕ και μου λέει να επικοινωνήσετε με το πρόγραμμα εγκατάστασης του δικτύου (τους οποίους είναι ο ίδιος) Ένα τελευταίο πράγμα, έχω να απενεργοποιήσετε τη σύνδεση τοπικού δικτύου στα''συνδέσεις δικτύου μου''για το ασύρματο προσαρμογέα για να λειτουργήσει σωστά. HEL P. .............παρακαλώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν έχετε επανεγκατάσταση των Windows και είναι σίγουρο ότι έχετε όλα τα Μητρικές Chipset οδηγούς και τους οδηγούς δικτύου εγκατεστημένη κάρτα, τότε είναι ηχεί σαν ένα ζήτημα υλικού.
Πιστεύω ότι αυτό το mobo έχει διπλή θύρες LAN, υποθέτω ότι έχετε δοκιμάσει και τα δύο και προσπάθησε, επίσης, ένα νέο RJ45 καλώδιο. Υποθέτω ότι μια γρήγορη λύση θα ήταν να buya PCI Κάρτα δικτύου £ 5 για τη χρήση και ότι, ωστόσο, αν το σύστημα είναι νέα, μπορείτε να θελήσετε να το επιστρέψουν στο πλαίσιο της εγγύησης αντί. Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| |||
| |||
| Μια άλλη σκέψη, δεν έχετε πραγματικά να πω, αλλά αν έχετε μια σύνδεση καλωδίου (Virgin), με ξεχωριστή και Modem Router, δοκιμάστε να συνδέσετε απευθείας στο μόντεμ, αυτό μπορεί να βοηθήσει το στενό κάτω λίγο. |
|
| |||
| |||
| Ναι, έχει δύο θύρες δικτύου, δύο εκ των οποίων έχω δοκιμάσει. Είμαι ακόμα να δοκιμάσουν νέα καλώδια και δεν έχω κανένα ανταλλακτικό, αλλά δεν ήμουν πολύ σίγουρος αν αυτό ήταν μια πιθανή αιτία. Θα εξακολουθήσει να είναι αποδεκτό να επιστρέψει αυτή την Asus. Αγόρασα το ολοκαίνουργιο του Ebay αλλά δεν έχω καμία απόδειξη για αυτό, το οποίο θα ήθελα να υποθέσουμε ότι θα μπορούσε πιθανότατα να χρειαστεί. Θα επικοινωνήσετε με τον πωλητή για να δει αν έχει. Προφανώς η εγγύηση είναι η τελική λύση. |
|
| |||
| |||
| Προσπαθήστε να συνδεθείτε απευθείας με το μόντεμ πρώτα, αν είστε με τη Virgin. |
|
| |||
| |||
| Είμαι με Tiscali. Προσπάθησα να συνδεθεί απευθείας με το μόντεμ, το οποίο λειτούργησε, ώστε στη συνέχεια, σκέφτηκα ότι θα πρέπει να δούμε εάν ο δρομολογητής είναι τώρα εργάζεται ώστε να συνδεθούν όλα τα πίσω μέσα Αυτό δεν λειτούργησε έτσι αποφάσισε να επιστρέψει σε λίγο το μόντεμ, το οποίο αποφάσισε ότι δεν θέλουν να εργαστούν. Νομίζω ότι ο υπολογιστής πρέπει να είναι απλώς να ψάχνουν για τη σύνδεση δικτύου σε λάθος μέρος. Με τη χρήση του το Windows Live Messenger προβλήματα σύνδεσης που μου έδωσε λάθος 8007ee7. Αναφέρει επίσης ότι DNS είναι σε θέση να επιλύσει τις διευθύνσεις IP και υπάρχει ένα λάθος με τους κύριους λιμένες προφανώς. Σε''συνδέσεις δικτύου μου''δείχνουν ως συνδέονται, ακόμη δεν έχω πρόσβαση στο διαδίκτυο. Ο server κάνει ping με τη χρήση του''ping [διεύθυνση IP μου]''διοίκηση και στέλνει και λαμβάνει πακέτα. Τηλεφώνησα tiscali και τους διακομιστές είναι πλήρως λειτουργικό. Α, και από τον τρόπο, το firewall μου είναι άτομα με ειδικές ανάγκες, ενώ προσπαθώ να επεξεργαστούν αυτό το πρόβλημα, έτσι ώστε δεν είναι το πρόβλημα. Οποιαδήποτε ιδέα; |
|
| |||
| |||
| Όταν πραγματοποιούνται οι παραπάνω αλλαγές, μήπως δύναμη κάτω όλα τα σετ, δηλαδή Modem, Router και το PC, πριν από τη δοκιμή πάλι; ..... εάν δεν προσπαθήσουμε πάλι .... αυτό είναι σημαντικό. Επίσης, μπορεί να είναι μια καλή ιδέα να κάνουμε μια επαναφορά στο Router .... υπάρχει συνήθως μια μικρή τρύπα στο πίσω μέρος, το οποίο θα δεχθεί συνδετήρα ή παρόμοιο ..... με το Router powered επάνω, κρατήστε αυτό το για 30 δευτερόλεπτα. Αυτό θα είναι επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, έτσι ώστε οποιαδήποτε ασύρματη securuty κ.λπ., θα πρέπει να τεθεί εκ νέου. Επίσης, ελέγξτε για να δείτε αν ένα οποιοδήποτε νέο firmware είναι διαθέσιμο για το Router, ειδικά εάν χρησιμοποιείτε Vista. |
|
| |||
| |||
| Εντάξει, έχω ταξινομημένο τώρα το πρόβλημα. Μπήκα μόνο τις διευθύνσεις IP για την καθαρή μόντεμ εργαλεία και το router και στη συνέχεια να ρυθμίσει τις ρυθμίσεις του browser μου. Πιστεύω ότι το πρόβλημα να έχει προκληθεί μετά από αυτό το σεμινάριο στο youtube για να torrenting γρηγορότερα. http://youtube.com/watch?v=jJwA0BFu17w Υποθέτω ότι με τον τρόπο αυτό θα πρέπει να μπέρδεμα γύρω μου με τα λιμάνια και config ip και έτσι ο υπολογιστής δεν θα μπορούσε να βρει πού να συνδεθείτε. Μπορεί κάποιος να εξακριβώσει ότι αυτή είναι η πιθανή αιτία; Αν δεν θέλω να ακολουθήσουν αυτό πάλι, όπως μου έδωσε, πολύ πολύ καλύτερες ταχύτητες |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ασταθείς σύνδεσης στο Internet - Internet Cox ISP | grewy29 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 0 | 1 Ιουν 2009 15:35 |
| Σοβαρή Internet Connection Προβλήματα Και Router | mrcrazie007 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 10 Ιαν 2009 13:30 |
| Προβλήματα σύνδεσης στο Internet | opnight | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 6 | 21 Ιαν 2008 06:38 |
| Προβλήματα σύνδεσης στο Internet | jamcgee11 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 1η Νοεμβρίου 2007 03:13 |
| PC σύνδεση στο Internet προβλήματα | tjhawg | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 6 | 27 Αυγ 2007 20:34 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |