manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

LAN / Internet veza problemi

Reply

Thread Tools
Old 25 svibanj 2008, 04:07
Member Group

Default LAN / Internet veza problemi

Pravo, ovo će biti prilično dugo, ali je na taj način mogu dati cijelu sliku problema.

Moj internet priključak uvijek je izrađen prekid s moje trenutni setup ali iz nekog razloga kada sam okrenuo računalo na neki dan nisam mogao spojiti na internet ispravno. (To obično samo sam se automatski povezuje.

Moj setup:
Modem - Netgear
Router - Belkin
ASUS M2N-SLI onboard mrežnu karticu

Moj računalo je neposredno žičanim putem ove, ali nudi bežične veze i print sharing na druga računala u mojoj kući.

Ja mogu spojiti na internet, ali sada to moram iskoristiti mimo belkin wireless G + USB adapter da to učini.

Prije uporabe adapter za povezivanje Pokušao sam sve što sam mogao zamisliti kako biti u krivu. Automatsko dobivanje IP adrese, mijenjati luka na ruter i modem, sve je čep in Kao rezultat ništa od ovoga raditi čak sam reinstalirati Windows kao što sam je dobio pa hranjen gore sa Internet. To mi je sada vodeći je vjerovati da je hardverski problem, a ne softver povezane.

Ja bih iskoristiti ovu mrežni prilagodnik za povezivanje trajno, ali JA dont 'dobiti iste brzine kao što sam kao što bi, ako su bili ožičeni ja.

Bilo koji ideja što bi mogao biti problem? Je li moguće da je jedan od mreže kabela mogao biti oštećen od vrućine ili nešto? - Imao sam te za oko godinu dana.

Ne mislim da je to ruter ili modem oštećen kao i dok mi je bio internet priključak dolje, ostale PC-oko kuće još mogao spojiti. Matična ploča je samo oko mjesec dana star, tako da se ne bi trebao biti taj koji je oštećen.

Molim pomoć, ovo je bio prislušni mene za nekoliko dana i svi moji pokušaji su propali.

Ohh, a ako sam pokušati''popraviti''Local Area Connection to nikada dobiva prošlosti IP korak i kaže mi da se obratite mreži instalater (kome se ja)

Jedna konačna stvar, ja sam to onesposobiti lokalno područje vezu u''moje''mrežnim vezama za bežični adapter raditi ispravno.

HEL P. .............molim
Old 25 svibanj 2008, 04:23
Donatorska Grupa

Ako ste ponovo instalirati sustav Windows te smo sigurni da imate sve Motherboard Chipset drivera i mrežna kartica upravljački programi instalirani, onda je sondiranje kao hardverski problem.

Vjerujem da ovo mobo ima dvojno LAN portovi, pretpostavljam imate pokušao oba i također pokušao novi RJ45 kabela.

Mislim da jedna brza rješenje bi bilo da buya PCI Mrežna kartica za £ 5 i koristiti, ali ako je novi sustav, Vas svibanj želite to vratiti pod jamstvom umjesto.

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Old 25 svi 2008, 04:28
Donatorska Grupa

Jedan drugi mislio, nisi li zapravo reći, ali ako imate Cable (Djevica) veza, sa zasebnim modem i usmjerivač, pokušajte povezivanje izravno Modem, ovaj svibanj pomoći da svesti na malo.
Old 25 svibanj 2008, 04:32
Member Group

Da, ona ima dvije mreže luka, oba od kojih sam pokušao. Ja sam još to probati nove kablove jer JA dont 'imati bilo rezervnih, no nisam bio previše siguran da li je to vjerojatno razlog.

Bi li i dalje biti prihvatljivo da se vrate u ovaj Asus. Kupio sam ga potpuno nova od Ebay, ali JA dont 'imati bilo koji potvrdu za to, što bih pretpostaviti da će vjerojatno trebati. Ja ću kontaktirati prodavatelja da vidi ako on to ima. Očito jamstvo je konačno rješenje.
Old 25 svi 2008, 04:33
Donatorska Grupa

Pokušajte da se izravno povežu s Modem prvi, ako ste s Djevice.
Old 26 svibanj 2008, 00:41
Member Group

I'm with Tiscali. Pokušao sam spojiti direktno preko modema, koji je radio, pa onda sam mislio da bi trebao vidjeti ako je ruter sada radi tako da se svi čep natrag rezervirati To nije radila pa je odlučio da se vrati samo modem, a sada je odlučila da to nije htio raditi.

Mislim da računalo mora biti pravedan obličje za mrežnu vezu na pogrešnom mjestu.

Koristeći Windows živ glasnik vezi problema koje je dao mene greška 8007ee7. Ona također kaže da je DNS je u stanju riješiti IP adrese i tu je pogreška s ključnim lukama naizgled.

U mom''mrežnim vezama''oni prikazuju kao povezani, ipak JA dobiti nijedan pristup internetu. Server radi ping pomoću''ping [moj ip adresa]''naredbu i šalje i prima pakete.

Imam telefonom Tiscali i njihov poslužitelj je potpuno operativna. Oh, i usput, moj firewall is disabled dok sam pokušati riješiti ovaj problem, tako da nije problem.

Bilo koji ideja?
Old 26 svibanj 2008, 04:06
Donatorska Grupa

Kada se provodi promjena gore, jeste li ih moći sve u kompletu, tj. modem, Router i PC-u, prije nego što ponovno testiranje? ..... ako ne i pokušajte ponovno .... ovo je važno.
Također, on svibanj biti dobra ideja za napraviti reset na Usmjerivač .... tu je obično mali otvor na leđa, što će prihvatiti papir isječak ili slično ..... s Router powered gore, držite to u za 30 secs. To će ga resetirati na tvorničke postavke, tako da bilo bežični securuty itd., morat će se ponovno unijeti.
Također provjerite da li neki novi firmware je dostupna za Router, pogotovo ako ste koristeći Vidik.
Old 26 svibanj 2008, 05:38
Member Group

OK, ja sada imam problem sortirati. Upravo sam ušao u IP adrese za neto brzina modem i ruter i onda podesiti postavke u pregledniku.

Vjerujem da je problem da su nastali slijedeći ovaj tutorial na youtube da torrenting brže. http://youtube.com/watch?v=jJwA0BFu17w

JA pogodak mimo događaj ovaj, moram imati zabrljati okolo sa mojim luke i ip config i tako da računalo nije mogla naći gdje se to povezivanje.

Mogao bilo tko potvrditi da je to vjerojatno uzrok? Ako ne ja ću slijediti ovaj opet jer mi je dao puno, puno bolje brzine
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Nestabilna Internet Connection - Internet ISP Cox grewy29 Networking, Modemi & VoIP 0 1. lipnja 2009 15:35
Internet i teškim Router Connection Problems mrcrazie007 Networking, Modemi & VoIP 1 10 siječanj 2009 13:30
Internet veza problemi opnight Networking, Modemi & VoIP 6 21 siječanj 2008 06:38
Internet veza problemi jamcgee11 Networking, Modemi & VoIP 1 1. studeni 2007 03:13
PC Internet veza problemi tjhawg Networking, Modemi & VoIP 6 27. kolovoz 2007 20:34
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.