![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Rendben, ez lesz elég hosszú, de annyira tudok adni a teljes képet kapjunk a problémáról. Saját internetes kapcsolat mindig jól működött, a mostani setup de valamilyen oknál fogva, amikor megfordult a számítógép, a másik nap nem tudtam csatlakozni az internetre megfelelően. (Ez általában csak köti magát automatikusan. My setup: Modem - Netgear Router - Belkin Asus M2N-SLI alaplapi hálózati kártya Saját számítógéphez közvetlenül vezetékes ezen keresztül, de kínálja a vezeték nélküli kapcsolatot és nyomtatómegosztás a többi számítógép a házamban. Tudok kapcsolódni az internetre, de most erre Nekem van-hoz használ egy belkin G + MIMO vezeték nélküli USB adapter erre. Az adapter használata előtt csatlakozni Megpróbáltam mindent, hogy el tudtam képzelni, hogy hibásak. Automatikus IP-cím megszerzésének, megváltoztatta a portokat a router és a modem, minden be van dugva eredményeként mindez nem működik Még reinstalled ablakokat, mint én annyira elege van vele. Ez most ami nekem elhinni, hogy ez hardver hiba, és nem szoftverekkel kapcsolatos. Szeretném ezt a hálózati adaptert csatlakoztatni, de tartósan nem kapom ugyanazt a sebességet, mint szeretném, mintha a vezetékes. Van ötleted, hogy mi lehet a probléma? Lehetséges, hogy az egyik hálózati kábelek lehet sérült le a tűzről, vagy valami? - Nem volt ilyen közel egy éve. Nem hiszem, hogy ez a router vagy a modem sérült, míg én-m Internet kapcsolat volt lefelé, a másik számítógép a ház körül még mindig összeköt. Az alaplap csak körülbelül egy hónapos, így nem kell azt, ami sérült. Kérem, segítsen, ez már békén néhány napig, és minden az én kísérletek kudarcot vallottak. Ohh, és ha megpróbálom''javítás''Helyi kapcsolat soha nem jut túl a VI lépést, és azt mondja, hogy forduljon a hálózati telepítő (akik közül magam) Még egy utolsó dolog, azt kell letiltani a Helyi kapcsolat-ban''én''hálózati kapcsolat a vezeték nélküli adapter megfelelő működéséhez. HEL P. .............kérem |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha van újratelepíteni a Windows és biztos benne, hogy már megvan minden Alaplapi lapkakészlet járművezetők és a hálózati kártya meghajtó telepítve, akkor a hangzás, mint egy hardver kérdés.
Azt hiszem, ez a mobo kettős LAN port, én feltételezem, hogy még megpróbálta mindkettőt is próbált új RJ45-kábel. Azt hiszem, egy gyors megoldás az lenne, hogy buya PCI hálózati kártya 5 £, és azt használd, ha azonban a rendszer még új, érdemes vissza garanciális helyett. My System: Home Testfelépítés
|
|
| |||
| |||
| Egy másik gondolat, akkor tulajdonképpen nem mond, de ha van egy kábel (Virgin) csatlakozó, külön modem és router, próbálja összekötő közvetlenül a modem, ez segíthet keskeny le egy kicsit. |
|
| |||
| |||
| Igen, ez két hálózati port, mindkettőt próbáltam. Én még kipróbálni új kábelek, mint én nincs tartalék, de nem voltam túl biztos abban, hogy ez volt a valószínű oka. Vajon még elfogadható, hogy visszatérjen, hogy ez Asus. Vettem vadonatúj az Ebay, de nincs semmilyen nyugtát azt, amit én veszi át akkor valószínűleg szüksége van. Majd lépjen kapcsolatba az eladóval, hogy hátha van neki. Nyilvánvaló jótállás a végső megoldást. |
|
| |||
| |||
| Próbálja közvetlenül a Modem első, ha a Virgin. |
|
| |||
| |||
| Én vagyok a Tiscali. Megpróbáltam közvetlenül csatlakoztatni a modemet, amelynek dolgozott, így aztán azt gondoltam, ha látom a router jelenleg azon dolgozik, hogy csatlakozik az egészet ismét bejelentkezni! Ez nem működött így úgy döntött, hogy visszamegy, hogy csak a modem, amely most úgy döntött, hogy nem akar dolgozni. Úgy gondolom, hogy a számítógép csak kell keresni a hálózati kapcsolat, rossz helyen. Használja a Windows él hírnök kapcsolat probléma, hogy adott nekem hiba 8007ee7. Azt is kimondja, hogy a DNS nem tudja feloldani IP-címek és van egy hiba a kulcsfontosságú portok látszólag. In my hálózati kapcsolatok''''azok megjelennek, csatlakozik, de még sincs internet-hozzáférés. A kiszolgáló nem ping segítségével''ping [My IP Address]''parancsot, és küldi és fogadja a csomagokat. Én felhívtam a Tiscali és a kiszolgáló teljesen működőképes. Ja, és az utamat, tűzfal le van tiltva, miközben megpróbálok, hogy dolgozzanak ki ezt a problémát, hogy nem ez a probléma. Any ideas? |
|
| |||
| |||
| Amikor végzett a fenti változások, ugye kikapcsolási az összes készletet, azaz a modem, router és a számítógép, a vizsgálat előtt újra? ..... ha nem próbálja meg újra .... Ez fontos. Is lehet, hogy egy jó ötlet, hogy csinál egy reset a router .... van általában egy kis lyuk a hátoldalon, amely elfogadja a gémkapocs vagy hasonló ..... A Router hajtott fel, tartsuk ezt a 30 mp. Ez visszaállítja a gyári beállításokat is, így a vezeték nélküli securuty stb kell majd újra beírni. Is ellenőrizze, hogy minden új firmware érhető el a router, különösen, ha ön használ Kilátás. |
|
| |||
| |||
| Oké, most már rendezve a probléma. Csak belépett az IP-címeket a nettó felszerelés modem és a router, majd konfigurálni a beállításokat az én-m legel. Azt hiszem, a probléma okozhatta a következő: Ez a bemutató a YouTube-on, hogy torrenting gyorsabban. http://youtube.com/watch?v=jJwA0BFu17w Azt hiszem, a csinálás ez Muszáj volt zavarodva körül az én portok és IP-config, és így a számítógép nem találja, ahol a csatlakozáshoz. Tudna valaki ellenőrzi, hogy ez a valószínű oka? Ha nem fogom követni ezt újra, mert adott nekem sokkal, de sokkal jobb sebesség |