פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > רישות, מודמים & VoIP

Register

LAN / בעיות התחברות לאינטרנט

Reply

שרשרת כלים
Old 25 מאי 2008, 04:07
חבר קבוצת

Default LAN / בעיות התחברות לאינטרנט

נכון, זה הולך להיות ארוך למדי, אבל הוא כל כך אני יכול לתת את כל התמונה של הבעיה.

חיבור האינטרנט שלי תמיד עבד בסדר עם ההתקנה הנוכחית שלי, אבל מסיבה כלשהי כאשר כיביתי את המחשב ביום השני לא יכולתי להתחבר לאינטרנט כמו שצריך. (זה בדרך כלל פשוט מתחבר עצמה באופן אוטומטי.

ההגדרה שלי:
מודם - Netgear
נתב - בלקין
Asus M2N-SLI המשולב כרטיס רשת

המחשב שלי קווית ישירות דרך זה אבל מציעה חיבור אלחוטי ולהדפיס שיתוף המחשבים האחרים בבית שלי.

אני יכול להתחבר לאינטרנט עכשיו אבל כדי לעשות זאת אני צריך להשתמש Mimo בלקין G אלחוטית + מתאם USB לעשות זאת.

לפני השימוש מתאם כדי להתחבר ניסיתי כל מה שאני יכול לתאר לעצמי להיות בסדר. באופן אוטומטי קבלת כתובת ה-IP, שינו את היציאות על הנתב ואת המודם, הכל מוכנס פנימה כתוצאה כל זה לא עובד אני אפילו להתקין מחדש את חלונות כמו שאני כל כך נמאס עם זה. עכשיו זה מוביל אותי להאמין שזה בעיית חומרה ולא תוכנה בנושא.

הייתי להשתמש במתאם רשת כדי להתחבר לצמיתות אבל אני לא מקבל את המהירויות זהה הייתי כאילו אני קווית.

יש לך רעיונות מה הבעיה יכולה להיות? האם זה אפשרי אחד של כבלי רשת יכול להיות ניזוק מהחום או משהו? - יש לי אלה במשך כשנה.

אני לא חושב שזה הנתב או המודם פגום כמו בזמן החיבור לאינטרנט היה למטה, המחשב השני בבית עדיין יכול להתחבר. לוח האם הוא רק כחודש הישן כך שזה לא צריך להיות זה אשר ניזוק.

בבקשה לעזור, זה מטריד אותי כבר כמה ימים וכל הניסיונות שלי נכשלו.

אוו, ואם אני מנסה לתקן''''המקומי חיבור שטח זה לא מפריע לי בעבר בשלב ה-IP ואומר לי לפנות את המתקין רשת (שאותו הוא עצמי)

דבר אחד אחרון, אני צריך לבטל את חיבור הרשת המקומית''ב''חיבורי הרשת שלי עבור מתאם אלחוטי כדי לעבוד כמו שצריך.

HEL P. .............בבקשה
Old 25 מאי 2008, 04:23
קבוצת תורמים

אם יש לך התקנה מחדש של Windows ו בטוחים כי יש לך את כל הנהגים Motherboard Chipset כרטיס הרשת מנהלי התקנים, אז זה נשמע כמו בעיה חומרה.

אני מאמין שזה mobo יש יציאות LAN כפול, אני מניח שיש לך גם ניסה וגם ניסה כבל RJ45 חדש.

אני מניח אחד יהיה פתרון מהיר כדי buya PCI כרטיס רשת עבור £ 5, ולהשתמש, אולם אם המערכת החדשה, מומלץ להחזיר את זה תחת אחריות במקום.

המערכת שלי: בניית הבית

מעבד (ים):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
לוח האם:
ASUS M2V סבוב 1.
זיכרון RAM:
4GB (3.25gb גלויים)
כרטיס מסך (S):
NVIDIA GeForce 7300 GS
כרטיס קול:
5.1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
כונן אופטי (S):
חלוץ 110 x 2
Case / PSU:
מניות / 550w שותק
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 20MB הבתולה כבל
צג (S):
Fujitsu Siemens 22 "TFT היה
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 25 במאי 2008, 04:28
קבוצת תורמים

אחד חשב אחרת, אתה לא ממש אומר, אבל אם יש לך חיבור כבלים (הבתולה), עם נתב ומודם נפרדים, נסה לחבר ישירות את המודם, זה עשוי לעזור לצמצם קצת.
Old 25 מאי 2008, 04:32
חבר קבוצת

כן, יש שתי יציאות רשת, שניהם ניסיתי. אני עדיין לנסות כבלים חדשים אין לי שום חילוף, אבל לא הייתי בטוח אם זו היתה הסיבה הסבירה.

האם זה עדיין יהיה מקובל להחזיר את זה כדי Asus. קניתי אותו מותג חדש של Ebay אבל אני לא צריך שום קבלה בשביל זה, אשר אני מניח שאתה בטח צריך. אני מוכן ליצור קשר עם המוכר כדי לראות אם יש לו את זה. כמובן אחריות הוא הפתרון הסופי.
Old 25 מאי 2008, 04:33
קבוצת תורמים

נסה לחבר ישירות את המודם הראשון, אם אתה עם הבתולה.
Old 26 מאי 2008, 00:41
חבר קבוצת

אני עם Tiscali. ניסיתי להתחבר ישירות דרך המודם, אשר עבד, אז חשבתי שאני צריך לראות אם הנתב הוא עובד עכשיו זה מחובר כל כך פנימה זה לא עובד כך החליט לחזור רק למודם, אשר החליטה כי עכשיו זה לא רוצה לעבוד.

אני חושב שהמחשב צריך להיות פשוט מחפש החיבור לרשת במקום הלא נכון.

באמצעות Windows Live Messenger בעיות חיבור זה נתן לי שגיאה 8007ee7. זה אומר גם שליטת אינו מסוגל לפתור כתובות IP יש שגיאה עם יציאות המפתח כנראה.

ב''חיבורי הרשת שלי להראות כמו''הם מחוברים, אך אני לא מקבלת גישה לאינטרנט. השרת עושה פינג באמצעות פינג''[כתובת IP שלי]''הפקודה ושולח ומקבל מנות.

יש לי טילפן Tiscali שרת שלהם היא מבצעית לחלוטין. אה, ודרך אגב, חומת האש שלי מושבת בעוד אני מנסה להבין את הבעיה, כך היא לא הבעיה.

יש לך רעיונות?
Old 26 מאי 2008, 04:06
קבוצת תורמים

בעת שביצע את השינויים לעיל, עשה לך לכבות את כל ערכת, כלומר מודם, נתב ואת המחשב, לפני הבחינה שוב? ..... אם לא תנסה שוב .... זה חשוב.
כמו כן, זה יכול להיות רעיון טוב לעשות לאפס את הנתב על .... בדרך כלל יש חור קטן על הגב, אשר יקבלו מהדק נייר או דומה ..... עם הנתב Powered Up, להחזיק את זה במשך 30 שניות. זה יהיה לאפס אותו בהגדרות המפעל, כך כל אלחוטית securuty וכו ', יהיה צורך מחדש נכנס.
גם לבדוק אם כל הקושחה החדשה זמינה עבור הנתב, במיוחד אם אתה משתמש ב-Vista.
Old 26 מאי 2008, 05:38
חבר קבוצת

בסדר, יש לי עכשיו מיון הבעיה. אני פשוט נכנס כתובות IP עבור המודם ציוד הרשת של הנתב ולאחר מכן מוגדר בהגדרות דפדפן שלי.

אני מאמין כי הבעיה נגרמה על ידי הבאים במדריך זה ב-YouTube כדי torrenting מהר. http://youtube.com/watch?v=jJwA0BFu17w

אני מניח על ידי עושה את זה כנראה התעסקתי עם יציאות שלי config-IP של המחשב ולכן לא הצלחתי למצוא היכן להתחבר.

מישהו יכול לוודא כי זוהי הסיבה הסבירה? אם לא אני אחריכם זה שוב זה נתן לי הרבה, מהירויות הרבה יותר טוב
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.