mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Networking, Modems & VoIP

Register

LAN / Internet connection problemos

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 25, 2008, 04:07
Narys

Default LAN / Internet connection problemos

Teisingai, tai bus gana ilgas, tačiau tai, kad aš galiu suteikti visą vaizdą problemą.

Mano internetas visada buvo gerai su mano dabartinis nustatymais, tačiau dėl kažkokių priežasčių, kai įjungtas kompiuteris kitą dieną aš negalėjau prisijungti prie interneto, gerai. (Tai dažniausiai tiesiog prisijungia pati automatiškai.

Mano setup:
Modem - NETGEAR
Router - Belkin
Asus M2N-SLI borto tinklo plokštė

Mano kompiuteryje yra tiesiogiai laidinio per šį, bet siūlo belaidžio ryšio ir spausdinimo dalintis su kitais kompiuteriais savo namuose.

Aš galiu prisijungti prie interneto, tačiau dabar to daryti aš turiu naudoti bevielį mimo BELKIN G + USB adapter to daryti.

Prieš naudojant adapterį prijunkite Aš išbandžiau viską, ką galėjau įsivaizduoti, kad būtų klaidinga. Automatiškai gauti IP adresą, pasikeitė uostų kelvedžio ir modemo, viskas yra prijungtas in Kadangi nė vienas iš šio darbo rezultatas man netgi iš naujo įdiegti Windows, kaip aš taip atsibodo su juo. Tai dabar pirmaujanti man tikėti, kad tai hardware problema, ir nėra susijusi programinė įranga.

Norėčiau naudoti šio tinklo adapteris prisijungti nuolat, bet I don't get pačiu greičiu, kaip aš norėčiau taip, lyg aš būčiau laidinis.

Any ideas kokia problema galėtų būti? Ar įmanoma, kad vienas tinklo laidai gali būti pažeistos nuo karščio ar kažką? - Turėjau šias maždaug metus.

Nemanau, kad tai yra maršrutizatorius, ar kaip nors pažeistų modemas mano interneto ryšys buvo nustatytas, kitas kompiuterio aplink namą dar gali prisijungti. Plokštėje yra tik apie mėnesio amžiaus, kad ji neturėtų būti ta, kuri yra pažeista.

Prašome padėti, tai buvo bugging mane kelias dienas, ir visi mano bandymai nepavyko.

Ohh, ir jei bandau''''remontas Local Area Connection ji niekada pasireiškia praeityje IP žingsnis ir pasakoja man kreiptis į tinklo montuotojas (kam save)

Vienas galutinis dalykas, turiu išjungti vietinio ryšio''Mano tinklo jungtys''už bevielio ryšio adapterio, kad tinkamai veiktų.

HEL p. .............prašau
Old Gegužė 25, 2008, 04:23
Donorų grupės

Jei turite iš naujo įdiegti "Windows" ir yra tikri, kad turite visas tvarkykles ir Portatiles tinklo adapterio tvarkyklės įdiegtos, tai skamba kaip aparatūros problema.

Manau, tai MOBO turi dvigubą LAN ports, manau Jūs bandėte tiek ir bandė naują RJ45 kabelį.

Manau, vienas greitas sprendimas būtų buya PCI Tinklo plokštė už £ 5 ir naudoti tą, tačiau, jei sistema yra nauja, jūs galite grąžinti ją pagal garantiją vietoje.

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Gegužė 25, 2008, 04:28
Donorų grupės

Dar viena mintis, jūs iš tikrųjų pasakyti, bet jei turite kabelinis (Virgin) ryšys, atskirai Modem Router, pabandykite prisijungti tiesiogiai prie modemo, tai gali padėti siauros it down a bit.
Old Gegužė 25, 2008, 04:32
Narys

Taip, ji turi du uostų tinklo, tiek iš jų aš išbandžiau. Aš dar bandyti naujus kabelius nes aš neturiu jokių atsarginių, bet aš ne per daug tikras, ar tai gali sukelti.

Ar ji vis dar yra priimtinas, jei norite grįžti prie šios ASUS. Aš jį nupirko naują Ebay, bet aš neturiu jokių jos gavimo dienos, kurią aš taip manyti, jums tikriausiai reikia. I'll susisiekti su pardavėju, kad pamatyti, jei jis ją turi. Akivaizdu, garantija yra galutinis sprendimas.
Old Gegužė 25, 2008, 04:33
Donorų grupės

Pabandykite prisijungti tiesiogiai prie modemo Pirma, jei esate su Virgin.
Old Gegužė 26, 2008, 00:41
Narys

Aš su Tiscali. Aš išbandžiau prisijungti tiesiogiai per modemą, kuris dirbtų taip, tada aš maniau, turėtų rodyti, jei maršrutizatorius dabar yra prijungtas prie darbo, kad visa tai įeiti Ši funkcija veikia ne taip, nusprendė grįžti į ką tik modemas, o dabar nusprendė, kad jis nenori dirbti.

Manau, kad kompiuteris turi būti tiesiog ieško tinklo į neteisingą vietą.

Naudodami Windows Live Messenger "ryšio problemų jis man klaida 8007ee7. Jis taip pat sako, kad DNS negali išspręsti IP adresus ir ten yra su pagrindiniais uostais, matyt klaida.

Į''Mano tinklo jungtys''jie rodo, kaip sujungti, bet man nėra interneto prieigos. Serveris Ping naudojant''ping [mano IP adresas]''komandą ir siunčia ir priima paketus.

Aš skambinau Tiscali ir jų serveris veikia visu pajėgumu. O, ir beje, mano ugniasienė išjungta, o aš bandau išspręsti šią problemą, kad tai ne problema.

Any ideas?
Old Gegužė 26, 2008, 04:06
Donorų grupės

Jei atliekamas pirmiau minėtus pakeitimus, jūs išjungti visas komplektas, ty modemas, maršrutizatorius ir kompiuterio, prieš bandymą dar kartą? ..... jei ne bandykite dar kartą .... Tai svarbu.
Be to, ji gali būti gera idėja, kad padaryti reset on Router .... paprastai yra maža anga ant nugaros, kurie bus priimti sąvaržėlę ar panašaus ..... su maršrutizatorius Powered iki, surengti šį 30 sek. Tai bus iš naujo jį į gamyklos parametrus, todėl bet koks bevielio securuty ir tt, reikės iš naujo įvesti.
Taip pat patikrinkite, ar nauja firmware yra skirta maršrutizatorius, ypač jei jūs naudojate Vista.
Old Gegužė 26, 2008, 05:38
Narys

Gerai, aš dabar surūšiuoti problema. Aš tiesiog įvesti IP adresus neto pavarų modemą ir maršrutizatorių ir iš ten konfigūruoti nustatymus savo naršyklėje.

Manau, kad problema atsirado dėl to, po šio on youtube tutorial padaryti torrenting greičiau. http://youtube.com/watch?v=jJwA0BFu17w

Manau, darant tai aš turi messed around with my uostų ir ip config ir todėl kompiuteris negali rasti kur prisijungti.

Ar kas nors tikrina, kad tai gali sukelti? Jei ne aš, turi laikytis šio naujo, nes ji davė man daug, daug geriau greičiu
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Nestabilus interneto ryšys - Cox Interneto tiekėjas grewy29 Networking, Modems & VoIP 0 1 birželis 2009 15:35
Sunkus interneto ir maršrutizatorius ryšio problemos mrcrazie007 Networking, Modems & VoIP 1 10 sausis 2009 13:30
Interneto ryšio problemos opnight Networking, Modems & VoIP 6 21 sausis 2008 06:38
Interneto ryšio problemos jamcgee11 Networking, Modems & VoIP 1 1 lapkritis 2007 03:13
PC interneto ryšio triktis tjhawg Networking, Modems & VoIP 6 Rugpjūtis 27, 2007 20:34
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.