mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

LAN / interneta savienojuma problēmu novēršana

Reply

Thread Tools
Old Maijs 25, 2008, 04:07
Loceklis

Tiesības, tas būs diezgan garš, bet, lai es varētu dot visu priekšstatu par problēmu.

Mans interneta savienojums ir vienmēr strādājusi soda ar manu pašreizējo setup bet kādu iemeslu dēļ, kad man palika datora otro dienu es nevaru izveidot savienojumu ar internetu pareizi. (Tas parasti ir tikai savieno pati automātiski.

Mana setup:
Modem - APC
Router - Belkin
Asus M2N-SLI kuģa tīkla kartes

Mans dators ir tieši vadu ar šo, bet piedāvā bezvadu savienojumu un printeru koplietošana ar citiem datoriem manā mājā.

Es varu izveidot savienojumu ar internetu tagad, bet to darīt, man ir jāizmanto belkin bezvadu Mimo G + USB adapter to darīt.

Pirms lietojat adapteri savienot esmu mēģinājis visu, es varētu iedomāties nepareizi. Automātiski iegūt IP adresi, mainīts ostām maršrutētāju un modemu, viss ir pieslēgts in Tā rezultātā neviens no šā darba es pat pārinstalēta, logi, kā es tik apnikuši. Tas tagad rada man domāt, ka tā ir hardware problēma, nevis programmatūru saistīti.

Es gribētu izmantot šo tīklu adapteris pieslēgties pastāvīgi, bet I don't get pašu ātrumu kā es būtu tā, it kā es būtu vadu.

Jebkuras idejas, kas problēmu varētu būt? Tas ir iespējams, ka viena tīkla kabeļi var tikt bojāti no siltuma vai kaut kas? - Man ir bijusi šos apmēram gadu.

Es nedomāju, ka tas ir maršrutētāju vai modemu bojāts, tā kā kamēr mans interneta pieslēgums bija paredzēti, cita datora ap māju vēl aizvien var savienot. Mātesplatē ir tikai apmēram mēnesi vecs, lai tā nebūtu, kas ir bojāts.

Lūdzu palīdziet, šis ir bugging man pāris dienas, un visi mani mēģinājumi ir bijuši nesekmīgi.

Ohh, un, ja es mēģinu''remonts''Local Area Connection to nekad tiek garām IP soli un saka lai es sazinos ar tīkla uzstādītājs (kuram ir sevi)

Viena gala lieta, man ir atslēgt lokālo savienojumu''manā tīkla savienojumi''par bezvadu adapteris pienācīgi darbotos.

HEL P. .............lūdzu
Old Maijs 25, 2008, 04:23
Donors Group

Ja jums ir pārinstalēta Logi un ir pārliecināti, ka jums ir visas Motherboard Chipset draiveri un tīkla kartes draiveri uzstādīti, tad skan kā aparatūras jautājums.

Es uzskatu, ka šis MOBO ir divi LAN ports, es pieņemu, esat mēģinājis gan arī centās jauns RJ45 Cable.

I guess viens ātrs risinājums būtu buya PCI tīkla karti par £ 5 un lietot šo, tomēr, ja sistēma ir jauna, jūs varat atdot garantijas vietā.

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Maijs 25, 2008, 04:28
Donors Group

Viena cita doma, jūs faktiski nav teikt, bet, ja jums ir kabelis (Virgin) savienojums ar atsevišķu modemu un Router, mēģiniet savieno tieši Modem, tas var palīdzēt sašaurināt to uz leju mazliet.
Old Maijs 25, 2008, 04:32
Loceklis

Jā, tas ir divi tīkla ostām, kuras abas esmu mēģinājis. Es esmu vēl izmēģināt jaunas troses, kā man nav rezerves, bet man nebija pārāk pārliecināts, vai tas ir iespējams radīt.

Vai tas vēl ir pieņemami, lai atgrieztu to Asus. Iegādājos to pavisam jaunu no Ebay, bet man nav nekādu kvīti par to, ko es uzņemtos jums, iespējams, nepieciešama. Es sazināties ar pārdevēju, lai uzzinātu, vai viņš ir tā. Acīmredzot garantija ir galīgais risinājums.
Old Maijs 25, 2008, 04:33
Donors Group

Mēģiniet savieno tieši Modem pirmo, ja esat ar Virgin.
Old Maijs 26, 2008, 00:41
Loceklis

Es esmu ar Tiscali. Es mēģināju pieslēgt tieši caur modemu, kas strādāja, lai tad es domāju, vajadzētu redzēt, ja router ir tagad strādā tik pieslēgts viss atpakaļ collas Tas nestrādāja tāpēc nolēma doties atpakaļ uz tikko modemu, kas tagad nolēma, ka tā nevēlas strādāt.

Es domāju, ka dators ir vienkārši meklē tīkla savienojumu nepareizā vietā.

Izmantojot Windows Messenger aktīvais savienojums problēmām, deva man kļūda 8007ee7. Tajā arī teikts, ka DNS ir spējīgs atrisināt IP adresēm, un ir ar galvenajās ostās acīmredzot kļūda.

In''mana tīkla savienojumus''tie liecina, kā saistīts, bet man nav interneta pieslēgums. Serveris nav ping, izmantojot''ping [mans ip adrese]''komandu un sūta un saņem paketes.

Man piezvanīja Tiscali un serveru pilnībā darbojas. Ak, un tā, mans ugunsmūris ir invalīds bet es cenšos, lai izstrādātu šo problēmu, tā ka nav problēmu.

Any ideas?
Old Maijs 26, 2008, 04:06
Donors Group

Kad jūs veiktas iepriekš minētās izmaiņas, jūs izslēdzās visu komplektu, ti, Modem, Router un PC, pirms pārbaudes atkal? ..... ja ne, mēģiniet vēlreiz .... Tas ir svarīgi.
Tāpat tā var būt laba ideja darīt Atiestatīt Router .... tur parasti ir neliels caurums uz muguras, kas pieņems saspraudi vai līdzīgu ..... ar Router ieslēgts, turiet to 30 sekundes. Šī būs reset to rūpnīcas iestatījumus, tādējādi jebkurš bezvadu securuty uc, būs nepieciešams atkārtoti ievadīt.
Tāpat pārbaudiet, vai jebkādas jaunas firmware ir pieejama Router, it īpaši, ja lietojat Vista.
Old Maijs 26, 2008, 05:38
Loceklis

Labi, man tagad ir sakārtoti problēmu. Es tikko stājušies IP adreses neto rīku modems un maršrutētājs un tad konfigurēt iestatījumus savā pārlūkprogrammā.

Es uzskatu, ka problēma ir noticis pēc šī apmācība youtube lai torrenting ātrāk. http://youtube.com/watch?v=jJwA0BFu17w

Es domāju, darot to es jābūt messed around with my ostām un ip config un tā dators nevar atrast kur pieslēgties.

Vai kāds pārbauda, vai tas var izraisīt? Ja ne es sekot šim vēlreiz, jo tas deva man daudz, daudz labāku ātrumu
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.