![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Prawo, to będzie dość długi, ale jest tak mogę dać pełen obraz problemu. Moje połączenie z Internetem zawsze pracowała zadowolony z obecnej konfiguracji, ale z jakiegoś powodu, kiedy zwrócił się do komputera na drugi dzień nie mogłem połączyć się z internetem poprawnie. (Zwykle tylko łączy się automatycznie. Moja konfiguracja: Modem - Netgear Router - Bełk Asus M2N-SLI na pokładzie karta sieciowa Mój komputer jest bezpośrednio przez ten przewodowej, ale oferuje bezprzewodowy dostęp do drukarek i innych komputerów w domu. Mogę połączyć się z internetem teraz, ale do tego muszę użyć Belkin Wireless G + MIMO USB to zrobić. Przed użyciem karty, aby móc próbowałam wszystkiego, co mogłem sobie wyobrazić, że są one błędne. Automatyczne uzyskanie adresu IP, zmiana portów na routerze i modem, wszystko jest podłączony W rezultacie nic z tego nie działa nawet ponownej instalacji systemu Windows, jak mam więc dość z nim. Obecnie jest to prowadzi mnie do przypuszczenia, że jest to problem sprzętowy, a nie związane z oprogramowaniem. Chciałbym skorzystać z tej karty sieciowej, aby móc na stałe, ale nie odbieraj tej samej prędkości, jakbym jakbym przewodowej. Wszelkie pomysły co może być problemem? Czy to możliwe, że jeden z kabli sieciowych mogą być uszkodzone od źródeł ciepła czy coś? - Miałem te około roku. Nie sądzę, że jest router lub modem zniszczona podczas mojego internetu był w dół, pozostałe komputera w domu mogą się łączyć. Płyta jest tylko około miesiąca więc nie powinno być to, co jest uszkodzone. Proszę mi pomóc, to był podsłuch mnie na kilka dni, a wszystkie moje próby nie powiodły się. Ohh, a jeśli próbuję to''naprawić''Połączenie lokalne nigdy jej nie przeszłości krok IP i mówi mi skontaktować się z instalatorem sieci (którą jest sam) I ostatnia rzecz, muszę wyłączyć połączenie lokalne w''''moje połączenia sieci bezprzewodowej karty działały prawidłowo. HEL P. .............proszę |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli masz ponownej instalacji systemu Windows i jesteśmy pewni, że masz wszystkie sterowniki chipsetu płyty głównej i sterowniki karty sieciowe zainstalowane, to brzmiący jak problem ze sprzętem.
Uważam, że płyta główna posiada dwa porty LAN, Zakładam, że próbowałeś obu, a także próbował nowy kabel RJ45. Myślę, że jednym szybkim rozwiązaniem byłoby buya PCI Network Card for £ 5 i korzystania z nich jednak, jeśli system jest nowy, możesz zwrócić go w ramach gwarancji zamiast. My System: Start Build
|
|
| |||
| |||
| Jednym z innych myśli, to nie powiedział, ale jeśli masz połączenie kablowe (Virgin), z osobnym modem i router, spróbuj podłączyć bezpośrednio do modemu, może to pomóc sprowadzić trochę. |
|
| |||
| |||
| Tak, dwa porty sieciowe, z których oba próbowałam. Ja jeszcze do wypróbowania nowych kabli jak nie mam żadnych zamiennych, ale nie byłem zbyt pewny, czy jest to prawdopodobne przyczyny. Czy nadal jest dopuszczalne, aby wrócić to Asus. Kupiłem nowy w serwisie eBay, ale nie mam żadnych otrzymania za to, co sądzę będzie prawdopodobnie konieczne. I'll skontaktuj się ze sprzedającym, aby zobaczyć, jeśli ją posiada. Oczywiście gwarancja jest ostatecznym rozwiązaniem. |
|
| |||
| |||
| Spróbuj podłączyć bezpośrednio do modemu pierwsze, jeśli jesteś z Virgin. |
|
| |||
| |||
| Jestem z Tiscali. Starałem się łączyć bezpośrednio przez modem, który pracował, tak wtedy myślałem, należy sprawdzić, czy router pracuje obecnie tak podłączony It All Back in Ta funkcja nie działa tak, postanowiłem wrócić do zaledwie modem, który teraz postanowił, że nie chce pracować. Myślę, że komputer musi być po prostu szukasz połączenia sieciowego w złym miejscu. Za pomocą komunikatora Windows Live problemy z połączeniem to mi błąd 8007ee7. Zgodnie z tym systemem DNS nie jest w stanie rozwiązać adresów IP i nie ma błędu z głównymi portami pozornie. W''moje połączenia sieci''pokazują one jak połączone, ale nie mogę uzyskać dostęp do Internetu. Serwer ma ping przy użyciu''ping [mój adres IP]''polecenia i wysyła i odbiera pakiety. Mam zadzwonił Tiscali i ich serwer jest w pełni funkcjonować. Oh, and by the way, moja zapora sieciowa jest wyłączona podczas próby wypracowania tego problemu, więc to nie problem. Any ideas? |
|
| |||
| |||
| Po przeprowadzeniu powyższych zmian, did you power down all zestawu, czyli modem, router i komputer, przed badaniem ponownie? ..... jeśli nie spróbuj ponownie .... to jest ważne. Ponadto, może to być dobry pomysł, aby zrobić reset on .... Router jest zwykle niewielki otwór na grzbiecie, który będzie przyjmować spinacza lub podobnym ..... Router z napędem do góry, trzymaj to w 30 sek. Będzie to zresetować do ustawień fabrycznych, więc wszelkie bezprzewodowej securuty itp., konieczne będzie ponowne wprowadzenie. Również sprawdzić, czy nowy firmware jest dostępne dla routera, zwłaszcza jeśli używasz Vista. |
|
| |||
| |||
| OK, mam teraz posortowane problemu. Właśnie weszła adresów IP dla sieci modem narzędzi i router, a następnie skonfigurować ustawienia w przeglądarce. Uważam, że problem został spowodowany po tym kursie w YouTube, aby torrenting szybciej. http://youtube.com/watch?v=jJwA0BFu17w Myślę, że robiąc to muszę mieć messed around with my portów i konfiguracji IP komputera i tak nie mogłem znaleźć gdzie podłączyć. Czy ktoś sprawdza, czy jest to prawdopodobne przyczyny? Jeśli nie będę po tym ponownie, ponieważ dał mi dużo, dużo lepiej prędkości |