![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobre, to bude docela dlho, ale je tak môžem dať celý obrázok o probléme. Moja pripojenie k internetu vždy pracoval citlivý so svojím súčasným nastavením, ale z nejakého dôvodu, keď som sa otočil počítača na druhý deň som nemohol pripojiť k internetu správne. (Je zvyčajne len pripojí sa automaticky. My setup: Modem - Netgear Router - Belkin Asus M2N-SLI doske sieťová karta Môj počítač je priamo prostredníctvom káblovej to ale ponúka bezdrôtové pripojenie a tlač zdieľanie s ostatnými počítačmi v mojom dome. Nemôžem sa pripojiť k internetu, ale teraz na to musím používať belkin wireless mimo G + USB adaptér, aby tak urobili. Pred použitím adaptéra pre pripojenie Skúšal som všetko, čo by som si vedel predstaviť byť zlý. Automatické získanie adresy IP, zmenilo porty na routeru a modemu, je zapojený všetko palcov V dôsledku nič z tohto pracovného Dokonca som preinštalovať windows, keď som bol tak otrávený s ním. To je teraz ma vedie k domnienke, že to je hardwarový problém a nie softvér súvisiace. Chcel by som použiť tento sieťový adaptér pre pripojenie trvalo, ale nechápu rovnakou rýchlosťou, ako by som sa, ako by som bol sokel. Akékoľvek myšlienky na to, čo by mohol byť problém? Je možné, že jeden zo sieťové káble môže dôjsť k poškodeniu z tepla, alebo tak niečo? - Mal som tieto asi rok. Nemyslím si, že je router alebo modem poškodený, pretože keď som bol dole pripojenie na internet, ostatné PC v dome ešte mohol pripojiť. Základná doska je len asi mesiac stará, takže by nemal byť ten, ktorý je poškodený. Prosím pomôžte, to bol pre mňa štve niekoľko dní a všetky moje pokusy zlyhali. Ach, a keď sa pokúsim opravit''''Local Area Connection ho skoro okolo krok IP a hovorí mi, obrátiť sa na sieť inštalátora (komu je sám) Jeden posledná vec, musím zakázať pripojenie k miestnej sieti vo svojej pripojenie k síti''''pro bezdrôtový adaptér správne fungovať. HEL S. .............prosím |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máte-li preinštalovať systém Windows a je isté, že máte všetky Čipová sada základnej dosky a ovládače sieťovej karty nainštalované ovládače, potom je to znieť ako hardwarový problém.
Verím, že tento mobo má duálny LAN porty, predpokladám, že ste sa pokúšali obaja a tiež pokúsila o nový RJ45 kábel. Myslím, že jedno rýchle riešenie by bolo buya PCI Sieťová karta pre 5 libier a použitia, ktoré, ak sa však systém nový, možno budete chcieť vrátiť v rámci záruky miesto. Môj systém: Domov Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Jeden z ďalších myslel, ste skutočne nepovedal, ale ak máte kábel (Virgin) pripojenie, so samostatnými Modem a smerovač, skúste sa pripojiť priamo k modemu, môže to pomôcť zúžiť trochu. |
|
| |||
| |||
| Áno, má dve sieťové porty, obaja ktorý som sa snažil. Ja som ešte vyskúšať nové káble, ako ja nemám nazvyš, ale nebol som si príliš istý, či to bolo pravdepodobne príčinou. Bolo by to byť ešte prijateľné, vrátiť to Asus. Koupil jsem ho nový na Ebay, ale nemám žiadne potvrdenie o to, ktorý by som mohol predpokladať, že ste pravdepodobne potrebovať. Budem kontaktovať predajcu, aby zistila, či sa má. Zrejme záruka je konečné riešenie. |
|
| |||
| |||
| Skúste sa pripojiť priamo k modemu prvé, ak ste s Virgin. |
|
| |||
| |||
| Som s Tiscali. Snažil som sa pripojiť priamo cez modem, ktorý pracoval, takže potom som myslel, že som mal zistiť, či je router pripojený teraz pracuje tak, že všetci späť dovnútra to nefungovalo tak sa rozhodla vrátiť sa len modem, ktorý teraz rozhodol, že to nechcelo pracovať. Myslím si, že počítač musí byť len hľadáte sieťového pripojenia na zlom mieste. Pomocou programu Windows Live Messenger problémy s pripojením sa mi chyba 8007ee7. To tiež hovorí, že DNS nie je schopný vyriešiť IP adresy, a tam je chyba s hlavnými prístavmi zdanlivo. Vo svojej pripojenie k síti''''se ukazuje, ako je pripojený, ale já si žiadny prístup k internetu. Server sa ping pomocí''ping [moja ip adresa]''velenia a vysiela a prijíma pakety. Tiscali som volal a ich server je plne funkčný. Jo a mimochodom, je môj firewall zdravotne postihnutých a zároveň sa snažím, aby vypracovali tento problém, takže to nie je problém. Any ideas? |
|
| |||
| |||
| Keď sa vykonáva vyššie uvedených zmien, jsi moc sa všetky sady, tj Modem Router a PC, pred skúškou znova? ..... ak nie skúste to znova .... To je dôležité. Rovnako môže byť dobrý nápad urobiť reset na routeru .... je zvyčajne malý otvor na zadnej strane, ktorý bude prijímať sponku na papier alebo podobný ..... s Router napájaná, držať to v dobu 30 sekúnd. To bude resetovať do továrenského nastavenia, takže akékoľvek bezdrôtové securuty atď, budú musieť byť re-vstúpil. Tiež skontrolujte, či je k dispozícii nový firmware pre router, najmä ak používate Windows Vista. |
|
| |||
| |||
| OK, som teraz radený problém. Len som vstúpil IP adresy pre sieť zariadení modem a router a potom nakonfigurovať nastavenia v prehliadači. Verím, že problém, že boli spôsobené po tutoriálu na youtube, aby torrenting rýchlejšie. http://youtube.com/watch?v=jJwA0BFu17w Myslím, že tým, že robí to musím mať asi zmätený s mojou porty a IP config a tak počítač nemohol nájsť, kde sa pripojiť. Môže niekto overiť, že to je pravdepodobnou príčinou? Ak sa tak nestane budem sledovať to znova, pretože mi dal oveľa, oveľa lepšie rýchlosti |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nestabilné pripojenie k internetu - Internet Cox ISP | grewy29 | Siete, Modemy & VoIP | 0 | 1. jún 2009 15:35 |
| Ťažké Router pre pripojenie k internetu a problémy | mrcrazie007 | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 10. januára 2009 13:30 |
| Internet pripojenie problémy | opnight | Siete, Modemy & VoIP | 6 | 21 januára 2008 06:38 |
| Internet pripojenie problémy | jamcgee11 | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 1. novembra 2007 03:13 |
| PC pripojenie k internetu problémy | tjhawg | Siete, Modemy & VoIP | 6 | 27. augusta 2007 20:34 |
| Thread Tools | |
| |