![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| У реду, ово ће бити прилично дуго, али је тако могу дати целу слику проблема. Мој интернет конекција је увек добро радила са мојим тренутно подешавање, али из неког разлога кад сам окренуо на рачунару неки дан нисам могао повезати на интернет правилно. (То је само обично се аутоматски повезује. Мој постављања: Модем - Нетгеар Роутер - Белкин АСУС М2Н СЛИ прикључи Мрежна картица Мој рачунар је директно са жицама кроз овај, али нуди бежичне везе дељење и штампање на другим рачунарима у кући. Могу повезати на Интернет, али сада за то морам да користим Белкин Уирелесс Г МИМО + УСБ адаптер за то. Пре употребе адаптера за повезивање сам покушао све што сам могао да замислим да буде погрешно. Аутоматски добијање ИП адресе, промена порта на рутера и модема, све је прикључен у. Као резултат ништа од овога не ради Чак сам поново инсталирати Уиндоус као да сам добио доста са њом. Ово је довело до сада ми верујемо да је то хардверски проблем и није у вези софтвера. Ја бих користите овај мрежни адаптер за трајно повезивање али ја не добијете исту брзину као и ја као да, ако су жицама сам. Било које идеје у чему је проблем могао бити? Да ли је могуће да је један од мрежа каблова може да буде оштећена од топлоте или нешто? - Имао сам те за око годину дана. Не мислим да је то рутер или модем, док тетениот како ми се интернет веза је доле, други рачунара око куће би и даље повезује. Плоча је само око месец дана стари тако да не треба бити оно што је оштећен. Молимо Вас да помогну, то ми је буггинг за неколико дана и сви моји покушаји су пропали. Охх, и ако се трудим да''поправити''Локална веза се никада не прошлости ИП корак и говори ми да обратите инсталер мре (кога сам се) Једна коначна ствар, морам да онемогућите локални веза у области мрежних веза''моја''за бежични адаптер да би исправно функционисао. Хел П. .............молим |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако имате поново инсталирати Уиндоус и сигурни да имате све Плоче чипсет драјвере и Нетуорк картицу инсталирани драјвери, онда је то звучи као хардверски проблем.
Верујем да је ово мобо има два ЛАН порта, претпостављам сте покушали су и покушали нови РЈ45 ЛАН кабл. Ваљда једно брзо решење би било да буыа ПЦИ-мрежна картица за £ 5 и да користите, али ако је нови систем, можда ћете желети да га вратите уместо под гаранцијом. Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
|
| |||
| |||
| Једна друга мисао, да није стварно рекао, али ако имате кабл (Девица) везу, са посебним Модем и рутер, покушајте повезује директно на модем, ово може да помогне уске доле мало. |
|
| |||
| |||
| Да, има два мрежна порта, који сам покушао. Ја сам ипак да испробају нове каблове, као ја немам резервни, али нисам била превише сигурна да ли је то вероватно разлог. Би то и даље бити прихватљиво да се врати то АСУС. Купио сам га потпуно нова од ебаы, али ја немам признаницу за њега, које бих вероватно Претпостављам да би било потребно. Ја ћу контактирати продавца да ли га има. Очигледно је гаранција се коначно решење. |
|
| |||
| |||
| Покушајте повезивање директно на модем прво, ако су са Богородице. |
|
| |||
| |||
| Ја сам са Тисцали. Покушао сам да директно повезати преко модема, која је радила, па онда сам мислио да би требало да видите ако је усмеривач тако да сада раде све то поново прикључити у. То није посао па је одлучио да се вратим на само модема, који се сада одлучили да то нису хтели да раде. Мислим да мора бити само компјутер у потрази за мрежну везу на погрешном месту. Помоћу програма Уиндоус Мессенгер живе вези проблема ми је грешка 8007ее7. Она такође каже да је ДНС у стању да реши ИП адресе и ту је грешка са кљуцним портовима очигледно. У''мом мрежне везе се приказују као''они повезани, али ја се не приступа интернету. Пинг сервера не користе'' "пинг [ип адреса моја]''команде и шаље и прима пакете. Је телефонирао сам Тисцали и њихов сервер је оперативан. Ох, и успут, мој фиреуалл је онемогућен док покушавам да раде овај проблем, тако да није проблем. Било који идеја? |
|
| |||
| |||
| Када спроводе промене горе, ти си угасите све комплет, односно модем, рутер и ПЦ рачунара, поново пре тестирања? ..... ако не и покушајте поново .... ово је важно. Такође, можда је добра идеја да се вратите на рутер .... обично постоји мали отвор на леђима, који ће прихватити снимак папир или слицно ..... са рутера напаја се, држи ово у за 30 секунди. Ово ће га ресетујете на фабричка подешавања, тако да сваки бел̌ични сецуруты итд, биће потребно да поново унесете. Такође проверите да ли је било који нови фирмвер доступан за рутер, поготово ако користите Висту. |
|
| |||
| |||
| У реду, ја сада сортирају проблема. Ја само унели ИП адресе за мрежу опрему модем и рутер, а затим конфигурисати подешавања у свом претраживачу. Верујем да је проблем да су изазване следећи овај туториал на ыоутубе да торрентинг брже. хттп://ыоутубе.цом/уатцх?в=јЈуА0БФу17у Ваљда тако што ово морам имати ружно то са мојим луке и ИП конфигурација па рачунар није могао да пронађе где се повезује. Свако може проверити да је то вероватно узрок? Ако не следите ово ћу опет, јер ми је много, много боље брзине |