![]() |
|
| |||
| |||
| Pekala, bu oldukça uzun olmalı ama oluyor bu yüzden sorunun bütün resmi vermek olabilir. My internet bağlantısı daima mevcut kurulum ile iyi çalıştı ama nedense zaman ben internete bağlanmak düzgün couldn't diğer gün bilgisayar döndü. (Genellikle sadece kendisini otomatik olarak bağlanır. My kurulumu: Modem - Netgear Router - Belkin Asus M2N-SLI onboard ağ kartı Benim bilgisayar doğrudan bu aracılığıyla kablolu ama kablosuz bağlantı sunuyor ve diğer bilgisayarlara evime paylaşan yazdırabilirsiniz. Ben internet Şu anda bağlayabilirsiniz ama ben bunu bir Belkin Wireless G + MIMO USB adaptör kullanmak zorunda yapmak. Ben hayal edebiliyordu yanlış için her şeyi denedim bağlamak için adaptörü kullanmadan önce. Otomatik olarak IP adresi almak yönlendirici ve modem üzerindeki portları değiştirildi ben bu yüzden bıkmış var, her şey bu Ben hiçbir çalışma sonucunda hatta pencere yeniden takılı olduğunu. Bu artık bir sorun donanım ve yazılımları ile ilgili düşünmeniz için beni götürüyor. Kalıcı olarak bağlanmak için bu ağ adaptörü kullanmak istiyorsunuz ama aynı hız ben sanki kablolu edildi istiyorsunuz alamadım. Için herhangi bir fikir sorun ne olabilir? Is it mümkün olduğu bir ağ kabloları ısı veya bir şeyden zarar görmüş olabilir? - Ben bir yıl için bu oldu. Ben bu yönlendirici veya modem internet bağlantısı yaparken benim gibi hasarlı olduğunu düşünmüyorum aşağı, diğer PC evin çevresinde hala bağlamak olabilir bu. Anakart sadece bir ay eski hakkında bu nedenle hangi zarar görmüş değildir gerektiğidir. Lütfen yardım, birkaç gün bu olmuş adamcağız beni ve tüm girişimleri başarısız oldu. Ohh, ve eğer''''o IP adım geçmiş Yerel Ağ Bağlantısı geçmez ve bana ağ kurulum iletişim söyler onarmaya (kimi kendimi is) Son bir şey, ben düzgün çalışması için kablosuz adaptör benim ağ bağlantısı''''de yerel ağ bağlantısı devre dışı bırakmak gerekir. HEL P. .............lütfen |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer kesin olarak size, o zaman bir donanım sorunu gibi sondaj tüm Anakart Çipseti sürücüler ve ağ kart sürücüleri yüklü Windows yeniden var.
Bu mobo çift LAN portu var, ben kabul ve hem de yeni bir RJ45 Kablo çalıştı inanıyorum. Ben buya için PCI ağ kartı 5 £ yer alacağını ve bu, ancak eğer yeni sistem ise, garanti kapsamında yerine geri isteyebilirsiniz birini kullanın hızlı çözüm sanırım. Benim Sistemi: Ev Yapı
|
|
| |||
| |||
| Diğer bir düşünce, sen öyle değil aslında, ama demek eğer Kablo (Virgin) bağlantısı varsa, ayrı modem ve yönlendirici, doğrudan Modem bağlanmayı deneyin, bu biraz daha daraltmak yardımcı olabilir. |
|
| |||
| |||
| Evet, bu, iki ağ portu vardır her ikisi de ben denedim ve. Gibi herhangi bir yedek yok henüz yeni kablolar denemek için, fakat ben de emin olup, bu olası bir neden değildi. Cekti hala Asus bu dönmek için kabul edilebilir. Aldığım o marka Ebay yeni ama bunun için hangi I muhtemelen gerekir üstlenecek herhangi bir makbuz, yok. Eğer onu görmek için satıcı ulaşacağız. Açıkçası garanti nihai çözümdür. |
|
| |||
| |||
| Doğrudan Modem ilk bağlanırken deneyin, eğer Bakire vardır. |
|
| |||
| |||
| Ben tiscali with you. Ben doğrudan çalıştı modem ile bağlamak, böylece sonra eğer yönlendirici şimdi çok çalıştığını görüyorum gerektiğini düşündüm denedim hepsini geri Bu çok geri, şimdi karar sadece modem, gitmeye karar verdim işe yaramadı içine takılı olduğu çalışmak istemiyordu. Ben bilgisayarın sadece yanlış yerde ağ bağlantısı arıyor olmalılar. Windows Messenger kullanarak bana 8007ee7 hata verdi bağlantı sorunları yaşıyor. Ayrıca DNS IP adreslerini çözmek ve edemiyor orada anahtar bağlantı noktaları belli bir hata olduğunu söyledi. ''Olarak benim ağ bağlantıları''bunlar bağlantılı göstermek, ama ben hiçbir internet erişimi olsun. ''Ping kullanarak sunucu yok ping [IP adresi]''komuta ve gönderir ve alır paketleri. Ben ve sunucu tamamen operasyonel olduğunu tiscali aradı var. Oh, ve arada, benim güvenlik duvarı Bu sorunu çözmek için, deneyin iken özürlü olduğunu bu yüzden sorun. Any ideas? |
|
| |||
| |||
| Ne zaman, yukarıdaki değişiklikleri gerçekleştirildiği tekrar test etmeden önce tüm seti, yani Modem, Router ve PC, aşağı güç mi? ..... Eğer tekrar deneyin .... bu önemli. Ayrıca, Router .... bir sıfırlama yapmak iyi bir fikir olabilir ve normalde arkasında bir ataş veya benzeri ..... kabul edecek küçük bir delik, bir Yönlendirici güç ile bu tutun 30 saniye için. Bu fabrika ayarlarına, böylece herhangi bir kablosuz securuty vb yeniden gerekecek-girmiş sıfırlamak olacaktır. Ayrıca Herhangi bir yeni firmware Router için, özellikle eğer Vista kullanıyorsanız mevcuttur görmek için kontrol edin. |
|
| |||
| |||
| Tamam, şimdi sorun sıralaması var. Ben sadece net vites modem ve yönlendirici ve yapılandırılmış ayarları için Tarayıcımda IP adreslerini girdi. Ben sorun bu on youtube öğretici izleyerek torrenting daha hızlı yapmak için neden olduğu inanıyorum. http://youtube.com/watch?v=jJwA0BFu17w Bu benim port ve ip yapılandırma ve böylece bilgisayara bağlanmak için bulamadı etrafında haberci olmalıdır yaparak sanırım. Herkesin bu olası neden olduğundan emin misiniz? Gibi çok, çok daha iyi hız verdi Eğer tekrar takip edecektir değil |