менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

LAN / проблеми підключення до Інтернету

Reply

Різьба Інструменти
Old
Член групи

Default LAN / проблеми підключення до Інтернету

Право, це буде досить довго, а тому я можу дати повну картину проблеми.

Мій інтернет завжди працював добре з моєю поточні настройки, але з різних причин, коли я повернувся на комп'ютері, на другий день я не можу підключитися до Інтернету правильно. (Найчастіше це просто з'єднується автоматично.

Моя конфігурація:
Мода - NETGEAR
Маршрутизатор - Бєлкін
Asus M2N-SLI бортової мережі карт

Мій комп'ютер безпосередньо через провідну цьому, але пропонує безпровідний зв'язок і принтерів на інших комп'ютерах в моєму домі.

Я можу підключитися до інтернету зараз, але для цього мені потрібно використовувати Belkin Wireless G + MIMO USB-адаптер для цього.

Перед використанням адаптера для підключення я випробував все, що я міг собі уявити, щоб помилятися. Автоматичне отримання адреси IP, змінити порти на маршрутизатор і модем, все підключено дюйма В результаті ніхто з цієї робочої я навіть перевстановити Windows, як я отримав такий набридло з ним. Це зараз веде мене вірити, що це проблема апаратного і програмного забезпечення, не пов'язані між собою.

Я хотів би використати цю мережу для підключення адаптера постійного, але я не отримують тією ж швидкістю, як я б як якби були переведені я.

Будь-які ідеї до того, що ця проблема може бути? Можливо чи, що один з мережних кабелів може бути пошкоджено від спеки або що-небудь? - Я вже мав на це близько року.

Я не думаю, що це модем чи маршрутизатор пошкоджено в той час як моє підключення до Інтернету було вниз, інших комп'ютерів в будинку ще можуть з'єднатися. Материнська плата становить лише близько місяця тому тому воно не повинно бути те, що пошкоджені.

Будь ласка, допоможіть, це було давало мені спокою протягом кількох днів, а всі мої спроби не увінчалися успіхом.

Ohh, і якщо я спробую ремонта''''подключенія по локальній мережі вона ніколи не вдається пройти крок ІВ і говорить мені, щоб зв'язатися з мережного інсталятора (який сам)

Остання справа, я повинен відключити підключення по локальній мережі в моем''''сетевие з'єднання для бездротового адаптера для правильної роботи.

HEL P. .............будь ласка
Old
Донор групи

Якщо після установки Windows і впевнені, що у вас є всі чіпсета материнської плати і драйверів мережевих карт встановлені драйвери, то це звучить як апаратні проблеми.

Я вважаю, що це плат має два порти LAN, я припускаю, що ви намагалися як і теж новий кабель RJ45.

Я думаю, одним швидким рішенням було б буя PCI Network Card за £ 5 і використовувати його, проте, якщо система є новою, ви можете повернути його по гарантії замість.

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old
Донор групи

Інша думка, ви насправді не говорити, але якщо у вас кабельне (Virgin) зв'язок з окремими модем і маршрутизатор, спробуйте підключитися безпосередньо до модему, це може допомогти звузити її небагато.
Old
Член групи

Так, він має два мережних порту, обидва з яких я пробувала. Я ще спробувати нові кабелі, як я не є запасний, але я не зовсім впевнений, чи було це ймовірна причина.

Чи буде ще бути прийнятними, щоб повернутися до цього Asus. Я купив нову в Ebay, але я не є якісь розписку, яку я припускаю, що ви, імовірно, будуть потрібні. Я зв'яжуся з продавцем, щоб побачити, якщо він його. Очевидно гарантія є остаточним рішенням.
Old
Донор групи

Спробуйте підключитися безпосередньо до модему перше, якщо ви з Богородицею.
Old 26 травня 2008, 00:41
Член групи

Я з Tiscali. Я спробував з'єднати безпосередньо через модем, який працював, так от я думав, чи повинно Тепер маршрутизатор працює так підключити всі назад дюйми, які не працювали тому вирішив повернутися тільки модем, який тепер вирішено, що вона не хоче працювати.

Я думаю, що на комп'ютері повинна бути просто шукає мережу зв'язку в неправильному місці.

За допомогою Windows Messenger Live проблеми з підключенням він дав мені помилку 8007ee7. У ньому також говориться, що DNS не в змозі дозволити IP-адрес і є помилка з основними портами мабуть.

В''Моя мережа связей''оні показують, як пов'язані, але я не отримуєте доступ в Інтернет. Сервер не пінг з помощью''Пінг [мій IP-адресу]''команди і відправляє і отримує пакети.

Я подзвонив Tiscali і їх сервер функціонує в повному обсязі. Так, і до речі, брандмауер відключений, коли я намагаюся працювати на цю проблему, тому що це не проблема.

Будь-які ідеї?
Old
Донор групи

Коли ви виконали зазначені вище зміни, ти все Power Down Kit, тобто модем, маршрутизатор і комп'ютер, до тестування ще раз? ..... якщо б не спробувати ще раз .... Це дуже важливо.
Крім того, вона може бути гарною ідеєю, щоб зробити скидання .... Маршрутизатор там, як правило, маленький отвір на задній панелі, яка буде приймати скріпки або аналогічних ..... з маршрутизатора харчування, провести це протягом 30 сек. Це дозволить скинути до заводських налаштувань, так що будь-яке бездротове securuty т.д., необхідно буде знову увійшов.
Також перевірте, чи є нові прошивки для маршрутизатора, особливо якщо ви використовуєте Vista.
Old
Член групи

Добре, я зараз відсортовано проблеми. Я тільки що увійшла до IP-адреси для чистої передачі модемів і маршрутизаторів, а потім настроїти параметри в моєму браузері.

Я вважаю, що проблема була викликана після цього підручника з YouTube, щоб torrenting швидше. http://youtube.com/watch?v=jJwA0BFu17w

Я думаю, роблячи це, я повинен мати возився зі своїм портів та IP Config і тому комп'ютер не може знайти, де підключитися.

Чи можна перевірити, що це ймовірна причина? Якщо не будемо іти за цим у відповідь, що дала мені набагато, набагато краще швидкості
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Нестабільність підключення до Інтернету - Кокса інтернет провайдер grewy29 Мережа, Модеми & VoIP 0 1 червня 2009 15:35
Severe Інтернету і проблеми підключення між маршрутизаторами mrcrazie007 Мережа, Модеми & VoIP 1 10 січня 2009 13:30
Проблеми підключення до Інтернету opnight Мережа, Модеми & VoIP 6 21 січня 2008 06:38
Проблеми підключення до Інтернету jamcgee11 Мережа, Модеми & VoIP 1 1 листопада 2007 03:13
ПК проблеми підключення до Інтернету tjhawg Мережа, Модеми & VoIP 6 27 серпня 2007 20:34
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.