menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Sítě, Modemy & VoIP

Register

Připojení k místní síti ikona neviděl

Reply

Thread Nástroje
Old 24.prosince 2007, 21:45
Člen Skupina

Default Připojení k místní síti ikona neviděl

Potřebuji pomoc. Prostě nainstalované Windows XP Pro: Edition Service Pack 2 a můj internet nefunguje. V síťové připojení neexistuje ikony. Ani můj Local Area Connection. Vidlice na internetu a je zelený, a to funguje v VISTA prostě není v systému Windows XP z nějakého důvodu. Pomoci by bylo velmi oceňována.

Díky.
Old 24.prosince 2007, 23:18
Sin
Člen Skupina

Citace:
Původně Poslal Chain2r View Post
Potřebuji pomoc. Prostě nainstalované Windows XP Pro: Edition Service Pack 2 a můj internet nefunguje. V síťové připojení neexistuje ikony. Ani můj Local Area Connection. Vidlice na internetu a je zelený, a to funguje v VISTA prostě není v systému Windows XP z nějakého důvodu. Pomoci by bylo velmi oceňována.

Díky.
Jděte do správce zařízení: Right-Klikněte na "Tento počítač" a zvolte Správce zařízení a poté se zjistilo, zda existují nějaké žluté otazníky, a zjistit, jestli je jedna pro vaši síťovou kartu. Ať tak či onak, budete muset instalovat ovladače. Nemůžete-li mít přístup k internetu, budete potřebovat vědět, jaké síťové karty, kterou jste používáte, a jděte na webové stránky výrobce a stáhnout a nainstalovat ovladače. To by mělo fungovat.
Old 25.prosince 2007, 01:02
Člen Skupina

ah díky za odpověď. Jsem tak hloupá, můj bratr přišel domů (který postavil můj počítač) a oznámil mi, že potřebujete, aby na CD, které přišlo s desce a nyní vše funguje jako kouzlo:) Myslím, že to přišlo s všechny ovladače a tak.

Díky Sin si mne na správné cestě
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Potřebují místní sítě ovladač pro Sony Vaio luisvm67 Sítě, Modemy & VoIP 1 14. června 2009 10:37
Auto.Renamed stejně jako místní připojení # 2 Maxpc Sítě, Modemy & VoIP 0 7. června 2009 13:02
Změnou IE zkratku ikonu zástupce ikonu webové stránky bristolspark Webových prohlížečů & FTP Klienti 10 12. října 2008 12:25
Ikona internetového připojení, prosím pomozte. omidahomi712 Operační systémy Windows 3 20. května 2008 00:37
Místní spojení zpráva I dont pochopit? cozroz Sítě, Modemy & VoIP 3 30. prosince 2007 13:07
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.