μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP

Register

Local Area Connection εικονίδιο δεν θεωρείται

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 24 Δεκέμβρη 2007, 21:45
Μέλος Ομάδα

Default Local Area Connection εικονίδιο δεν θεωρείται

Χρειάζομαι βοήθεια. Μόλις εγκατασταθεί το Windows XP Pro: Service Pack 2 Edition και internet μου δεν λειτουργεί. Σε συνδέσεις δικτύου δεν υπάρχει εικονίδια. Δεν έχει ακόμη μου Local Area Connection. Το βύσμα με το Διαδίκτυο είναι και είναι στο πράσινο, και λειτουργεί σε VISTA απλά δεν σε Windows XP για κάποιο λόγο. Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά δεκτή.

Ευχαριστώ.
Old 24 Δεκέμβρη 2007, 23:18
Sin
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Chain2r View Post
Χρειάζομαι βοήθεια. Μόλις εγκατασταθεί το Windows XP Pro: Service Pack 2 Edition και internet μου δεν λειτουργεί. Σε συνδέσεις δικτύου δεν υπάρχει εικονίδια. Δεν έχει ακόμη μου Local Area Connection. Το βύσμα με το Διαδίκτυο είναι και είναι στο πράσινο, και λειτουργεί σε VISTA απλά δεν σε Windows XP για κάποιο λόγο. Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά δεκτή.

Ευχαριστώ.
Μεταβείτε στη συσκευή σας διαχειριστή: κάντε δεξί κλικ "Ο υπολογιστής μου" και επιλέξτε Device Manager, τότε δείτε αν υπάρχουν κίτρινο ερωτηματικά, και δείτε αν υπάρχει το ένα για την κάρτα δικτύου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης. Εάν δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Internet, θα πρέπει να γνωρίζουν ποια κάρτα δικτύου σας χρησιμοποιώντας, και πηγαίνετε στην ιστοσελίδα τους κατασκευαστές και να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης. Αυτό θα πρέπει να εργαστεί.
Old 25 Δεκεμβρίου, 2007, 01:02
Μέλος Ομάδα

ah ευχαριστώ για την απάντηση. Είμαι τόσο χαζή, ο αδελφός μου γύρισε σπίτι (που χτίστηκε τον υπολογιστή μου) και μου είπε ότι πρέπει να τεθεί στο CD που συνοδεύει τη μητρική πλακέτα και τώρα όλα λειτουργούν όπως μια γοητεία:) Μάλλον ήρθε με όλους τους οδηγούς και τέτοια.

Χάρη Sin, σας οδήγησαν στον σωστό δρόμο
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Ανάγκη Τοπικό Δίκτυο Οδηγός για Sony Vaio luisvm67 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 14 Ιουν 2009 10:37
Auto.Renamed όπως Local Area Connection # 2 Maxpc Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 0 7 Ιουν 2009 13:02
Αλλαγή IE εικονίδιο συντόμευσης για την ιστοσελίδα εικονίδιο συντόμευσης bristolspark Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 10 12 Οκτ 2008 12:25
Εικονίδιο σύνδεσης στο Internet παρακαλώ βοήθεια. omidahomi712 Λειτουργικά συστήματα Windows 3 20 Μαΐου 2008 00:37
Σύνδεση τοπικού δικτύου μήνυμα Ι dont καταλαβαίνω; cozroz Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 3 30 Δεκ. 2007 13:07
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.