manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Local Area Connection ikonu ne vidimo

Reply

Thread Tools
Old 24. prosinca 2007, 21:45
Member Group

Default Local Area Connection ikonu ne vidimo

Trebam pomoć. Dovoljno je instaliran Windows XP Pro: Service Pack 2 izdanje i moje internet ne radi. U mrežnih veza nema ikone. Nije ni moj Local Area Connection. Dodatak na internet, a nalazi se u zelenom, i to radi u VISTA ne samo u Windowsima XP za neki razlog. Bilo koji pomoć bi bilo mnogo poštovati.

Hvala.
Old 24. prosinca 2007, 23:18
Member Group

Quote:
Originally Posted by Chain2r View Post
Trebam pomoć. Dovoljno je instaliran Windows XP Pro: Service Pack 2 izdanje i moje internet ne radi. U mrežnih veza nema ikone. Nije ni moj Local Area Connection. Dodatak na internet, a nalazi se u zelenom, i to radi u VISTA ne samo u Windowsima XP za neki razlog. Bilo koji pomoć bi bilo mnogo poštovati.

Hvala.
Idi na vaš uređaj manager: Desnom tipkom miša kliknite "My Computer" i odaberite Upravitelj uređaja, a zatim vidjeti ako ima bilo koji žuta pitanje maraka, i vidjeti ako postoji jedan za vaš mrežni kartica. Bilo kako bilo, morat ćete instalirati upravljačke programe. Ako ne možete pristupiti Internetu, morat ćete znati što mrežna kartica koju koristite, i odite na web stranicu proizvođača i preuzeti i instalirati upravljačke programe. Ovo bi trebalo raditi.
Old 25. prosinca 2007, 01:02
Member Group

ah hvala za odgovor. Ja sam tako glupa, moj brat došao kući (koji je sagradio moj računalo) i rekao mi da moram staviti u CD koji ste dobili sa matične ploče i sad sve radi kao šarm:) Mislim da je došao sa svim vozačima i takvih.

Hvala Grijeha, ti me vodio na pravom putu
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Trebate Local Area Network Driver za Sony Vaio luisvm67 Networking, Modemi & VoIP 1 14. lipnja 2009 10:37
Local Area Auto.Renamed kao veza # 2 Maxpc Networking, Modemi & VoIP 0 7. lipnja 2009 13:02
Promjena IE ikone prečaca shortcut ikonu na web stranici bristolspark Web Browsers & FTP Klijenti 10 12. listopad 2008 12:25
Internet priključak icon molim pomoć. omidahomi712 Windows Operating Systems 3 20. svibanj 2008 00:37
Lokalna veza poruku ja ne razumijem? cozroz Networking, Modemi & VoIP 3 30. prosinac 2007 13:07
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.