kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hálózatépítés, Modems & VoIP

Register

Local Area Connection ikonra nem látott

Reply

Téma eszközök
Old December 24, 2007, 21:45
Csoport tagja

Default Local Area Connection ikonra nem látott

Segítségre van szükségem. Csak a Windows XP Pro: Service Pack 2 és Internet Edition nem működik. A hálózati kapcsolat nem áll fenn az ikonokat. Még én a Helyi kapcsolat. A dugó, hogy az internet és a zöld, és ez szerkezet-ban Kilátás most nem a Windows XP valamilyen okból. Akármi segít akar lenni nagyon méltányol.

Köszönöm.
Old December 24, 2007, 23:18
Sin
Csoport tagja

Idézet:
Originally Posted by Chain2r View Post
Segítségre van szükségem. Csak a Windows XP Pro: Service Pack 2 és Internet Edition nem működik. A hálózati kapcsolat nem áll fenn az ikonokat. Még én a Helyi kapcsolat. A dugó, hogy az internet és a zöld, és ez szerkezet-ban Kilátás most nem a Windows XP valamilyen okból. Akármi segít akar lenni nagyon méltányol.

Köszönöm.
Ugrás a Eszközkezelő: Right-Click "My Computer" és válasszuk ki az Eszközkezelőben, majd nézd meg, van-sárga kérdőjel, és nézd meg, van egy hálózati kártyát. Akárhogy is, akkor telepíteni kell a gépjárművezetők. Ha nem fér hozzá az internethez, akkor tudniuk kell, hogy a hálózati kártya Ön által használt, majd a gyártó honlapján, és töltse le és telepítse az illesztőprogramokat. Ez munka.
Old December 25, 2007, 01:02
Csoport tagja

Ó köszönöm a választ. Én vagyok olyan hülye, a bátyám jött haza (aki építette a számítógépet), és azt mondta, szükség van, hogy a CD, amit az alaplap, és most minden úgy működik, mint egy igézet:) Azt hiszem, hogy eljött az összes vezetők és ilyen.

Köszönet Sin, akkor vezetett engem a helyes úton
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Need Local Area Network Driver for Sony Vaio luisvm67 Hálózatépítés, Modems & VoIP 1 14. június 2009 10:37
Auto.Renamed mint a Helyi kapcsolat # 2 Maxpc Hálózatépítés, Modems & VoIP 0 7. június 2009 13:02
Changing IE shortcut icon honlapja shortcut icon bristolspark Web böngésző és FTP Clients 10 12. október 2008 12:25
Internet kapcsolat ikon kérem segítsen. omidahomi712 A Windows operációs rendszerek 3 20. május 2008 00:37
Helyi kapcsolat message I dont érti? cozroz Hálózatépítés, Modems & VoIP 3 30. december 2007 13:07
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.