![]() |
|
| |||
| |||
| אני צריכה עזרה. רק התקנת את Windows XP Pro: Service Pack 2 ו מהדורת האינטרנט שלי לא עובד. ב 'חיבורי רשת אין סמלים. אפילו לא שלי Local Area Connection. את תוסף לאינטרנט הוא והיא הירוק, והיא פועלת Vista לא רק ב-Windows XP מסיבה כלשהי. עזרה יהיה מאוד מוערך. תודה. |
|
| |||
| |||
| עבור אל מנהל ההתקנים שלך: לחץ לחיצה ימנית על "המחשב שלי" ובחר את מנהל ההתקנים, ולאחר מכן לראות אם ישנם סימני שאלה צהובים, ולראות אם יש אחד על כרטיס רשת. כך או כך, תצטרך להתקין את מנהלי ההתקנים. אם אינך יכול לקבל גישה לאינטרנט, יהיה עליך יודע איזה כרטיס רשת אתה משתמש, וללכת ליצרנים באתר ולהוריד ולהתקין את הנהגים. זה אמור לעבוד. |
|
| |||
| |||
| אה תודה על תגובה. אני כל כך טיפשה, אחי הגיע הביתה (אשר נבנה על המחשב שלי) ואמר לי שאני צריך להכניס את התקליטור שהגיעו עם לוח האם ועכשיו הכל עובד כמו קסם:) אני מניח שזה בא עם כל מנהלי ההתקנים וכזאת. תודה החטא, הובלת אותי על המסלול הנכון |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| רשת תקשורת מקומית דרוש מנהל Sony Vaio | luisvm67 | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 14th יוני 2009 10:37 |
| כמו Auto.Renamed Local Area Connection # 2 | Maxpc | רישות, מודמים & VoIP | 0 | 7 יוני 2009 13:02 |
| שינוי סמל ל-IE קיצור קיצור סמל האתר | bristolspark | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 10 | 12th אוקטובר 2008 12:25 |
| חיבור האינטרנט סמל בבקשה לעזור. | omidahomi712 | מערכות ההפעלה Windows | 3 | ה -20 במאי 2008 00:37 |
| Local Area Connection הודעת dont אני מבין? | cozroz | רישות, מודמים & VoIP | 3 | 30 דצמבר 2007 13:07 |
| שרשרת כלים | |
| |