mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Networking, Modems & VoIP

Register

Local Area Connection piktogramą nematė

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 24, 2007, 21:45
Narys

Man reikia pagalbos. Just Installed Windows XP Pro Service Pack 2 versijos ir mano internetas yra ne darbo. Tinklo jungčių nėra piktogramos. Net mano Local Area Connection. Plug prie interneto ir yra žalia, ir ji veikia Vista tik ne Windows XP dėl tam tikrų priežasčių. Any help būtų labai dėkingi.

Ačiū.
Old Gruodis 24, 2007, 23:18
Sin
Narys

Citata:
Originally Posted by Chain2r View Post
Man reikia pagalbos. Just Installed Windows XP Pro Service Pack 2 versijos ir mano internetas yra ne darbo. Tinklo jungčių nėra piktogramos. Net mano Local Area Connection. Plug prie interneto ir yra žalia, ir ji veikia Vista tik ne Windows XP dėl tam tikrų priežasčių. Any help būtų labai dėkingi.

Ačiū.
Eikite į "Device Manager: Dešiniuoju pelės klavišu spustelėkite" Mano kompiuteris "ir pasirinkite" Device Manager, tada pamatyti, jei yra bet koks geltonas klaustuku, ir pažiūrėkite, ar ten yra vienas iš jūsų tinklo plokštę. Bet kokiu atveju, jums reikės įdiegti tvarkykles. Jei negalite prisijungti prie interneto, jums reikės žinoti, tinklo plokštė jūs naudojate, ir eikite į gamintojo svetainę ir atsisiųsti ir įdiegti tvarkykles. Tai turėtų dirbti.
Old Gruodis 25, 2007, 01:02
Narys

Ak ačiū už atsakymą. Man taip kvaila, mano brolis grįžo namo (kuris pastatė Mano kompiuteris) ir sakė man reikia įdėti į kompaktinį diską, kuris atėjo su plokštę ir dabar viskas veikia kaip žavesio:) Manau, kad atėjo visi vairuotojai ir tokių.

Ačiū Sin, jūs paskatino mane teisingu keliu
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.