mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Networking, Modemuri & VoIP

Register

Conexiune de reţea locală icoana nu văzut

Reply

Thread Tools
Old 24 decembrie 2007, 21:45
Grupul de stat

Default Conexiune de reţea locală icoana nu văzut

Am nevoie de ajutor. Doar instalat Windows XP Pro: Service Pack 2 Edition şi meu de internet nu este de lucru. În conexiunile de reţea nu există nici o pictograme. Nu chiar mi Conexiune de reţea locală. Mufa la internet este în verde şi este, şi că funcţionează în VISTA nu doar în Windows XP pentru un motiv. Orice ajutor ar fi apreciat foarte mult.

Mulţumesc.
Old 24 decembrie 2007, 23:18
Sin
Grupul de stat

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Chain2r View Post
Am nevoie de ajutor. Doar instalat Windows XP Pro: Service Pack 2 Edition şi meu de internet nu este de lucru. În conexiunile de reţea nu există nici o pictograme. Nu chiar mi Conexiune de reţea locală. Mufa la internet este în verde şi este, şi că funcţionează în VISTA nu doar în Windows XP pentru un motiv. Orice ajutor ar fi apreciat foarte mult.

Mulţumesc.
Du-te la aparat manager: clic-dreapta "My Computer" şi selectaţi Device Manager, apoi a se vedea dacă există nici o întrebare de culoare galbenă mărci, şi a vedea dacă există unul pentru placa dvs. de reţea. În orice caz, va trebui să instalaţi driver-ele. Dacă nu se poate accesa pe internet, de care veţi avea nevoie să ştie care placa de reţea pe care îl folosiţi, şi du-te la site-ul de producători şi de a descărca şi a instala driver-ele. Acest lucru ar trebui să funcţioneze.
Old 25 decembrie 2007, 01:02
Grupul de stat

ah mulţumesc pentru răspuns. Sunt aşa de proastă, fratele meu a venit acasa (care a construit calculatorul meu) şi mi-a spus ca am nevoie pentru a pune în CD-ul care a venit cu placa de bază, iar acum totul funcţionează ca un farmec:) Cred ca a venit cu toate driver-ele şi astfel.

Multumesc Sin, tu mi-a dus pe drumul cel bun
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.