menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Siete, Modemy & VoIP

Register

Pripojenie k miestnej sieti ikona neviděl

Reply

Thread Tools
Old 24.prosince 2007, 21:45
Člen Skupina

Default Pripojenie k miestnej sieti ikona neviděl

Potrebujem pomoc. Prostě nainstalované Windows XP Pro: Edition Service Pack 2 a môj internet nefunguje. V sieťové pripojenie neexistuje ikony. Ani môj Local Area Connection. Vidlica na internete a je zelený, a to funguje v VISTA jednoducho nie je v systéme Windows XP z nejakého dôvodu. Pomoci by bolo veľmi oceňuje.

Vďaka.
Old 24.prosince 2007, 23:18
Sin
Člen Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Chain2r View Post
Potrebujem pomoc. Prostě nainstalované Windows XP Pro: Edition Service Pack 2 a môj internet nefunguje. V sieťové pripojenie neexistuje ikony. Ani môj Local Area Connection. Vidlica na internete a je zelený, a to funguje v VISTA jednoducho nie je v systéme Windows XP z nejakého dôvodu. Pomoci by bolo veľmi oceňuje.

Vďaka.
Choďte do správcu zariadení: Right-Kliknite na "Tento počítač" a vyberte Správca zariadení a potom sa zistilo, či existujú nejaké žlté otazníky, a zistiť, či je jedna pre vašu sieťovú kartu. Či tak alebo onak, budete musieť nainštalovať ovládače. Nemôžete-li mať prístup k internetu, budete potrebovať vedieť, aké sieťové karty, ktorú ste používate, a choďte na webové stránky výrobcu a stiahnuť a nainštalovať ovládače. To by malo fungovať.
Old 25.prosince 2007, 01:02
Člen Skupina

ah vďaka za odpoveď. Som tak hloupá, môj brat prišiel domov (ktorý postavil môj počítač) a oznámil mi, že potrebujete, aby na CD, ktoré prišlo s doske a teraz všetko funguje ako kúzlo:) Myslím, že to prišlo s všetky ovládače a tak.

Vďaka Sin si mne na správnej ceste
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Potrebujú miestnej siete ovládač pre Sony Vaio luisvm67 Siete, Modemy & VoIP 1 14. júna 2009 10:37
Auto.Renamed rovnako ako miestny pripojenie # 2 Maxpc Siete, Modemy & VoIP 0 7. júna 2009 13:02
Zmenou IE skratku ikonu zástupcu ikonu webovej stránky bristolspark Webových prehliadačov & FTP Klienti 10 12. októbra 2008 12:25
Ikona internetového pripojenia, prosím pomôžte. omidahomi712 Operačné systémy Windows 3 20. mája 2008 00:37
Miestne spojenia správa I dont pochopiť? cozroz Siete, Modemy & VoIP 3 30. decembra 2007 13:07
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.