мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

Лоцал Ареа Цоннецтион икону не видимо

Reply

Тхреад Тоолс
Old 24. Нов 2007, 21:45
Мембер Гроуп

ЈА потреба помоћ. Довољно је инсталиран Уиндоус КСП Про: Сервице Пацк 2 издање и моје интернет не ради. У мрежних веза нема иконе. Није ни мој Лоцал Ареа Цоннецтион. Додатак на интернет, а налази се у зеленом, и то ради у Виста не само у Уиндоуси КСП за неки разлог. Било који помоћ би било много поштовати.

Хвала.
Old 24. Нов 2007, 23:18
Мембер Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Цхаин2р View Post
ЈА потреба помоћ. Довољно је инсталиран Уиндоус КСП Про: Сервице Пацк 2 издање и моје интернет не ради. У мрежних веза нема иконе. Није ни мој Лоцал Ареа Цоннецтион. Додатак на интернет, а налази се у зеленом, и то ради у Виста не само у Уиндоуси КСП за неки разлог. Било који помоћ би било много поштовати.

Хвала.
Иди на ваш уређај манагер: Кликните десним тастером миша кликните на "Мы Цомпутер" и изаберите Управља уређаја, а затим видети ако има било који жута питање марака, и видети ако постоји један за ваш мрежни картица. Било како било, мораћете да инсталирате управљачке програме. Ако не можете да приступите Интернету, потребно је да знате шта мрежна картица коју користите, и идите на уеб страницу произвођача и преузети и инсталирати управљачке програме. Ово би требало да раде.
Old 25. Нов 2007, 01:02
Мембер Гроуп

ах хвала за одговор. Ја сам тако глупа, мој брат дошао кући (који је саградио мој рачунар) и рекао ми да морам ставити у ЦД који сте добили са матичне плоче и сад све ради као шарм:) Мислим да је дошао са свим возачима и таквих.

Хвала греха, ти ме водио на правом путу
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц