менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Підключення по локальній мережі значок не бачив

Reply

Різьба Інструменти
Old 24 грудня 2007, 21:45
Член групи

Default Підключення по локальній мережі значок не бачив

Мені потрібна допомога. Тільки що встановив Windows XP Pro: Service Pack 2 Edition і мій інтернет не працює. У мережевих підключеннях немає ікон. Навіть моя локальної мережі. Підключіть до мережі Інтернет і в зелених, і вона працює в перспективі не тільки в Windows XP з різних причин. Будь-яка допомога буде прийнята з вдячністю.

Спасибо.
Old 24 грудня 2007, 23:18
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав Chain2r View Post
Мені потрібна допомога. Тільки що встановив Windows XP Pro: Service Pack 2 Edition і мій інтернет не працює. У мережевих підключеннях немає ікон. Навіть моя локальної мережі. Підключіть до мережі Інтернет і в зелених, і вона працює в перспективі не тільки в Windows XP з різних причин. Будь-яка допомога буде прийнята з вдячністю.

Спасибо.
Перейдіть в диспетчер пристроїв: правою кнопкою миші "Мій комп'ютер" і виберіть пункт Диспетчер пристроїв, то чи є там якісь жовті знаки питання, і чи існує для вашої мережевої карти. У будь-якому випадку, вам потрібно встановити драйвери. Якщо ви не можете отримати доступ до інтернету, вам потрібно знати, яку мережеву карту ви використовуєте, і перейдіть на сайт виробника і завантажити та встановити драйвери. Це має спрацювати.
Old 25 грудня 2007, 01:02
Член групи

Ах спасибо за ответ. Я настільки дурний, мій брат повернувся додому (який побудував мій комп'ютер) і сказав, що мені необхідно покласти на компакт-диску, що додається до материнської плати, і тепер все працює як шарм:) Думаю, це прийшло з усіма драйверами і такі.

Завдяки гріха, ви привели мене на правильний шлях
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Необхідність локальної мережі драйвера для Sony Vaio luisvm67 Мережа, Модеми & VoIP 1 14 червня 2009 10:37
Auto.Renamed як Local Area Connection # 2 Maxpc Мережа, Модеми & VoIP 0 7 червня 2009 13:02
Зміни IE ярлик на сайт ярлик bristolspark Веб-браузери & FTP-клієнти 10 12 жовтня 2008 12:25
Підключення до Інтернету значок будь ласка, допоможіть. omidahomi712 Операційні системи Windows 3 20 травня 2008 00:37
Місцеві повідомленні зв'язку області I Dont розумієте? cozroz Мережа, Модеми & VoIP 3 30 грудня 2007 13:07
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.