![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мені потрібна допомога. Тільки що встановив Windows XP Pro: Service Pack 2 Edition і мій інтернет не працює. У мережевих підключеннях немає ікон. Навіть моя локальної мережі. Підключіть до мережі Інтернет і в зелених, і вона працює в перспективі не тільки в Windows XP з різних причин. Будь-яка допомога буде прийнята з вдячністю. Спасибо. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Ах спасибо за ответ. Я настільки дурний, мій брат повернувся додому (який побудував мій комп'ютер) і сказав, що мені необхідно покласти на компакт-диску, що додається до материнської плати, і тепер все працює як шарм:) Думаю, це прийшло з усіма драйверами і такі. Завдяки гріха, ви привели мене на правильний шлях |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Необхідність локальної мережі драйвера для Sony Vaio | luisvm67 | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 14 червня 2009 10:37 |
| Auto.Renamed як Local Area Connection # 2 | Maxpc | Мережа, Модеми & VoIP | 0 | 7 червня 2009 13:02 |
| Зміни IE ярлик на сайт ярлик | bristolspark | Веб-браузери & FTP-клієнти | 10 | 12 жовтня 2008 12:25 |
| Підключення до Інтернету значок будь ласка, допоможіть. | omidahomi712 | Операційні системи Windows | 3 | 20 травня 2008 00:37 |
| Місцеві повідомленні зв'язку області I Dont розумієте? | cozroz | Мережа, Модеми & VoIP | 3 | 30 грудня 2007 13:07 |
| Різьба Інструменти | |
| |