![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Уважаеми Всички, За пръв път това се нежно с мен. Аз си купих наскоро дъщеря ми лаптоп за университета - Sony VAIO VGN-FZ18M вървят изглед безжична поддръжка. Shes момента чакат за нея интернет връзката си зали за пребиваване, но през това време е бил в състояние да се свърже към Интернет чрез библиотеката, както и вярвам, че или не я местните macdonalds. Тя нали кликвания двете компютри на задачите и кликне на свързване. A Internet Explorer прозорец се появи и тя влезе паролата и shes свързани. Това работи перфектно, докато преди няколко дни. Сега, когато тя се опитва да се свърже на Internet Explorer прозорец не се появяват, така че тя не може да се свърже (в нормален режим). Какво го прави странно е, ако тя отива в безопасен режим работи - в Internet Explorer се появи и тя може да се свържете. Всяко Помощ ще бъде много оценявам Саймън |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз не съм сигурен, че разбирам.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| На няколко въпроса за залози на живо за Windows ... | Davida50000 | Windows операционни системи | 1 | 27-ми септември 2009 г. 11:19 |
| Права на мрежа дял към сървър няма да остана при Изход и обратно в | flamefrenzy56 | Windows операционни системи | 0 | 18 Авг 2009 06:13 |
| Съвети за да получите I-Тел Влизане към Wi-Fi мрежа за бързо? | alexdude | Лаптопи, Mobiles & текст | 0 | 10 май 2009 г. 17:38 |
| Windows PC Влизане изключва автоматично | tinkerbell | Общи Софтуер Чат | 7 | 3 Feb 2009 04:40 |
| Когато Влизане на ...... | rbscooby | Windows операционни системи | 44 | 24 април 2008 09:28 |
| Нишка Инструменти | |
| |