![]() |
|
| |||
| |||
| Όλα Αγαπητέ, Πρώτη φορά είναι τόσο ευγενική μαζί μου. 'Εχω την κόρη μου αγόρασε πρόσφατα έναν φορητό υπολογιστή για πανεπιστήμιο - Sony Vaio VGN-FZ18M vista ασύρματη λειτουργία έχει ενεργοποιηθεί. Shes σήμερα αναμονής για την σύνδεση με το διαδίκτυο στην φοιτητικές εστίες, αλλά εν τω μεταξύ έχει τη δυνατότητα να συνδεθούν με το διαδίκτυο μέσω της βιβλιοθήκης και επίσης πιστεύω ότι ή δεν την τοπική macdonalds. Είναι δικαίωμά τους δύο υπολογιστές κλικ στη γραμμή εργασιών και να κάνει κλικ στη σύνδεση. Ένα παράθυρο του Internet Explorer Αναδύεται και θα τεθεί ο κωδικός πρόσβασης και shes συνδέονται. Αυτό λειτούργησε πλήρως μέχρι πριν από μερικές ημέρες. Τώρα, όταν προσπαθεί να συνδεθεί στο Διαδίκτυο εξερευνητής παράθυρο δεν εμφανιστεί, ώστε δεν μπορεί να συνδεθεί (σε κανονική λειτουργία). Αυτό που κάνει είναι το γεγονός ότι αν πάει σε ασφαλή λειτουργία λειτουργεί - ο Internet Explorer Αναδύεται και μπορεί να συνδεθεί. Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν ιδιαίτερα Simon |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω.