![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Драги сви, Први пут, па будите нежни са мном. Ја сам недавно купила моја кћер лаптоп за универзитет - Соны Ваио ВГН-ФЗ18М трчање видик радио енаблед. Схес тренутно на чекању за њену Интернет везу у својој дворане пребивалишта, али у међувремену је у могућности за спајање на Интернет путем библиотека и верујем у то или не њене локалне мацдоналдс. Она је право кликне два рачунара на траци и кликне на Цоннецт. А Интернет Експлорер уиндоу попс горе и она улази у лозинку и Схес прикључен. То је радио савршено до пар дана. Сада када се покушава карика Интернет Експлорер прозор не поскочити па се не може повезати (у нормалном начину рада). Шта чини чудно, ако је она иде у сафе моду ради - Интернет Експлорер попс горе и она се може повезати. Било који помоћ би било много поштовати Симон |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Им 'не сигуран ЈА схватити.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Неколико питања о пријављивања на Уиндоус ... | Давида50000 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 27. Јул 2009 11:19 |
| Права на Умрежавање Поделите на сервер није Останите када Одјављивање и назад у | фламефрензы56 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 0 | 18 аугуст 2009 06:13 |
| Савети за И-Пхоне Гет логгинг на Уи-Фи мреже бржи? | алексдуде | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 0 | 10 мај 2009 17:38 |
| Уиндоус ПЦ логгинг Офф Аутоматски | тинкербелл | Уопштено Софтуаре Цхат | 7 | 3 фебруар 2009 04:40 |
| Када логгинг на ...... | рбсцообы | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 44 | 24 април 2008 09:28 |
| Тхреад Тоолс | |
| |