![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз доведох RJ45 Кат. 5 конектори и Im наистина доволни от това:)
Сега имам нужда да купувате Кат. 5 кабели (за предпочитане не с конектори), защото аз искам да се опитам да ги направят. Знам, аз имам опит в тези колегия и е предизвикателство и интересно за мен! Моята система: Asus A7J Лаптоп
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ти просто трябва да си купя един свитък Cat5e кабел. Моят обичайните източник: http://www.screwfix.com/prods/10218/...50M-Beige-Reel Имам спря на мой собствен пластир води сега, защото съм намерил човек от иБей, който ще ги направи за около 30p за 1 метър кабел. Глупаво евтини Вие не можете да купят нещо за това.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не забравяйте и вие се нуждаете от гофриране инструмент.
| |||
| |||
| Да, мисля, че Belkin е най-добрият един, или което е най-добрият crimping инструмент? |
|
| |||
| |||
| Ще има поглед в Maplin във вторник |
|
| |||
| |||
| Не знам Belkin направени гофриране инструменти. В cheapie такива глупости да бъда честен, най-добре да се получи приличен, но че ще ви върна 20 лири. Добре похарчени пари ИМО. Това изглежда добре
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Къде да купя 6 Пин PCIe / PCI-E кабели? | carpious | Случаи & Power Доставки | 10 | 21-ви Август, 2009 16:46 |
| Имате нужда от помощ Момчета! Вероятно Лесен Fix-кой знае Монитор кабели? | marsh342 | Графика на карти & Монитори | 6 | 10 Юли 2009 16:26 |
| АТА кабели - Maxtor Diamondmax плюс 9, 120GB ATA/133 | buzzby1080 | Дискове & сменяемите носители | 2 | 2-ро Mar 2009 07:34 |
| DVI кабели | thingie2 | Графика на карти & Монитори | 4 | 26 май 2008 г. 09:44 |
| DVI кабели? | goldeneye | Общи Хардуер Чат | 4 | 4 април 2007 06:02 |
| Нишка Инструменти | |
| |