![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω ασκηθεί RJ45 Cat 5 υποδοχές και im πραγματικά ικανοποιημένος με αυτό:)
Τώρα θα πρέπει να αγοράσει καλώδια Cat 5 (κατά προτίμηση, δεν με συνδετικά) επειδή θέλω να προσπαθήσω να τους. Ξέρω ότι έχω προσπαθήσει αυτών σε κολέγιο και είναι προκλητική και ενδιαφέρουσα για μένα! Το σύστημά μου: A7J Asus Laptop
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Απλά πρέπει να αγοράσει ένα ρολό Cat5e καλώδιο. Η συνήθης πηγή: http://www.screwfix.com/prods/10218/...50M-Beige-Reel Έχω σταματήσει να το δικό μου εμπλάστρου οδηγεί τώρα γιατί έχω βρει έναν τύπο σχετικά με το eBay, ο οποίος θα κάνει τους για περίπου 30 πένες για 1 μέτρο καλώδιο. Stupid φθηνό Δεν μπορείτε να αγοράσετε τα πράγματα για αυτό.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μην ξεχνάμε επίσης την ανάγκη κατσαρώνω εργαλείο.
| |||
| |||
| Ναι, νομίζω Belkin είναι η καλύτερη, ή ποιο είναι το καλύτερο εργαλείο crimping; |
|
| |||
| |||
| Θα πάρω μια ματιά στο Maplin την Τρίτη |
|
| |||
| |||
| Δεν ξέρω Belkin γίνει κατσαρώνω εργαλεία. Τα χάλια cheapie αυτά για να είμαστε ειλικρινείς, καλύτερα να πάρετε ένα αξιοπρεπές, αλλά ότι θα θέσει και πάλι 20 λίρες. Τα χρήματα που δαπανώνται καλά ΙΜΟ. Αυτό κανείς ΟΚ
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πού να αγοράσετε 6 Pin PCIe / PCI-E Καλώδια; | carpious | Θήκες & Τροφοδοτικά | 10 | 21 Αυγούστου 2009 16:46 |
| Βοήθεια Παιδιά! Μάλλον Easy Fix-Ξέρεις κανέναν Monitor Καλώδια; | marsh342 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 6 | 10 Ιουλ 2009 16:26 |
| ATA Καλώδια - Maxtor Diamondmax συν 9, 120GB ATA/133 | buzzby1080 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 2 | 2η Μαρ 2009 07:34 |
| Καλώδια DVI | thingie2 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 26η Μαΐου 2008 09:44 |
| Καλώδια DVI; | goldeneye | Γενική Συζήτηση Hardware | 4 | 4 Απρ 2007 06:02 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |