![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja sam donio RJ45 Cat 5 konektori i im stvarno zadovoljan s njom:)
Sada mi treba da kupimo Cat 5 kabeli (po mogućnosti ne sa priključcima), jer želim pokušati učiniti ih. Znam da su ove pokušajte na koledž i da je izazovan i zanimljiv za mene! My System: Laptop Asus A7J
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vi samo trebate kupiti roll of Cat5e kabel. Moj uobičajeni izvor: http://www.screwfix.com/prods/10218/...50M-Beige-Reel Ja sam prestao izradu svoje zakrpe vodi me jer sam našao na eBay čovjek koji će ih oko 30p za 1 metar kabela. Glupavi jeftini Ne možeš kupiti stvari za to.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne zaboravite, morate se hvatati alat.
| |||
| |||
| Da, mislim da je najbolje Belkin jedan, ili koji je najbolji alat crimping? |
|
| |||
| |||
| Ja ću pogledati u Maplin u utorak |
|
| |||
| |||
| Nisu znali Belkin napravio vrbuje alata. The one cheapie sranje da budem iskren, najbolje da se dobije jedan pristojan, ali da će vam postaviti natrag 20 funta. IMO dobro utrošen novac. Ovo izgleda OK
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Gdje kupiti 6 Pin PCIe / PCI-E Kabeli? | carpious | Cases & Power Supplies | 10 | 21. kolovoz 2009 16:46 |
| Need Help Dečki! Vjerojatno Easy Fix-bilo tko znati Monitor Kablovi? | marsh342 | Graphics Cards & Monitors | 6 | 10. srpnja 2009 16:26 |
| ATA Kablovi - Maxtor Diamondmax plus 9, 120GB ATA/133 | buzzby1080 | Drives & Izmjenjivi mediji | 2 | 2. ožujak 2009 07:34 |
| DVI kabeli | thingie2 | Graphics Cards & Monitors | 4 | 26. svibanj 2008 09:44 |
| DVI kabeli? | zlatno | General Hardware Chat | 4 | 4. travanj 2007 06:02 |
| Thread Tools | |
| |