![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја сам донео РЈ45 Цат 5 конектори и им стварно задовољан са њом:)
Сада ми треба да купимо Цат 5 каблови (по могућности не са прикључцима), јер желим покушати учинити их. Знам да су ове покушајте на колеџ и да је изазован и занимљив за мене! Мы Сыстем: Лаптоп Асус А7Ј
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви само потреба за ролл оф Цат5е кабл. Мој уобичајени извор: хттп://ууу.сцреуфикс.цом/продс/10218/...50М-Беиге-Реел Ја сам престао израду своје закрпе води ме јер сам нашао на еБаы човек који ће их око 30п за 1 метар кабла. Глупави јефтини Не можеш купити ствари за то.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не заборавите, морате се хватати алат.
| |||
| |||
| Да, мислим да је најбоље Белкин један, или који је најбољи алат цримпинг? |
|
| |||
| |||
| Ја ћу погледати у Маплин у уторак |
|
| |||
| |||
| Нису знали Белкин направио врбује алата. Тхе оне цхеапие срање да будем искрен, најбоље да се добије један пристојан, али да ће вам поставити назад 20 фунта. ИМО добро утрошен новац. Ово изгледа ОК
__________________ сервергуы |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Где купити 6 Пин ПЦИе / ПЦИ-Е Каблови? | царпиоус | Цасес & Поуер Супплиес | 10 | 21 аугуст 2009 16:46 |
| Неед Хелп Момци! Вероватно Еасы Фикс-било ко кноткле Монитор Каблови? | марсх342 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 6 | 10. јула 2009 16:26 |
| АТА Каблови - Макстор Диамондмакс плус 9, 120ГБ АТА/133 | буззбы1080 | Дривес & Измјењиви медији | 2 | 2 март 2009 07:34 |
| ДВИ каблови | тхингие2 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 26 мај 2008 09:44 |
| ДВИ каблови? | златно | Генерал Хардуаре Цхат | 4 | 4 април 2007 06:02 |
| Тхреад Тоолс | |
| |