![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я приніс RJ45 Cat 5 роз'ємів і їм дуже задоволений:)
Тепер мені потрібно купити кабель Cat 5 (бажано не з роз'ємами), тому що я хочу, щоб спробувати зробити їх. Я знаю, що ці спроби в коледжі, і це складний і цікавий для мене! Моя система: Ноутбук Asus A7J
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вам просто потрібно купити рулон кабелю Cat5e. Мій звичайний джерело: http://www.screwfix.com/prods/10218/...50M-Beige-Reel Я перестала робити свій патч веде зараз, тому що я знайшов на eBay хлопцем, який буде робити їх близько 30P за 1 метр кабелю. Дурний дешево Ви не можете купити речі для цього.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не забувайте також необхідно обтискного інструменту.
| |||
| |||
| Так, я думаю, Бєлкін є кращим, або яка є кращим обтискний інструмент? |
|
| |||
| |||
| Я подивлюся в Maplin на вівторок |
|
| |||
| |||
| Не знаю Бєлкін зробив обтискний інструмент. Cheapie дерьмо них, чесно кажучи, краще, щоб отримати гідну, але що зробить вас назад 20 фунтів. Гроші витрачені ІМВ. Це один виглядає нормально
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Де купити 6 Pin PCIe / PCI-E кабель? | carpious | Справа & блоки живлення | 10 | 21 серпня 2009 16:46 |
| Потрібна допомога хлопці! Ймовірно, Easy Fix-Anyone Know Кабелі? | marsh342 | Графічні карти & Монітори | 6 | 10 липня 2009 16:26 |
| ATA кабелі - Maxtor DiamondMax Plus 9, 120GB ATA/133 | buzzby1080 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 2 березня 2009 07:34 |
| DVI кабель | thingie2 | Графічні карти & Монітори | 4 | 26 травня 2008 09:44 |
| DVI кабель? | гоголь | Генеральний обладнання чат | 4 | 4 квітня 2007 06:02 |
| Різьба Інструменти | |
| |