![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам изключени модема от телефонна линия, за да сте сигурни, че телефонът не е да го използвате, и то все още се казва му се използва от нещо друго на компютъра. Ние използваме модем, за да се свържете директно към банковите сметки за бизнес. Когато се използва софтуер, за да се свържете с банката, тя казва, че невъзможен, защото COM4 устройство е в употреба, когато се опитате да използвате хипер терминала той също казва, че тя се използва от нещо друго на компютъра. Има отделен софтуер или нещо, което мога да направя в командния ред, за да разбера за какво се използва модем, защото имам никаква представа за какво е всичко. Аз просто искам всичко да го използвате за да спрете да го използвате haha. Всички помогнат е много оценявам. Благодарности. Дейвид. |
|
| |||
| |||
| биха могли да имаме малко повече информация, моля? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вероятно ще помогне, ако сте били по-специфични ...
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Аудио / Модемен Устройство на High Definition Audio автобус? | Mully D | Общи Хардуер Чат | 10 | 5-и парламентарен Jul 2008 14:19 |
| Неизвестен PCI устройства | user1987 | Мултимедия & Codecs | 17 | 29 Март 2008 09:37 |
| Свързване жични модем за безжична достъпа до точка / модем? Помощ моля | DKOli | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 26 Дек 2007 08:51 |
| USB флаш устройство неизвестно устройство | bongahead | Дискове & сменяемите носители | 6 | 30 март 2007 22:26 |
| Модем проблем - DSL модем казва, безжични и светлината не се обърна | miozaosder | Общи Хардуер Чат | 2 | 18 Март 2007 08:11 |
| Нишка Инструменти | |
| |