![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam UNPLUGGED modema s telefonske linije kako bi bili sigurni da se telefon ne koristeći Internet, i Internet pa ipak kaže njegove koristi za nešto drugo na računalu. Mi koristimo za spajanje modema direktno na bankovne račune za tvrtku. Kada smo koristiti softver za spajanje na banku, ona kaže da to ne mogu jer je COM4 uređaj u upotrebi, našto JA pokušati koristiti hiper terminala također kaže da je u upotrebi od strane nešto drugo na računalu. Ima li komad softvera ili bilo što ja mogu učiniti u naredbenom retku pokušati shvatiti što se pomoću modema, jer ja nemam pojma što je to uopće. JA pravedan ištanje što je koristeći Internet to čepljenje koristeći Internet haha. Sva pomoć je mnogo poštovati. Hvala. David. |
|
| |||
| |||
| mogli smo malo detaljnije molim? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Će vjerojatno pomoći ako su više specifičnih ...
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Audio / Modem Uređaj na High Definition Audio Bus? | Mully D | General Hardware Chat | 10 | 5. srpnja 2008 14:19 |
| Unknown PCI Device | user1987 | Multimedija i kodeci | 17 | 29. ožujak 2008 09:37 |
| Connecting ožičen bežični modem za pristup point / modem? Pomoć molim | DKOli | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 26. prosinac 2007 08:51 |
| USB flash drive uređaja nepoznat | bongahead | Drives & Izmjenjivi mediji | 6 | 30. ožujak 2007 22:26 |
| Modem problem - DSL modem kaze beľične i svjetlo nije okrenuo | miozaosder | General Hardware Chat | 2 | 18. ožujak 2007 08:11 |
| Thread Tools | |
| |