![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| יש לי את המודם unplugged מן קו טלפון על מנת לוודא שהטלפון לא משתמש בה, והיא עדיין אומר שלה נמצא בשימוש של משהו אחר במחשב. אנו משתמשים כדי לחבר את המודם ישירות אל חשבונות הבנק של העסק. כאשר אנו משתמשים בתוכנה כדי להתחבר אל הבנק, זה אומר שזה צביעות כי COM4 המכשיר אינו בשימוש, כאשר אני מנסה להשתמש יותר מדי מסוף זה גם אומר שהוא נמצא בשימוש על ידי משהו אחר במחשב. האם יש פיסת תוכנה או משהו שאני יכול לעשות את הפקודה כדי לנסות להבין מה היא באמצעות מודם, כי אין לי מושג מה זה בכלל. אני רק רוצה מה הוא משתמש בה כדי להפסיק את השימוש בו haha. כל העזרה הרבה ךיתורעה. תודה. דוד. |
|
| |||
| |||
| אנחנו יכולים לקבל קצת יותר מידע בבקשה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם כנראה לעזור לך אם היו יותר ספציפיים ...
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אודיו / מודם התקן High Definition Audio על אוטובוס? | Mully ד | כללי חומרה צ 'אט | 10 | ה -5 בחודש יולי 2008 14:19 |
| לא ידוע התקן PCI | user1987 | מולטימדיה רכיבי Codec | 17 | 29 מרץ 2008 09:37 |
| חוטית על חיבור מודם אלחוטי acces הצבע / מודם? עזרה בבקשה | DKOli | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 26 דצמבר 2007 08:51 |
| כונן USB Flash התקן לא ידוע | bongahead | כוננים & נשלפת | 6 | 30 מרץ 2007 22:26 |
| מודם בעיה - DSL או מודם אלחוטי אומר את האור היא לא פנתה | miozaosder | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 18 מרץ 2007 08:11 |
| שרשרת כלים | |
| |