![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu atjungtas nuo telefono linijos modemą, įsitikinkite, kad telefone nėra, naudojant jį, ir jis vis dar teigia, jos naudojasi kažkas kompiuteryje. Mes naudojame modemo prijungti tiesiogiai prie banko sąskaitų už verslą. Kai mes naudoti programinę įrangą, norint prisijungti prie banko, jis sako cant nes COM4 prietaisas yra naudojamas, kai aš stengiuosi naudoti Hyper terminalas ji taip pat sako, kad jis naudoja ką nors apie kompiuterį. Ar yra programinės įrangos arba nieko gabalas galiu į komandų eilutę ir bandyti išsiaiškinti, kas yra naudojant modemą, nes aš neturiu supratimo kas tai yra apskritai. Aš tik noriu, bet naudoja jį nutraukti jo naudojimą haha. All help is much appreciated. Ačiū. Dovydo. |
|
| |||
| |||
| galėtume turėti šiek tiek daugiau informacijos prašom? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tikriausiai padėti, jei jums daugiau specifinių ...
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Audio / Modem Device on High Definition Audio Bus? | Mully D | General Hardware Chat | 10 | 5 liepa 2008 14:19 |
| Nežinomas PCI įrenginiai | user1987 | Multimedia & Codecs | 17 | Kovas 29, 2008 09:37 |
| Jungiamieji laidinis modemas bevielio acces point / modemas? Help please | DKOli | Networking, Modems & VoIP | 1 | 26 gruodis 2007 08:51 |
| USB nežinomas prietaisas | bongahead | Drives & Removable Media | 6 | Kovas 30, 2007 22:26 |
| Modemas problema - DSL modemas sako, bevielio ryšio ir šviesos neįjungta | miozaosder | General Hardware Chat | 2 | Kovas 18, 2007 08:11 |
| Temos įrankiai | |
| |