![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам УНПЛУГГЕД модема са телефонске линије како би били сигурни да се телефон не помоћу то, па то па ипак каже његове користи за нешто друго на рачунару. Ми користимо за спајање модема директно на банковне рачуне за фирму. Када смо користити софтвер за спајање на банку, она каже да то не могу јер је ЦОМ4 уређај у употреби, нашто ЈА пробати користити хипер терминала такође каже да је у употреби од стране нешто друго на рачунару. Има ли комад софтвера или било шта ја могу учинити у командној линији покушати схватити шта се помоћу модема, јер ја немам појма шта је то уопште. ЈА праведан оскудица што је помоћу то то прекид помоћу то хаха. Сва помоћ је много поштовати. Хвала. Давид. |
|
| |||
| |||
| могли смо мало детаљније молим? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ће вероватно помоћи ако су више специфичних ...
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Аудио / Модем Уређај на високе дефиниције Аудио Бус? | Муллы Д | Генерал Хардуаре Цхат | 10 | 5. јула 2008 14:19 |
| Ункноун ПЦИ Девице | усер1987 | Мултимедија и кодеци | 17 | 29 март 2008 09:37 |
| Цоннецтинг ожичен радио модем за приступ поинт / модем? Помоћ молим | ДКОли | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 26 децембар 2007 08:51 |
| УСБ фласх дриве уређаја непознат | бонгахеад | Дривес & Измјењиви медији | 6 | 30 март 2007 22:26 |
| Модем проблем - ДСЛ модем казе бел̌ичне и светло није окренуо | миозаосдер | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 18 март 2007 08:11 |
| Тхреад Тоолс | |
| |